• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tüp bebek için..

canını sıkma canım hayırlısıyla olacak, daha zamanı gelmemiş,
allah gönlümüzün muradını hayırlısı ile nasip etsin....:37::3::7:

Hay Allah ya, açıkçası ben çok umutluydum, üzüldüm....seni şuan çok iyi anlıyorum, bende aynı duyguları yaşamıştım, özellikle ilk transferimde, doktor oradakilerin içinde, en iyisi benim embriyoların olduğunu söyledi, tutunma şansın çok demişti, ama tutmadı. Çok büyük hayal kırıklığı olmuştu. Şuan ne desem sana boş kalır, ağla rahatla,, sonra yeniden ayağa kalk ve tekrar dene, olana kadar,, mücadeleni bırakma emi...:29:
aynısını banada dedı doktor cok sasırdı.. sen çok ıyıydın nasıl kalamassın dedı.. yarın tekrar gorüsecez bakalım... ama ben pes ettım ya.. dondurulmuşlarım var ama, şuan yapamam heralde, dun çok agladım bugun basım cok agrıdı, gözlerımın ıcı yanıyo, herseyde bı hayır vardır dıyorum...
ecehan canım mutlaka olacak birgün sen kararlı ol yeterki. dualarımızla yanındayız
ıns canım hıc bır sorun neden yokken hamıle kalamamak kötu, nasıp hersey ıns bırgun olacak...
canını sıkma canım hayırlısıyla olacak, daha zamanı gelmemiş,
allah gönlümüzün muradını hayırlısı ile nasip etsin....:37::3::7:

amın canım ıns ALLAH hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın herkese...ınş..

Hayat der ki ; sevdiğin insanda arayacağın ilk şey iyi niyet olmalıdır.O yoksa başka özelliklerinin anlamı kalmayacaktır çünkü.
Hayat der ki; dost dediğin sadece kötü gününde yanında olan değildir,aynı zamanda sevincine de en az senin kadar sevinebilendir.
Hayat der ki; başarmak için sıradan olandan ayrılmak zorundasın.Bırak insanların karşı duruşunu,doğru bildiğine sarıl ısrarla.
Hayat der ki; daha önce görmediğin biriyle karşılaştığında ilk dakikalara dikkat et.O insanın pozitif yada negatif enerji veren biri olduğunu anlayacaksın.
Hayat der ki; yaptığın seçimlerden dolayı başın derde girerse eğer,ilk suçlaman gereken kişi sensin.Sızlanmak ve başkalarını suçlamak yerine,hatanı bulmaya çalış.
Hayat der ki; bir yıkımla karşılaştığında yas tutma.O yıkımı,ne yap et öğretmenin haline getir.
Hayat der ki; hayvan sevmeyen insanlardan uzak dur.Doğal ve güzel olanı sevemez onlar çünkü.
Hayat der ki; insanlara kendini defalarca anlatmak zorunda kalma.Ya oradan ayrıl yada bildiğini oku.
Hayat der ki; hedeflerin konusunda kararlı ol.Engelleri düşünme.Ya bir yol bul,ya bir yol aç.
Hayat der ki; içgüdülerinin sesine çok iyi kulak ver.Unutma ki,onca hayvan türü onlar sayesinde varlığını sürdürüyor milyonlarca yıldan beri.
Hayat der ki; kendini saygın bir birey haline getir.Aksi taktirde,boşuna beklersin başkalarının sana saygı duymasını.
Alıntı
‪#‎hayat‬ ‪#‎hayatderki‬

Hayat der ki ; sevdiğin insanda arayacağın ilk şey iyi niyet olmalıdır.O yoksa başka özelliklerinin anlamı kalmayacaktır çünkü.
Hayat der ki; dost dediğin sadece kötü gününde yanında olan değildir,aynı zamanda sevincine de en az senin kadar sevinebilendir.
Hayat der ki; başarmak için sıradan olandan ayrılmak zorundasın.Bırak insanların karşı duruşunu,doğru bildiğine sarıl ısrarla.
Hayat der ki; daha önce görmediğin biriyle karşılaştığında ilk dakikalara dikkat et.O insanın pozitif yada negatif enerji veren biri olduğunu anlayacaksın.
Hayat der ki; yaptığın seçimlerden dolayı başın derde girerse eğer,ilk suçlaman gereken kişi sensin.Sızlanmak ve başkalarını suçlamak yerine,hatanı bulmaya çalış.
Hayat der ki; bir yıkımla karşılaştığında yas tutma.O yıkımı,ne yap et öğretmenin haline getir.
Hayat der ki; hayvan sevmeyen insanlardan uzak dur.Doğal ve güzel olanı sevemez onlar çünkü.
Hayat der ki; insanlara kendini defalarca anlatmak zorunda kalma.Ya oradan ayrıl yada bildiğini oku.
Hayat der ki; hedeflerin konusunda kararlı ol.Engelleri düşünme.Ya bir yol bul,ya bir yol aç.
Hayat der ki; içgüdülerinin sesine çok iyi kulak ver.Unutma ki,onca hayvan türü onlar sayesinde varlığını sürdürüyor milyonlarca yıldan beri.
Hayat der ki; kendini saygın bir birey haline getir.Aksi taktirde,boşuna beklersin başkalarının sana saygı duymasını.
Alıntı
‪#‎hayat‬ ‪#‎hayatderki‬

