- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
- 248
Arkadaşlar 3.ve 4. tüp bebek denemelerimi yaptırdığım doktorum Prof.Dr.Murat Sönmezer'i ben de tavsiye ederim.3.de negatif sonuç aldım,4.de beklemedeyim.Negatif sonuç almama ragmen ilgisi,alakası,bilgisi ve verdiği güvenle biz bu çok sıkıntılı dönemi daha rahat atlattık.Kendisini tüm tedavim boyunca en az 20 kez aramışımdır.Hiç bir sorumu cevapsız bırakmadığı gibi face den, telden msj larıma dahi cevap aldım.O da diğer doktorlar kadar yoğun ama en ufak bi sinir görmedim..Her defasında bizzat kendisiyle görüştüm,muayeneleri o yaptı.O işini severek yapıyo ve bu da hastaya çok güven veriyor.Tedavim olumsuz olsa bile biliyorum ki O da,biz de elimizden gelen herşeyi yaptık..Gerisi Allah a kalmış..Rabbim herkesin tedavisini hayırlarla sonuçlandırsın inşallah. Değerli doktorlarımızı da başımızdan eksik etmesin..
merhaba bende ilk tüp bebek tedavimi ankara tıpta yapmıştım cem atabekoğluydu doktorum ama hiç görmedim.hiçbir soruma cevap alamadım kimse bişey söylemedi protokolü uyguladılar sadece.siz murat hocanın özel hastasımıydınız?nasıl oldu biraz anlatırmısınız belki tekrar oraya gidebilirim çünkü dondurulmuşlarımız orda kaldı.