Hanımlar dün bi konu açmıştım bugun ki konumda da mekan arayışına girdim yani kendim karsiliyacagim için ailemin haberi olmadan güzel bi mekan arıyorum . Ama en az 3000 tl bulduğum yerler . Bi yardım edin . Bn bu miktarın altından kalkamam yani saha uygun fiyatlara ankara (en fazla 1500 tl gibi . ) batıkent demet vs. Civarında uygun kına mekanı varmıdır ?
Ben zaten 3 saat yada daha az olabilir . Pasta olsun istiyorum yani ikram olmasın ztn pide tarzında bisey dağıtılacak .Hangi ayda, kaç kisilik ve neler dahil olsun istiyorsun yani yaspasta, kuruyemis vs gibi ikramlar ve foto video çekimi istiyormusun mesela?
Hanımlar dün bi konu açmıştım bugun ki konumda da mekan arayışına girdim yani kendim karsiliyacagim için ailemin haberi olmadan güzel bi mekan arıyorum . Ama en az 3000 tl bulduğum yerler . Bi yardım edin . Bn bu miktarın altından kalkamam yani saha uygun fiyatlara ankara (en fazla 1500 tl gibi . ) batıkent demet vs. Civarında uygun kına mekanı varmıdır ?
A.o.c dede o tarz yerler var die biliorum bi arastr istersen
Mevsimden dolayi fiyatların fazla olacağını sanmıyoruma
Atatürk Orman Çiftliğinde Şehri Sima var düğünüm orda oldu kına da yapılıyo ama fiyat ne olur bilemedim
K.ören de Gökçek parki içinde iki katlı küçük ama çok tatlı mekan var 2 tane. 150 kişi için ortalama 1500e veriyorlar. Herşey içinde müzik video foto vs.. orayı düşünebilirsiniz. Birde yunus emre düğün salonu var yine k.orende orası bayaa büyük yine fiyat aşağı yukarı aynı. Ama ben kış sezonu için fiyat aldım. Eger bütçeniz düşükse kesinlikle belediyenin salonlarına bakın derim ciddi fark oluyor. Batıkentte en uygun fiyat veren yer akvaryum d.salonu. oda metro center yanında gimsanin orada yani. Yok cok cok ucuza gelsin dersenn. Site içlerinde salonlar oluyor. Harb-is sitelerinin oluyor genelde salonları. Baya düğün salonu yani ama site icinde. Orası da sadece salon kirası 500tl. garson vs hiç bisey yok amaBen zaten 3 saat yada daha az olabilir . Pasta olsun istiyorum yani ikram olmasın ztn pide tarzında bisey dağıtılacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?