ah canım keşke yardımcı olabilsem.. ben de 1 aşılama ve 6 tüp gördüm hala olumsuz.. umudunu yitirme .. ama şunu tavsiye ederim.. araştıramadan hemen atlama merkezlere.. anatolia ya gitme mesela.. ilgisizler..Merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
2 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi sonuc -hüsran şimdi tedavime ankara ünv.Prof Dr Murat Sönmezer ile devam etmek istiyorum yani offf bilmiyorum aranızda varmı Murat beye giden varsa lütfen yardımcı olsun bana
ah canım keşke yardımcı olabilsem.. ben de 1 aşılama ve 6 tüp gördüm hala olumsuz.. umudunu yitirme .. ama şunu tavsiye ederim.. araştıramadan hemen atlama merkezlere.. anatolia ya gitme mesela.. ilgisizler..
Murat hocayaiyidiyorlar ama tip fak. Yapmiyor ozelle anlasmasi var diye biliyorum, ben cem hocaya gittim ilaclar 1 sene once 3.5 tl tuttu.Merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
2 aşılama ve 1 tüp bebek3.5 tlnemesi sonuc -hüsran şimdi tedavime ankara ünv.Prof Dr Murat Sönmezer ile devam etmek istiyorum yani offf bilmiyorum aranızda varmı Murat beye giden varsa lütfen yardımcı olsun bana
Merhaba ben tedaviye gürgan clinic te başladım ama ilgisizlikleri saatlerce bekletmeleri ve doktorla ozellikle timur gurganla konusmak istediginizde yalan soylenmesi (biri muayenede diyor öbürü dışarı çıktı...) ve kendisine ulasamamiz beni rahatsiz etti. Gecen ay Murat Sonmezer ile başladık once ozel muayenehanesine gittik. Transfer ve opu Genartta yapıldı. Tahliller icin ankara tıp a çağırıyor murat hoca, sgk kapsaminda para odenmiyor. Sira pek olmuyor. Ilgililer. Murat hoca cok yoğun ama cebinden ulasabiliyorsunuz. Musait degilse sonra size geri dönüyor. Benimki kimyasal gebelik oldu. 2. Denemeyi de murat hocayla yapacağız. Baska doktot dusunmem....Merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
2 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi sonuc -hüsran şimdi tedavime ankara ünv.Prof Dr Murat Sönmezer ile devam etmek istiyorum yani offf bilmiyorum aranızda varmı Murat beye giden varsa lütfen yardımcı olsun bana
Merhaba ben tedaviye gürgan clinic te başladım ama ilgisizlikleri saatlerce bekletmeleri ve doktorla ozellikle timur gurganla konusmak istediginizde yalan soylenmesi (biri muayenede diyor öbürü dışarı çıktı...) ve kendisine ulasamamiz beni rahatsiz etti. Gecen ay Murat Sonmezer ile başladık once ozel muayenehanesine gittik. Transfer ve opu Genartta yapıldı. Tahliller icin ankara tıp a çağırıyor murat hoca, sgk kapsaminda para odenmiyor. Sira pek olmuyor. Ilgililer. Murat hoca cok yoğun ama cebinden ulasabiliyorsunuz. Musait degilse sonra size geri dönüyor. Benimki kimyasal gebelik oldu. 2. Denemeyi de murat hocayla yapacağız. Baska doktot dusunmem....
Merhaba. Durumunuzu merak ettim de. İyi misiniz? Gelişme olmuş muydu. Çok yıllar geçmişArkadaşım ben g.antep te yasıyorum Ankara da ailem yasıyor ama ben tatilleri ve eşmin izinlerini tutturamadım.Burada bir doçent var yumurta takibini ve hazırlık safhasını o yapıyor transfer ve opu yu Acıbadem e gönderiyor onunla başladık yarın ignelere başlayacağız galiba rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun sabrı cemil versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?