Ankarada patlama

Konu kapanmadan hemen yazayim bu ara bahcelievler ve bakirkoyde bombali patlama olabilirmis istanbulda yasayanlar dikkatli olsun.

Bu bilgiyi nereden aldınız?
Sosyal medyadan. Kesin bilgi demiyorum ama biz yinede onlemimizi alalim. Bu lokasyonlar cok kalabalik bu nedenle bomba patlama ihtimali var.
Ayrica Ankarada patlama olacagina dair gunduz saatlerinde paylasim yapan kisiler olmus ve gercekten patlama oldu.

Allah a emanetiz zaten başka canımızı emanet edebileceğimiz bir kurum kişi devlet kalmadı bu ülkede

Sosyal medyadan. Kesin bilgi demiyorum ama biz yinede onlemimizi alalim. Bu lokasyonlar cok kalabalik bu nedenle bomba patlama ihtimali var.
Ayrica Ankarada patlama olacagina dair gunduz saatlerinde paylasim yapan kisiler olmus ve gercekten patlama oldu.
Koskoca amerikan konsoloslugu web sitesine 2 gun once yazmis zaten

Taksim Şişli en kalabalık yerler. Evden çıkmama ihtimalimiz de yok ki duralım evde.
Herkes Allah A emanet vallahi.

doğu da püslerkürtülünce gözlerini buraya dikti ......ler

Koskoca amerikan konsoloslugu web sitesine 2 gun once yazmis zaten
Teror orgutune bagli uyelerde sosyal medyada bugun patlama olacagini yazmis. Ankara'da bugun bayram var tarzinda paylasimlar olmus.
Ayrica suriyeden canli bombanin istanbula geldigine dair istihbarat varmis tvde duydum. Tabi yine bomba patlar ancak oyle bulurlar.

Amin...Allah terörü yapaninda yaptıraninda destekleyeninde bin türlü belasını versin!!
Dünyanın heryeri tehlikeli olmaya başladı. .doğrusu başımızda boyke bir dert varken kendimi o ölen insanların yakını yerine koyduğumda kendi derdimi yazmaktan utanıyorum!

Hic mi kalabalik otobus duraginda beklemedik, eve donmek icin, arkadaslarla bulusma icin, eczane icin..

Uzuluyorum. Kendimi orda olen birinin yakini yerine koyuyorum.

Yuregim sikisti, aklim oynadi. Gozlerim doldu, yahu durakta otobus bekliyordu, sadece otobus gelsin bineyim gideyim diyordu.. su an paramparca..
Iyi olamiyorum. Sivilken gunluk hayatta terore kurban gitmek..

Arkadaşlar İstanbulda patlama olabilir,bakırköy,bahçelievler,yenibosna civarlarında özellikle.Dikkatli olun,kalabalık yerlerden uzak durun.Mümkünse gezi mezi erteleyin.

Back
X