ankarada oyun grubu kuralım

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.204
114
688
39
22 aylık oglum var yaşıtı yada daha büyük oyun oynayabilecekleri grup kuralım. Her hafta yada haftada 2 kez buluşalım. Evlerimizde olur :) ne dersiniz? Varmı bilemiyorum ama ben de açtım başlık. . Bizlerde kaynatiriz :)

ben cebeci tarafındayım ama mesela haftada bi kez bi araya gelebiliriz cocukların gelisimi acısından cok önemli oyun arkadaslıgı :55::55::55:

Pek yanasan yok mu? Iyi güzel olur aslında hem biz hem çocuklarımız için. Oğlum 25 Mart 2012 dogumli

benim kızım da eylül 2011 doğumlu maalesef kardeşi yok arkadaşı da yok çok yalnız, yaşıtlarıyla oynaması gelişimi açısından faydalı olabilir, cebeciye yakın bir yerde oturuyoruz.

Benim oğlum 8 aylık küçüğüz size katılmayı çok isterdik ama sizin gelişiminizi etkileyip bebeksi davranışlara yok açabiliriz 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende katılmak ısterım hem benım hem de oğlumun arkadasa ıhtıyacı var oğlum 15 aylık

Hatta evlerde olmasa bile alışveriş merkezlerinde buluşabiliriz çalışıyorsanız mesela hafta sonları görüşürüz

Hatta evlerde olmasa bile alışveriş merkezlerinde buluşabiliriz çalışıyorsanız mesela hafta sonları görüşürüz

alısveriş merkezi sıkıntılı cocuklar oynayamazlar. bana buyrun gelin :) tanımıs oluruzda birbirimizi. dediğim gibi ben yenimahallede oturuyorum.

Ücretli yerler var ankara da ama bana uymuyor haftalik yarım saat kırk dakka 30 tl den başlıyor hafta da 1 gun

Kimse yanasmiyor mu? Hadi kızlar kendimiz bi grup kuralım şu ücretli yerlere boşuna o kadar para vermeyelim ki veremem de 40 dk 30 tl cok

ben de etimesgutta oturuyorum, şubat 2012 doğumlu bir oğlum var. bir kişi bile olsa çocukları buluşturabiliriz.

Back
X