Ankarada takip ve doğum için doktor önerisi acill

Siz ne kadar ödediniz Nezaket hoca için acaba ?

Nasıl randevu buldunuz kendisinden? Kasıma kadar full dolu dediler
Kendisi benim de doktorumdu. Mayıs ayında doğum yaptım şiddetle tavsiye ederim. Randevu bulmak çok zor ama hastane ile telefonla iletişime geçerseniz yardımcı oluyorlar

Siz ne kadar ödediniz Nezaket hoca için acaba ?
Ben de kendisine gittim hiç memnun kalmadım tavsiye etmem açıkçası. Doktor vajinal ultrason için idrarımı tutturdu düşünün. Cihazda idrardan dolayı görüntü farklı yansıyınca da bebeğin yeri kaymış dedi saçma sapan. Lavaboya gidip döndüm. Ahahah idrardanmış şimdi oldu yerinde diyor. Başka bir zaman da eşimle şehir dışına çıkmamız ve bir süre orada kalmamız gerekti ailevi sebeplerden. O şehirde tanıdığınız doktor var mı oradayken de kontrolleri aksatmayalım dedik yanlış anladı. Başka doktor istiyorsanız bir an önce karar verin dedi triplendi. Hiç hoşnut olmadık. Riskli bir gebelik yaşıyordum. Bu bebek ölür dedi dedi ve sonunda kaybettik zaten …

Doç.Dr. Cemil Kaya , çok iyidir. yda center’da muayenehanesi var, Armada’nın karşısındaki kaydırak gibi olan yeni bina .
Merhaba Cemil hocayı düşünüyoruz ama ücret bilgisi verir misiniz acaba bir de hangi hastane ile anlaşmalı biliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…