- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mina sevde
Allah ölenlere rahmet eylesin.gene canımızı yaktılar.kadınlar dul çocuklar yetim kaldı.allah bunu yapanlarında yaptıranlarında bu duruma sevinenlerinde belasını versin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bilgiyi nereden aldınız?Konu kapanmadan hemen yazayim bu ara bahcelievler ve bakirkoyde bombali patlama olabilirmis istanbulda yasayanlar dikkatli olsun.
Sosyal medyadan. Kesin bilgi demiyorum ama biz yinede onlemimizi alalim. Bu lokasyonlar cok kalabalik bu nedenle bomba patlama ihtimali var.Bu bilgiyi nereden aldınız?
Koskoca amerikan konsoloslugu web sitesine 2 gun once yazmis zatenSosyal medyadan. Kesin bilgi demiyorum ama biz yinede onlemimizi alalim. Bu lokasyonlar cok kalabalik bu nedenle bomba patlama ihtimali var.
Ayrica Ankarada patlama olacagina dair gunduz saatlerinde paylasim yapan kisiler olmus ve gercekten patlama oldu.
Bu Nasıl mümkün olabiliyor ya. Delirmemek elde değil !Koskoca amerikan konsoloslugu web sitesine 2 gun once yazmis zaten
Taksim Şişli en kalabalık yerler. Evden çıkmama ihtimalimiz de yok ki duralım evde.Sosyal medyadan. Kesin bilgi demiyorum ama biz yinede onlemimizi alalim. Bu lokasyonlar cok kalabalik bu nedenle bomba patlama ihtimali var.
Ayrica Ankarada patlama olacagina dair gunduz saatlerinde paylasim yapan kisiler olmus ve gercekten patlama oldu.
Teror orgutune bagli uyelerde sosyal medyada bugun patlama olacagini yazmis. Ankara'da bugun bayram var tarzinda paylasimlar olmus.Koskoca amerikan konsoloslugu web sitesine 2 gun once yazmis zaten
Ölen insanlarin tek sucu o an orda bulunmak zaten. Hepimizin basina gelebilir Allah hepimizi korusun baska yapabilecegimiz birsey yok.Taksim Şişli en kalabalık yerler. Evden çıkmama ihtimalimiz de yok ki duralım evde.
Herkes Allah A emanet vallahi.
Allah a emanetiz zaten başka canımızı emanet edebileceğimiz bir kurum kişi devlet kalmadı bu ülkede
Amerikalıların yazması çok manidar :)Koskoca amerikan konsoloslugu web sitesine 2 gun once yazmis zaten