Arkadaşlar Ankara'da tedavi olan arkadaşlar hangi merkezde tedavi olduklarını ve o merkezle ilgili olumlu-olumsuz izlenimlerini buraya yazabilirler mi?
Arkadaşlar ben daha yolun başındayım.Batıkentte özel bi hastaneye gidiyorum. Yumurta olmadığını söyledi doktorum. Hormon testi yapıldı, eşimde sperm testi yaptırdı, ikisinde de sorun çıkadı.Laparaskopi ile kanallar açık mı bakmamız gerekiyormuş. Başka bir doktora daha gitmeden bu yolu seçmek istemiyorum. Lütfen bildiğiniz iyi doktorlar varsa paylaşın. İlaç vb bir yol vardır diye umut ediyorum.
clinic diye biyer var çankayada doktoru hacettepede prof. sürekli tvde çıkıyor kanada da tüpbebek eğitimi alıp buradaki doktorlara eğitim veriyormuş. iyi olduğunu duydum.
adı timur gürgan ben ilk tüp bebek denememi orada yaptırdım yanındaki diğer doktorlar takip ediyor o yumurta toplama ve transferi yapmayordu.Timur hoca ile clinicte görüşmek bile 5-6 saat beklemekle ancak2-3 dakika oluyordu.
canım kaan aydos erkek kısırlığı konusunda en iyilerden biri
bizim buradaki doktorumuz ona gönderdi ama sperm sayısı çok düşük olmadığı için ilaç falan kullanmadık.
çok sakin ve çok ilgili bir doktor biz telefonla bile çok rahat ulaşıyorduk.öyle muayene ücreti falan talep edip ona göre davranan bir doktor değil.
umarım size de şifa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?