Canım teşekkür ederim inşallah darısı başına çok haklısın ben bu merkeze karar vermedbaşkace ne polemikler yaşadım bilemezsin 3 merkezden ikisinden vazgeçtim ve genartta karar kıldım hiç olumsuz yorum almadim hatta burada genartta tüp bebek yaptiranlar diye forum actim memnun kalanda vardu memnuniyetsiz olanda ama memnun olan daha çok bu birazda nasip işi
olunca Allahtan olmayınca merkezden diyemeyiz bariz hatalar yoksa tabi..
velhasil gözlerimi kulaklarimi kapadim ve genartta başladım hatta başladıktan sonra merkeze ziyarete gelmiş birisi ikizleri vardı iki ayri pusete koymuşlar esimle cok memnun olduk tedavi süresince memnun kaldim doktorum aysun hanimdi umreye gitti geldi ve cok tatli labaratuar iyidir herhalde sadece transfer sirasinda birilerinin sesini duydum oradan:) ve minigimi getirdi görevli:) benden histeroskopi veya başka hiçbişey istemediler yumurtalarim cok yakin takip edildi pkolu olduğum için gun aşırı degil hergün takip etti aysun hanım canim bu işler yine diyorum nasip işi tabiki iyi karar vermelisin sakin benim yazdiklarimdan etkilenme çünkü herkesin sorunlari farkli farkli sadece ben merkezle yasadiklarimi özetle anlattim iyice araştır daha sonra kararını ver sana sadece bi merkezden uzak durmani soyleyebilirim Ank.da antlia anlamissindir herhalde
bu arada sorularina tam bir destan yazarak cevap vermişim