kızlar ankaradayım balgat tarafında oturuyorum spora yazılmam lazım tek basıma gıtmeye cekınıyorum 30 yasımdayım bekarım çocuk gıbı cekınıyorum bılıyorum cok saçma ama oraya gıdınce tek basıma ne yapacağım dıyorum aletlerı nasıl kullanacağım hocalarla nasıl ıletısım kuracağım dıyorum. kısacası cekınıyorum.fakat yazılmam gereklı spora kılo vermelıyım.. sızlerden gıden varmı ankarada nerelere gıdıyorsunuz.
Öncelikle ağırlıklı olarak insanların oraya bu sebeple gittiğini düşünerek başlayabilirisin..
Çekinmemelisin, bir şeyi ilk kez yapıyor olmak tabiki heyecan yaratır yanlışlıklar da olabilir. Ama gittiğinde senin bir şey söylemene kalmadan antrenörler gelecek sana program çıkartacaktır. İlk programlarını birlikte yaparsınız, her aletin nasıl kullanılacağını antrenör gösterir. Bir süre sonra da kendin rutinini yapmaya başlarsın. Balgat tarafında sports du sanırım oraya giden arkadaşlarım var uzun zamandır memnunlar. Ben renava ya ve mac panora ya gittim. Mac çok iyiydi ama uzun zaman geçti şu an nasıl bilmiyorum. Renava yı da öneririm, özellikle kilo vermek için grup dersleri yani plates spining vs eğlenceli olur.
Alışırsan eğer çok keyifli olacaktır. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşım maca azıldı bende oraya gtmek ıstıyorum fakat 2 vasıtayla gıtmem lazım. arada bır ıs cıkısı ordan gecenler var ama başkasına bağımlı olmak mantıksız gelıor. tek basıma gıtmeye cok cekınıyoru yaa ne bıcım bırıyımtavsıyelerınız ıcın tesekkurler
Tavsiyem yakın bir yeri seçmen olacaktır, spor sonrası yorgunluk ile 2 vasıta bir süre sonra çekilmez olur ve spordan soğutabilir. Tabiki kişiye göre değişen bir durum bende öyle olmuştu en azından.
Evde program uygulama tavsiyesine bende katılıyorum. Spor salonları çeşitlilik açısından iyi evet yani havuzu, saunası, grup dersleri derken monotonluğu kırar hemde farklı çalışma şekilleri vücudu kilo vermek bazında şaşırtabiliyor. Ben 3 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve evde dans edip kalça basen ve karın hareketleri yapıyorum. 5 kilo verdim. Biraz az gibi geliyor biliyorum ama alkol de alıyorum, canım çektiğinde tatlı yiyorum, kebap mebap hakgetire :) spor yapmak hareket etmek çok önemli en azından yenilenlerin yakılması açısından.
Bfit değil ama shapes for women e gitmiştim 1 ay kadar sadece 1 kg fark etti tartıda ve bıraktım. Yine de çok verim alanlar var.
Ağustosa kadar 60 kg olmaya çalışıyorum pek mümkün gibi gözükmese de. Şu an 65.3 kg ım. Bir arkadaşım kullanmıştı bu karın bantlarından 15 kg verdi tabi o erkekti ama ondan deneyeceğim 1 aylık sadece. Etkisini görürsem yazarım zaten.
Tabiki yine de sporuma ve yemeğime dikkat edeceğim zaten alıştım artık az yemeye midem küçüldü. Bazı öğünlerimde sadece karabuğday ve yoğurt tüketiyorum yeni başladım buna da.
Sanırım yeni üye olduğum için resim paylaşamıyorum size bir kaç hareket yollamak isterdim evde yapabileceğiniz türden.
Kilo sorununuz bölgesel mi yoksa dengeli mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Size yakin sayilabilecek delos var armadanin arkasinda bi zamanlar gittim şimdi nasildir bilemem ama fiyatlar hep uygundu cok kampanya yapiyordu. Grup dersleri var oranin bide cekinmenize gerek yok tum aletleri taniyorlar ikincide yine yapamazsiniz yardim istersiniz ne olacak. Ayrica çekingen yapiniz icin boylesi yerler iyidir açar sizi gidin bence.
Bir okula başladığınız da nasıl arkadaşlarınızla hocalarınızla tanışma evresi yaşıyordunuz, tıpkı o şekilde tekrar yapabilirsiniz bunu..
Ha ama tek başınıza gitmeye çekiniyorsanız o zaman gitmeyin.
Evde program uygulayın , ciddi anlamda bu programa uyun..
Ben bu yoruma katilmiyorum .tek basima cekindigim korktugum bircok seyi basardim.tamam ilk etap hep korkutur ama uzerine gitmek gerekir.bence konu sahibi hemen kayit olmali zaten oraya gittiginde kendiliginden ilerleyecektir olay.arkadasta edinir hemen orada bayanlar olacaktir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?