Ankara'da revizyon için doktor önerileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi yLn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Malesef evet. Ameliyat incesi vaatler de vaatler. Cok guzel olacak dedi baska birsey demedi. Sonuc husran olunca yok burun boyleydi yok burun soyleydi. Be adam diyelim burun bu kadar berbatti neden ameliyat ettin? Yada riskleri neden onceden soylemedin? Bunlarin hepsini soyledik bize falanca yerdeki mutlu hastalarindan bahsediyor.

Internetten bi magdurla tanistim, yamuk burnundan sikayetci hastaya senin yuzun asimetrik ona gore yaptim demis.
Saka gibi resmen.
Selam aynı duruma düştüm eski yeni fotolarımı gösterdi ve resimlerde oynama yapıldığını farkettim. eski halimi bile özledim. kısmetim kapandı öyle piskolojim bozuk ki anlatamam.

Selam aynı duruma düştüm eski yeni fotolarımı gösterdi ve resimlerde oynama yapıldığını farkettim. eski halimi bile özledim. kısmetim kapandı öyle piskolojim bozuk ki anlatamam.
Evet benim de eski yeni fotom la oynamış resmen. Ameliyat sonrası fotodaki burun kesinlikle benim burnum değildi.

İnşallah revizyonla düzelir sorunumuz. Siz revizyon için kimi dusunuyorsunuz

bilmiyorum kafam cok karışık ama kbb doktoru düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba ? Karar verdiniz mi acaba doktora ? Ankara'da Haldun bey dışında kimseyi bulamadım ben. Sizin içinize sinen hangi doktorlar var

Haldun bey fiyat olarak 9 bin artı KDV desi KDV yüzde kaçtan hesaplanıyo acaba :)))))

20 gün kadar önce 2. ameliyatımı Eren Taştan’a oldum ve gerçekten çok memnunum. İlk ameliyatımı 5 sene önce Onep güzellik merkezinde Ünal Taştan’a oldum ve hala bu operasyonun pişmanlığını yaşıyorum. Hem görüntü hem de fonksiyon bakımından burnum sınıfta kalıyordu. 6 ay kadar bir süre revizyonum için doktor arayışındaydım, bir çok doktorla görüştüm. Hem hocanın ameliyat öncesi ve sonrası yaklaşımı hem de burnumun şuanki haline bakarak iyi ki Eren hoca’yı tercih etmişim diyorum. Aklında soru işareti olan varsa bi gitsin kendisiyle görüşsün, ki bi çok doktordan farklı olarak kendisinin muayenesi ücretsizdir, Eren hocanın pozitif enerjisi ve bilgisi sizin de içinizi rahatlatacak. İsteyene özelden ameliyat esnasında çekilmiş fotoğraflarımı atabilirim, herkese kolay gelsin.

20 gün kadar önce 2. ameliyatımı Eren Taştan’a oldum ve gerçekten çok memnunum. İlk ameliyatımı 5 sene önce Onep güzellik merkezinde Ünal Taştan’a oldum ve hala bu operasyonun pişmanlığını yaşıyorum. Hem görüntü hem de fonksiyon bakımından burnum sınıfta kalıyordu. 6 ay kadar bir süre revizyonum için doktor arayışındaydım, bir çok doktorla görüştüm. Hem hocanın ameliyat öncesi ve sonrası yaklaşımı hem de burnumun şuanki haline bakarak iyi ki Eren hoca’yı tercih etmişim diyorum. Aklında soru işareti olan varsa bi gitsin kendisiyle görüşsün, ki bi çok doktordan farklı olarak kendisinin muayenesi ücretsizdir, Eren hocanın pozitif enerjisi ve bilgisi sizin de içinizi rahatlatacak. İsteyene özelden ameliyat esnasında çekilmiş fotoğraflarımı atabilirim, herkese kolay gelsin.

Gozunuz aydin. Ne kadar odediniz acaba?

Konu üzernden çok geçmiş ama benmle iletişime geçip fotolarınızı görmem mümkün mü? Ben de eren taştan a rebizyon olmayı düşünüyorum.

Back
X