- 26 Mart 2019
- 374
- 345
- 103
- Konu Sahibi pinkclouds
-
yaklaşık 2 hafta sürüyor sonucun gelmesi bilginiz olsun:)Harika!En azından bir yerden başlayıp testimizi yaptıralım.Teşekkür ederim.
Gurur polat doktor gerçekten önerebileceğim tek doktor.benim ilk denememde tuttu.Allah razı olsun ondan gözünüz kapalı güvenin ben aydından ankaraya geldim tedavi için.videolarını izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.komşumuz 40 yaşındayken ilk deneme ikiz bebekleri oldu gurur hocadan tek kelimeyle alanında bir numaraMerhaba,33 yaşındayım.Daha önce 13 yumurtam toplandı.Mayıs 2019’da bir adet 3. Gün taze embriyo,Haziran 2019’da 6. Gün dondurulmuş blast embriyo transferim negatif ile sonuçlandı.Kalan yumurtalar kaliteli olmadığı için dondurulmadı.Amh değerim 0.94,hsg sonucumda herhangi bir sorun görünmedi.Eşimde sayıda bir sorun olmasa da morfoloji sorunu var.Herhangi bir genetik test yaptırmadık.Doktorum çok ümitli olmasına rağmen başarısız olduk.Neden tutmadığına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.Yalnızca Genetik testi yapılması gerekir dedi.Şimdi yeniden bir arayış içerisindeyiz.O dönem Sürecin içinde kendimizi aniden bulmuştuk açıkçası çok bilgi sahibi değildik tüp bebek konusunda.Yeniden yaptırmayı düşünüyoruz ancak bu sefer daha bilinçli hareket etmek istiyorum.Öncelikle bana veya eşime tavsiye edecekleriniz nelerdir?(Test vs.)Ve yeni bir doktorla çalışmak istiyorum bu konuda da tavsiye ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.Çok teşekkür ederim.Sevgiler.
Bende 33 yaşındayım gerçekten Allah büyük rabbim sizede yaşatsın.çok güzel bi duygu dediğim gibi gurur polat hoca sayesinde başarılı olduk .okadar bilgili ki bizi bu süreçte hiç yalnız bırakmadı. Şimdi arkadaşlarım gidiyor.istediğim vakit aradım Allah razı olsun hep ilgilendi.anlaşmalı olduğu hastane ankara medikana international çok güzel bir hastane .gurur polat hocanın özel muayenesi varMerhaba,33 yaşındayım.Daha önce 13 yumurtam toplandı.Mayıs 2019’da bir adet 3. Gün taze embriyo,Haziran 2019’da 6. Gün dondurulmuş blast embriyo transferim negatif ile sonuçlandı.Kalan yumurtalar kaliteli olmadığı için dondurulmadı.Amh değerim 0.94,hsg sonucumda herhangi bir sorun görünmedi.Eşimde sayıda bir sorun olmasa da morfoloji sorunu var.Herhangi bir genetik test yaptırmadık.Doktorum çok ümitli olmasına rağmen başarısız olduk.Neden tutmadığına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.Yalnızca Genetik testi yapılması gerekir dedi.Şimdi yeniden bir arayış içerisindeyiz.O dönem Sürecin içinde kendimizi aniden bulmuştuk açıkçası çok bilgi sahibi değildik tüp bebek konusunda.Yeniden yaptırmayı düşünüyoruz ancak bu sefer daha bilinçli hareket etmek istiyorum.Öncelikle bana veya eşime tavsiye edecekleriniz nelerdir?(Test vs.)Ve yeni bir doktorla çalışmak istiyorum bu konuda da tavsiye ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.Çok teşekkür ederim.Sevgiler.
Çok teşekkür ederim Elif Hanım ilginiz için.Doktorunuzun ismini not aldım çok sağolun.Bende 33 yaşındayım gerçekten Allah büyük rabbim sizede yaşatsın.çok güzel bi duygu dediğim gibi gurur polat hoca sayesinde başarılı olduk .okadar bilgili ki bizi bu süreçte hiç yalnız bırakmadı. Şimdi arkadaşlarım gidiyor.istediğim vakit aradım Allah razı olsun hep ilgilendi.anlaşmalı olduğu hastane ankara medikana international çok güzel bir hastane .gurur polat hocanın özel muayenesi var
Rica ederim.benim daha önce iki başarısız denemem oldu izmir smryna tüp bebekte.neler çektim o verilen ilaçlar yüzünden ama gurur hocanın tedavisi o kadar güzel di ki hiç ağrım olmadı.gurur hocam olmasa asla gebe kalamazdım çünkü öyle bir sorun buldu ki bende gebe olamazmışım.sayesinde gebe kaldım Allah öyle doktorları hep korusunÇok teşekkür ederim Elif Hanım ilginiz için.Doktorunuzun ismini not aldım çok sağolun.
Size tavsiyem Gurur hocanın geçmişi de çok başarılı instagram ,facebook ,videoları çok iyi.zaten kendisi ünlü bir doktor.Rica ederim.benim daha önce iki başarısız denemem oldu izmir smryna tüp bebekte.neler çektim o verilen ilaçlar yüzünden ama gurur hocanın tedavisi o kadar güzel di ki hiç ağrım olmadı.gurur hocam olmasa asla gebe kalamazdım çünkü öyle bir sorun buldu ki bende gebe olamazmışım.sayesinde gebe kaldım Allah öyle doktorları hep korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?