Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tüp bebek için..

Merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
2 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi sonuc -hüsran şimdi tedavime ankara ünv.Prof Dr Murat Sönmezer ile devam etmek istiyorum yani offf bilmiyorum aranızda varmı Murat beye giden varsa lütfen yardımcı olsun bana

ah canım keşke yardımcı olabilsem.. ben de 1 aşılama ve 6 tüp gördüm hala olumsuz.. umudunu yitirme .. ama şunu tavsiye ederim.. araştıramadan hemen atlama merkezlere.. anatolia ya gitme mesela.. ilgisizler..

Murat hocayaiyidiyorlar ama tip fak. Yapmiyor ozelle anlasmasi var diye biliyorum, ben cem hocaya gittim ilaclar 1 sene once 3.5 tl tuttu.
En don fiyatlari arastirdin mi.

Merhaba ben tedaviye gürgan clinic te başladım ama ilgisizlikleri saatlerce bekletmeleri ve doktorla ozellikle timur gurganla konusmak istediginizde yalan soylenmesi (biri muayenede diyor öbürü dışarı çıktı...) ve kendisine ulasamamiz beni rahatsiz etti. Gecen ay Murat Sonmezer ile başladık once ozel muayenehanesine gittik. Transfer ve opu Genartta yapıldı. Tahliller icin ankara tıp a çağırıyor murat hoca, sgk kapsaminda para odenmiyor. Sira pek olmuyor. Ilgililer. Murat hoca cok yoğun ama cebinden ulasabiliyorsunuz. Musait degilse sonra size geri dönüyor. Benimki kimyasal gebelik oldu. 2. Denemeyi de murat hocayla yapacağız. Baska doktot dusunmem....

canım murat hoca da masraflar ne kadar tuttu. hakkında olumlu yorumlar okudum ama emin olamıyorum

4500 Çoğu yer aynı fiyatı veriyor zaten. Bizde tese(1400) de vardı, narkoz ilaçlar şu bu derken toplam 8000i bulduk herhalde. Tahlilleri hastanede yaptırdığımız için onlara para vermedik. Ama baştan (Murat hocaya gitmeden) genetik analiz falan da yaptırmıştık. 600 falan da o tahliller tutmuştu galiba... Ben Murat hocada ilkinde kimyasal gebelik yaşadım. 2. Denememiz tuttu çok şükür. Ama tutmasaydı da yine Murat hocaya giderdim. Ulaşılabilir olması benim için çok önemli çünkü. Yoksa özelin ne anlamı var ki zaten. Gürgan tam ticarethane olmuş yalnız. eşim biraz fazla tepki verdiğimi düşünmüş ama alttan almıştı sonra iki defa orayla konuştu ilk konuşmasından sonra bana hak verdi. Ikincide kadın Bi taraftan başkasıyla konuşuyormuş, kapatmamış tef nu. Eşimi de bekletmiş Bi taraftan. Herşeyi duymuş eşim. Duyduklarını tam anlatmadı ama dedi ki iyiki Orayı bırakmışsın, senin tahlilini falan bile karıştırıp bulamazdı bunlar.... Bi de tese size yapılacak mı bilmiyorum ama, eşime genartta Müfit hoca yaptı. İğneyle girip almış hiç acı çekmedi eşim. Kalktı işine gitti. Gürganda kesip almaktan bahsediyorlardı. Başka yerlerde de Çalışıyor Müfit hoca. Tese yapılacaksa kimse eline su dökemez diyor eşim :)

ben ankara daki birçok merkeze gittim.anatolia ve gürgan klinik çok ilgisiz. 11 yıl sonra bebeğim oldu çok şükür.

daha önce anatolia tüp bebk merkezi ve hacettepe üni. has. de tüp bebek tedavisi gördüm. ikisinden de kesinlikle memnun değilim. özeliklede hakan yaralı'nın tedavisinden ve iletişiminden. hastaya hasta gözüyle bakmayan sadece para gözüyle bakan bi şahıstır. tedavimde de onun hatası yüzünden başarısız oldu. 3. denenmde hulusi bey'e gitim. gitmeden önce iyi araştırdım ve kendisi hakkında cok olumlu şeyler duydum ayrıca arkadaslarımdan da ilk denemelerinde hamile kalanlar oldu. allahıma şükürler olsun ki. hulusi hoca da ilk denemem de hamile kaldım. tedavisi, hastaya olan yaklaşımı ile on numara doktor ve insandır. cevremdeki herkese tavsiye ediyorum. eğer tedavim başarısız olsaydı hiç düşünmeden yine ona giderdim.

Merhaba. Durumunuzu merak ettim de. İyi misiniz? Gelişme olmuş muydu. Çok yıllar geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…