Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ü de Adana maalesef olmadı yaşım 41 eşim 43 her seferinde 8 yumurta toplanıyor ancak kimi zaman embriyo oluşmadı kimi zaman pgtden sağlıksız geldi aslında istanbul ya da farklı şehirler de olabilir labaratuvar önemli diyorlar ben galiba buna hiç dikkat etmedim hep isim yapmış doktorlara gittim3 denemeyi nerde yaptınız ankara da mi
merhaba anatolia hakan yaralı hocamızı öneririmMerhaba ben 3 kez tüp bebek denedim ancak sonuç alamadım şu an bir merkez arıyorum kendime önereceğiniz yerler var mı arkadaşlar
Kocaeli’ne gidebilirseniz eray çalışkana gidin3 ü de Adana maalesef olmadı yaşım 41 eşim 43 her seferinde 8 yumurta toplanıyor ancak kimi zaman embriyo oluşmadı kimi zaman pgtden sağlıksız geldi aslında istanbul ya da farklı şehirler de olabilir labaratuvar önemli diyorlar ben galiba buna hiç dikkat etmedim hep isim yapmış doktorlara gittim
Teşekkü ederim ben de bu hocayı düşünüyorum deneyimlerinizi yazar mısınız süreciniz nasıl ilerledimerhaba anatolia hakan yaralı hocamızı öneririm
İlk tüp bebek sürecim ve geçen ay transferim oldu çok şükür pozitif Hakan hoca biraz sert durur ama babacan birisi kişiye özel tedavi uygular ve gereksiz bir ilaç vermez laboratuvar çok iyiTeşekkü ederim ben de bu hocayı düşünüyorum deneyimlerinizi yazar mısınız süreciniz nasıl ilerledi
Merak ettiğin başka sorular varsa sorabilirsinTeşekkü ederim ben de bu hocayı düşünüyorum deneyimlerinizi yazar mısınız süreciniz nasıl ilerledi
Siz orda mı tedavi oldunuz lütfen biraz anlatırmısınzKocaeli’ne gidebilirseniz eray çalışkana gidin
Merhaba ben de duydum bb drlarını şu ikiz olan hocalar mı tedavinizdeydi olumlu olumsuz yanları neler lütfen anlatır mısınız dr arayısındayımBb tüp bebek merkezinde tedavi oldum. Cok memnunum her sureçten. Gonulden tavsiye ederimm
Merhaba evet orada tedavi oldum. Eray beyde yumurta büyütme işlemleri oldu anlaşmalı olduğu hastane Momart tüp bebek merkeziSiz orda mı tedavi oldunuz lütfen biraz anlatırmısınz
Peki normal tüp bebek işlemleri mi ıygulandı yoksa hani sosyal medyada denildiği gibi yok piezo vs gibi işlemler de kullanıldı mı sizin gitme sevebniz neyd ozel değilseMerhaba evet orada tedavi oldum. Eray beyde yumurta büyütme işlemleri oldu anlaşmalı olduğu hastane Momart tüp bebek merkezi
İstanbulda yurt dışı seyahati olduğu için yumurta toplama işlemini Erbil hoca yaptı ama transferde mutlaka kendisi oluyormuş transferimi eray bey gerçekleştirdi ben eray beyden de hastaneden de çok memnunum
Amh düşüktü eşimde ileri hareketli sperm 0 dı canım normal tüp bebek tedavisi uygulandıPeki normal tüp bebek işlemleri mi ıygulandı yoksa hani sosyal medyada denildiği gibi yok piezo vs gibi işlemler de kullanıldı mı sizin gitme sevebniz neyd ozel değilseben de amh dus var 3olgun yumurtadan embriyo hiç olusmadı
Timur hocaydi benim doktorum. Brn cok memnun kaldim. Olumsuz bir durum yasamadimMerhaba ben de duydum bb drlarını şu ikiz olan hocalar mı tedavinizdeydi olumlu olumsuz yanları neler lütfen anlatır mısınız dr arayısındayım
Anladım Allahım bize de nasip etsin dua edin inş bizlere deAmh düşüktü eşimde ileri hareketli sperm 0 dı canım normal tüp bebek tedavisi uygulandı