• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada tüp bebek doktoru tavsiyesi.

birminikask2020

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
1.785
2.952
83
Ankara'da tüp bebek doktoru arıyorum. Özellikle Çankaya tarafında olması daha iyi olacağını düşünüyorum, ileri yaştayım. Ben Prf.dr. Özlem EVLİYAOĞLUNU duydum. Bu hocamıza giden oldumu. Başka tavsiyeniz varmı. Bahçeci ve bazı merkezleri düşünmüyorum.

Ankara'da tüp bebek doktoru arıyorum. Özellikle Çankaya tarafında olması daha iyi olacağını düşünüyorum, ileri yaştayım. Ben Prf.dr. Özlem EVLİYAOĞLUNU duydum. Bu hocamıza giden oldumu. Başka tavsiyeniz varmı. Bahçeci ve bazı merkezleri düşünmüyorum.
Ben de dün ilk görüşme için mehmet erdeme gittim. İçime sindi 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisini başka yerlerde yaptırmıştım. Daha önce yaptırdığım testlere baktı ve yeniden yaptıralım gibi bir şey söylemedi hiç. Yumurta dondurmaya da gerek kalırsa tabii ama o günki duruma göre bakarız gerek yoksa ekstra maliyet çıkartmaya gerek yok dedi. Bu tutumu çok hoşuma gitti. Kendisi gazi hastanesinin profuymuş. Çukurambarda Novaart diye bi merkezde hizmet veriyor şu an. Bakalım 2 hafta sonra kistim küçülürse tedaviye başlayacağız gelişmelerle ilgili yazılarımı takip edebilirsiniz siz de. Her şey gönlünüzce olsun..

Back