Tavsiyem yakın bir yeri seçmen olacaktır, spor sonrası yorgunluk ile 2 vasıta bir süre sonra çekilmez olur ve spordan soğutabilir. Tabiki kişiye göre değişen bir durum bende öyle olmuştu en azından.
Evde program uygulama tavsiyesine bende katılıyorum. Spor salonları çeşitlilik açısından iyi evet yani havuzu, saunası, grup dersleri derken monotonluğu kırar hemde farklı çalışma şekilleri vücudu kilo vermek bazında şaşırtabiliyor. Ben 3 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve evde dans edip kalça basen ve karın hareketleri yapıyorum. 5 kilo verdim. Biraz az gibi geliyor biliyorum ama alkol de alıyorum, canım çektiğinde tatlı yiyorum, kebap mebap hakgetire :) spor yapmak hareket etmek çok önemli en azından yenilenlerin yakılması açısından.
Bfit değil ama shapes for women e gitmiştim 1 ay kadar sadece 1 kg fark etti tartıda ve bıraktım. Yine de çok verim alanlar var.
Ağustosa kadar 60 kg olmaya çalışıyorum pek mümkün gibi gözükmese de. Şu an 65.3 kg ım. Bir arkadaşım kullanmıştı bu karın bantlarından 15 kg verdi tabi o erkekti ama ondan deneyeceğim 1 aylık sadece. Etkisini görürsem yazarım zaten.
Tabiki yine de sporuma ve yemeğime dikkat edeceğim zaten alıştım artık az yemeye midem küçüldü. Bazı öğünlerimde sadece karabuğday ve yoğurt tüketiyorum yeni başladım buna da.
Sanırım yeni üye olduğum için resim paylaşamıyorum size bir kaç hareket yollamak isterdim evde yapabileceğiniz türden.
Kilo sorununuz bölgesel mi yoksa dengeli mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.