arkadaşım sabredip allah' a yalvarmak ve ondan istemekten başka çaremiz yok elimizden geleni yapıyoruz zaten bizler seni çok iyi anlıyorum çünki bende çok yaşadım negatifleri inşallah bebeğin beklemediğin bir anda gelir kavuşursun....bende küçük bir kaza geçirdim sol elimi küçük parmağımı matgaba kaprırdım bir şekilde oldu işte ortadan kestiler cuma günü şimdi dinleniyorum evde bende artık parmağim iyileşene kadar beklicem mecburen ilaçlarım filan hazırdı adetimle başlıyacaktık ama bu durumda erteledim

Seni çok iyi anlayanlardan biri benim, 2 defa yaşadım aynı şeyleri, inan 1 hafta hasta oldum, hergün ilaç aldım. Birde üstüne eşimle kavga etmiştim, ve hüznüm ikiye katlandı. Daha yeni yeni toparlandım, daha yeni yeni sokağa çıkıyorum, insan içine karışmaya çalışıyorum. Çok zor gerçekten, bunları yaşamayan bilemez. Burada bir sürü kader arkadaşlarımız var, içlerinde bizden daha fazla bu yolda uğraş verenler var. Ama bakıyorumki insan yılmıyor, toparlanıp tekrar güçleniyor, tekrar başlıyor savaşmaya..
Rabbim inşallah bir gün bizlere evladımızı verir, içimizdeki umutlarımız sönmeden..

Malesef canim negatif... tutmmadi... COCUK HARAM BANA.... :-(

canım benim.şimdi ne söylesem senin için anlamsız gelecek biliyorum.bol bol dua et arkadaşım.ve şunu düşün bir şeyin olması kadar olmamasıda hayırlı ama bunu bizler bilemeyiz.inşallah rabbim hiç ummadığın bir anda yavrunu sana bağışlar...umudunu kaybetme...

Alıntı
‪#‎hayat‬ ‪#‎hayatderki‬

arkadaşım sabredip allah' a yalvarmak ve ondan istemekten başka çaremiz yok elimizden geleni yapıyoruz zaten bizler seni çok iyi anlıyorum çünki bende çok yaşadım negatifleri inşallah bebeğin beklemediğin bir anda gelir kavuşursun....bende küçük bir kaza geçirdim sol elimi küçük parmağımı matgaba kaprırdım bir şekilde oldu işte ortadan kestiler cuma günü şimdi dinleniyorum evde bende artık parmağim iyileşene kadar beklicem mecburen ilaçlarım filan hazırdı adetimle başlıyacaktık ama bu durumda erteledim

Cok cok gecmis olsun canim... onla gecmis olsun.. icim bi tuhaf oldu bi an gozumde canlandida.. herseyde bi hayir vardir diyoruz canim Vardir rabbimin bi hikmeti arkadaslarimizdan bi tek ben kaldim cocugu olmayan, Allahim beni daha cok seviyo diyorum hep beni sona birakti bana en guzelini verecek diyorum teselli ediyorum kendime.... seninde vardr bi hikmet ertelendiyse ins sizlerde pozitifi gorurum ins... k.ibak...optum..

Seni çok iyi anlayanlardan biri benim, 2 defa yaşadım aynı şeyleri, inan 1 hafta hasta oldum, hergün ilaç aldım. Birde üstüne eşimle kavga etmiştim, ve hüznüm ikiye katlandı. Daha yeni yeni toparlandım, daha yeni yeni sokağa çıkıyorum, insan içine karışmaya çalışıyorum. Çok zor gerçekten, bunları yaşamayan bilemez. Burada bir sürü kader arkadaşlarımız var, içlerinde bizden daha fazla bu yolda uğraş verenler var. Ama bakıyorumki insan yılmıyor, toparlanıp tekrar güçleniyor, tekrar başlıyor savaşmaya..
Rabbim inşallah bir gün bizlere evladımızı verir, içimizdeki umutlarımız sönmeden..

Kendimi temizlige verdim yoksa kurup kurup aklimla uzulecem.. Allaha sukur esimle sorunumuz yok.. hayirlisi degilmis dedi uzulme dedi ama kendisi cok uzuldu kan testi yaptirdigimiz yerde hamileler coktu,. Bi aam surekli esinin karnini seviyodu.. benimki ona cpk siniir olmus.... su an icin maddi manevi ikinciyi denemeye gucum yok, canim belki daha sonra ins..

canım benim.şimdi ne söylesem senin için anlamsız gelecek biliyorum.bol bol dua et arkadaşım.ve şunu düşün bir şeyin olması kadar olmamasıda hayırlı ama bunu bizler bilemeyiz.inşallah rabbim hiç ummadığın bir anda yavrunu sana bağışlar...umudunu kaybetme...

