ankarada spor gıtmek ıstemek gıdememek takıntım var:(

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
kızlar ankaradayım balgat tarafında oturuyorum spora yazılmam lazım tek basıma gıtmeye cekınıyorum 30 yasımdayım bekarım çocuk gıbı cekınıyorum bılıyorum cok saçma ama oraya gıdınce tek basıma ne yapacağım dıyorum aletlerı nasıl kullanacağım hocalarla nasıl ıletısım kuracağım dıyorum. kısacası cekınıyorum.fakat yazılmam gereklı spora kılo vermelıyım.. sızlerden gıden varmı ankarada nerelere gıdıyorsunuz.

Öncelikle ağırlıklı olarak insanların oraya bu sebeple gittiğini düşünerek başlayabilirisin..
Çekinmemelisin, bir şeyi ilk kez yapıyor olmak tabiki heyecan yaratır yanlışlıklar da olabilir. Ama gittiğinde senin bir şey söylemene kalmadan antrenörler gelecek sana program çıkartacaktır. İlk programlarını birlikte yaparsınız, her aletin nasıl kullanılacağını antrenör gösterir. Bir süre sonra da kendin rutinini yapmaya başlarsın. Balgat tarafında sports du sanırım oraya giden arkadaşlarım var uzun zamandır memnunlar. Ben renava ya ve mac panora ya gittim. Mac çok iyiydi ama uzun zaman geçti şu an nasıl bilmiyorum. Renava yı da öneririm, özellikle kilo vermek için grup dersleri yani plates spining vs eğlenceli olur.
Alışırsan eğer çok keyifli olacaktır. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

B-fit'i öneririm. Bildiğim kadarıyla Balgat tarafında da var.

arkadaşım maca azıldı bende oraya gtmek ıstıyorum fakat 2 vasıtayla gıtmem lazım. arada bır ıs cıkısı ordan gecenler var ama başkasına bağımlı olmak mantıksız gelıor. tek basıma gıtmeye cok cekınıyoru yaa ne bıcım bırıyım tavsıyelerınız ıcın tesekkurler

Bir okula başladığınız da nasıl arkadaşlarınızla hocalarınızla tanışma evresi yaşıyordunuz, tıpkı o şekilde tekrar yapabilirsiniz bunu..
Ha ama tek başınıza gitmeye çekiniyorsanız o zaman gitmeyin.
Evde program uygulayın , ciddi anlamda bu programa uyun..

Bir kez gidince alışacaksınız zaten. Aletler konusunda da size yardımcı olacaklardır, bunda utanacak hiç birşey yok. Herkes sonuçta spora gidince öğreniyor bunları.

Arkadaşların belirttiği yerlerin iyi olduğunu duymuştum. Daha uygun fiyatlı derseniz Hanımlar Lokalini araştırabilirsiniz.

Bence daha fazla düşünmeyin ve bu işi bugün halledin.

Tavsiyem yakın bir yeri seçmen olacaktır, spor sonrası yorgunluk ile 2 vasıta bir süre sonra çekilmez olur ve spordan soğutabilir. Tabiki kişiye göre değişen bir durum bende öyle olmuştu en azından.

Evde program uygulama tavsiyesine bende katılıyorum. Spor salonları çeşitlilik açısından iyi evet yani havuzu, saunası, grup dersleri derken monotonluğu kırar hemde farklı çalışma şekilleri vücudu kilo vermek bazında şaşırtabiliyor. Ben 3 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve evde dans edip kalça basen ve karın hareketleri yapıyorum. 5 kilo verdim. Biraz az gibi geliyor biliyorum ama alkol de alıyorum, canım çektiğinde tatlı yiyorum, kebap mebap hakgetire :) spor yapmak hareket etmek çok önemli en azından yenilenlerin yakılması açısından.

Bfit değil ama shapes for women e gitmiştim 1 ay kadar sadece 1 kg fark etti tartıda ve bıraktım. Yine de çok verim alanlar var.

Ağustosa kadar 60 kg olmaya çalışıyorum pek mümkün gibi gözükmese de. Şu an 65.3 kg ım. Bir arkadaşım kullanmıştı bu karın bantlarından 15 kg verdi tabi o erkekti ama ondan deneyeceğim 1 aylık sadece. Etkisini görürsem yazarım zaten.

