Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tedavi gören arkadaşlar.

unutmabirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
258
21
118
39
Arkadaşlar biz bugüne kadar 1 adet tedavimizi Ankara'da Centrum Tüpbebek merkezinde gördük bunda da embriyolarımıza yapılan genetik inceleme sonucunda trasnferimiz iptal edilmişti,2 adet tedavimizi de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde yaptırmıştık.Şuan elimizde hakkımız kalmadı.Bu yüzden Ankara'da tedavi görmüş ve tavsiye edeceğiniz merkez ya da hastanelere ihtiyacım var.

Sizce Ankara'da en başarılı merkez hangisidir ve ne kadara mal oldu.

Teşekkürler.Geçmiş olsun.

başkent hastanesi benim dediğim birde başkent tüp bebek merkezi mi var hiç duymamıştım. Şunuda ekliyeyim Anatolia diye bir merkez var bir arkadaş orda yaptırdı erkek infertiletisi vardı onlarda ama oradaki dr gitmiş sanırım şimdi hiç ii deil orası için dediler dedi onun kızıda 2,5 yaşında falan

33 yaşındayım. Ankara' da Anatolia Tüp Bebek Merkezi' nde iki kez İVF yapıldı. İkisinde de gebelik testi negatif geldi. Sebebi bilinmeyen infertilite olduğu söylendi. Dr. Hakan Yaralı ile ilk görüşme ve muayene,yumurta toplama, transfer ve geçmiş olsun görüşmesinde çok kısa konuşabildik. Çok meşgul ve sizi hatırlamıyor. USG' leri Uzm. Dr' ları yapıyor, ilaç dozu için ona danışıyor. İşinde iyi olduğunu düşünüyorum ama artık otomatiğe bağlamış. Merkez temiz, düzenli ancak bekleme süresi uzun. Ben üçüncü deneme için farklı bir merkezi arıyorum. Başkent üniversitesi ve Güven Hastanesi' ni araştırıyorum. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.

33 yaşındayım. Ankara' da Anatolia Tüp Bebek Merkezi' nde iki kez İVF yapıldı. İkisinde de gebelik testi negatif geldi. Sebebi bilinmeyen infertilite olduğu söylendi. Dr. Hakan Yaralı ile ilk görüşme ve muayene,yumurta toplama, transfer ve geçmiş olsun görüşmesinde çok kısa konuşabildik. Çok meşgul ve sizi hatırlamıyor. USG' leri Uzm. Dr' ları yapıyor, ilaç dozu için ona danışıyor. İşinde iyi olduğunu düşünüyorum ama artık otomatiğe bağlamış. Merkez temiz, düzenli ancak bekleme süresi uzun. Ben üçüncü deneme için farklı bir merkezi arıyorum. Başkent üniversitesi ve Güven Hastanesi' ni araştırıyorum. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.

Nelere dikkat etmek gerekiyo acaba bende araştırıyorum ank ünv (ibni sina)da karar verdik umarım hayırlısı olur.Prof Ruşen Aytaç a giden yakınlarım var çok memnunlar ama bilemiyorum çok zormuş bu işler yaa :(

Back
X