Amin canim ins... Evet canim onu hep diyorum.. herseyin hayirlisi... hayirli saglikli olcaksa olsun diyorum hep, saagol canim k.ibak optum..

Ayrica kizlar, somadaki faciayi duymussunuzdur o olayn yaninda benimki dertmi diyorum... nice cocuklar babasiz kadinlar kocasiz analarda evlatsiz kaldi... Ates dustugu yeri yakiyo... rabbim bol sabir versin... Allah mekanlari cennet etsin ins..

Ayrica kizlar, somadaki faciayi duymussunuzdur o olayn yaninda benimki dertmi diyorum... nice cocuklar babasiz kadinlar kocasiz analarda evlatsiz kaldi... Ates dustugu yeri yakiyo... rabbim bol sabir versin... Allah mekanlari cennet etsin ins..

amin canım Rabbim ölenlere rahmet, geride kalanlara sabır versin :(Allah yardımcıları olsun..

MilletimiZin basi sagolsun . Rabbim baska aci vermesin ama ates dustugu yeri yakiyor. I

Ecehan canim bisi sorcam sana kusura bakma. Bende bugun gonalf e basladimda. Kac gun kullandin o igneyi? birde bir kutusunda 6 igne cikti. Ama hemsire bana bir kutusu 3 gun kullanilir 4. Gun yenisine gecersin dedi. Sen kac gunde vuruldun bitti ve kac kutu kullandin

Ecehan canim bisi sorcam sana kusura bakma. Bende bugun gonalf e basladimda. Kac gun kullandin o igneyi? birde bir kutusunda 6 igne cikti. Ama hemsire bana bir kutusu 3 gun kullanilir 4. Gun yenisine gecersin dedi. Sen kac gunde vuruldun bitti ve kac kutu kullandin

dogru soylemıs canım 3 gunde bıtıyo ben 2 kutu 450 mg gonalf bıtırdım bırde 1kutu 300 mg aldım tekrar toplam 7 gun kullandım.. gunde 225 doz vuruluyodum canım, 75 mg arttı buzdolabında saklıyorum... enjektorlerı fazla fazla oluyo... tedavın hayırlı olsun canım ıns senın yuzun guler ıns...

Gonalaf I acip kullandigin zaman 28 gun icinde bitirmen gerekli buzdolabinda yumurtalik rafinda saklayabilirsin dozunu doktor soyler ona gore kullanirsini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

paartesı ankaraya gıdıyorum doktor gel dedı kan tahlılımı fılan yapıcakmıs, bakalım ne yapıcak..

paartesı ankaraya gıdıyorum doktor gel dedı kan tahlılımı fılan yapıcakmıs, bakalım ne yapıcak..

Ecehan gecmis olsun üzüldüm sonucuna. Sen bana yine inanmayacaksın ama ben soyleyim icimde kalmasın. Gitme tekrar oraya. Herseyi formaliteden ve cok acemice yapıyorlar maalesef. Hem o doktor hem laboratuvar hem de hastane. Oraya harcadığım emeğe de paraya da cok acıyorum simdi. Test falan da hep fasa fiso maalesef. Kullandığım ilaçlar ve yaptıgı tedavi o kadar ezberden o kadar acemiceydi ki vücudum hala kendini toplayamadi. Daha iyi yerler var. Baska yerler ve doktorlar da gormuş biri olarak Kendimce gorev bildim seni uyarmayı. Yine de sen bilirsin. Hayırlısı olsun herseyin insallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ecehan gecmis olsun üzüldüm sonucuna. Sen bana yine inanmayacaksın ama ben soyleyim icimde kalmasın. Gitme tekrar oraya. Herseyi formaliteden ve cok acemice yapıyorlar maalesef. Hem o doktor hem laboratuvar hem de hastane. Oraya harcadığım emeğe de paraya da cok acıyorum simdi. Test falan da hep fasa fiso maalesef. Kullandığım ilaçlar ve yaptıgı tedavi o kadar ezberden o kadar acemiceydi ki vücudum hala kendini toplayamadi. Daha iyi yerler var. Baska yerler ve doktorlar da gormuş biri olarak Kendimce gorev bildim seni uyarmayı. Yine de sen bilirsin. Hayırlısı olsun herseyin insallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

amın canım ınş..çok tesekurederım canım ınanırım nıye ınanmıyım... 2 tane dondurulmuşum var hatta onları laıp baska yerde yaparlarmıki dıye dusunduk esımle, doktora zor ulaştım cunku, tup bebek ılaçlarını kestıkten sonra seyım acımaya basladı 2 gun ıcınde hemen adet oldum zaten adetım sancılı gectı kı hıç agrım sızım olmazdı,ılişkiye girerken canım cok acıyo yanıyo, eşımde mıkrop kaptın heralde dedı doktora gıdecektık artık... bugun hastaneden aradılar laparoskopi yapıcakmış hulusı bey, neden tutmadıgına dair, ac gelmemı soyledıler... bende cok uzuluyorum hatta uzuntuden 2 gun hasta yattım... emeklerım hayallerım gıttı dıye parada cabası, ALLAH kımseyı dusurmesın...

Back
X