Tabiki yine de sporuma ve yemeğime dikkat edeceğim zaten alıştım artık az yemeye midem küçüldü. Bazı öğünlerimde sadece karabuğday ve yoğurt tüketiyorum yeni başladım buna da.

Sanırım yeni üye olduğum için resim paylaşamıyorum size bir kaç hareket yollamak isterdim evde yapabileceğiniz türden.

Kilo sorununuz bölgesel mi yoksa dengeli mi?

uğraşıp bukadar cevap acık bır sekılde verdıgınız ıcın cok teşekkür ederım. ben 170 boyunda 74 kıloyum 62 olsam ıyıdır cok kılo aldım bende troıd ve olıkıstık over rahatsızlığı var ıkısıde kılo yapan bır hastalık yememe ıcmeme son derece dıkkat edıyorum. ben aslından spor salonundan öte böyle grup eslıgınde calısacagım bır merkez arıyorum böyle ders saatı olan bı hoca eslıgınde calısılan mesela günde 2 saat plates bu tarz bır yer arıyorum.
salona gıtmeye tek basıma hıc ıstemıorum.sızın bıldıgınız bu sekılde bır yer varmı.?for women demıssınız bu nasıl tarz bır yer ınternten de bakacağım az sonra.. kılom göbek kısmında cok fazla.. ama basenlerımde eskıden daha kalın sayılır ama göbek cok dıkkat cekıyor.ılgınız ıcın cok teşekkürler tecrubelerınızden yararlank ısterım

Size yakin sayilabilecek delos var armadanin arkasinda bi zamanlar gittim şimdi nasildir bilemem ama fiyatlar hep uygundu cok kampanya yapiyordu. Grup dersleri var oranin bide cekinmenize gerek yok tum aletleri taniyorlar ikincide yine yapamazsiniz yardim istersiniz ne olacak. Ayrica çekingen yapiniz icin boylesi yerler iyidir açar sizi gidin bence.

bırde fittime dıye bısey araştırdım bugun teklı bır calısma vücuda frekans verılıyormus bı zararı olurmu dıye korktum günde 25 dk 2 kez gıdılıormus

Ben bu yoruma katilmiyorum .tek basima cekindigim korktugum bircok seyi basardim.tamam ilk etap hep korkutur ama uzerine gitmek gerekir.bence konu sahibi hemen kayit olmali zaten oraya gittiginde kendiliginden ilerleyecektir olay.arkadasta edinir hemen orada bayanlar olacaktir...

umarım ıcraata gecerım bı karar versem

Uzun uzun yazıyordum uygulama hata verdi baştan alıyorum :)

B fit i çok bilmemekle birlikte, shapes for women içeride erkek sineğin bile olmadığı bir politika izlenen spor salonu. Günlük 30 dk spor yapılır, hoca ile birlikte başladıktan sonra her düdükle hareket değişir durmaksızın bir hareket durumu olur. İnanılmaz ter atıyordum ben. Bir alet bir matt derken nefes nefese kalınıyor. Aslında temposu çok yüksek ancak kardiyo olarak baktığımızda zaten ortalama 45 dk sonra yağ yakımı başlar. Öncesinde yürüyüşğ tavsiye ederim eğer düşünürsen.

Küçüklüğümden beri farklı sporlar yaptım. Sanma ki çıtı pıtıydım, yemeye çok düşkünüm, şu an elimde çikolata ile yazıyorum frekans tarzı şeyleri önermem, gidipte fayda göreni görmedim duymadım.

80 kiloya çıktığım zamanlar oldu. İnanın evde veya salonda mutlaka hareket gerekli.. ne zaman oturmaya başlasam hemen kilo alırım.

Plates uzun soluklu sonuç veren bir çalışma şekli Nikim. Kendim de denedim, yapanları da gözlemledim. Önce kilo kaybetmeni tavsiye ederim. Sıkılaşmak için evet plates mükemmel. Ama bizim sorunumuz önce yağ yakmak yani biraz daha kardiyo gerekiyor. Koşmak yürümek temposu yüksek sporlar. Yüzmeyi biliyorsan ve seviyorsan eğer şiddetli tavsiyem o olur. Haftada 3 gün 1 er saat yüzmek hem tüm vücudunu çalıştıracak hem de suyun içinde olmak mental olarak rahatlatacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…