• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada Tüp Bebek Kafam Karıştı

Merhaba kızlar benimde ilk tüp bebek denemem olacak ama doktora karar veremedim. Bu kararı aldık ama doktor konusunda öneriniz var mı pkos var bende onun dışında sorun görünmüyor
Ben de gezdim çok doktor, göğşen bey veya aygül hanım da yaptırırım diye düşünüyorum. Buradan okuduklarım ve kendi aldığım elektrik sonucunda ancak iş yeri sebebiyle bu iki ay beklemek durumundayım.

Kızlar en iyi tüp bebek merkezi ya da en iyi doktor diye bir şey yoktur ki böyle ararsanız bulamazsınız. Araştırdığınız doktorların hangi labaratuvar ile çalıştığı önemli. Sonrası tabiki de doktor ile elektriğiniz uyuşmalı. Yukarıda yazılanlara binaen söylüyorum. Aygül hn için için diyen de var kötü diyen de ha neye göre değişir bilmiyorum ama ben deneyiminden dolayı tercih etmezdim Aygül Hanım'a gelene kadar onun hocası konumunda olabilecek bir sürüü doktor var. Aygül hanım dünkü çocuk gibi geliyor bana. Göğşen Hoca evet deneyim bakımından okey gibi giden biriyle hiç konuşmadım. 3. Tüp bebek deneyiminin içinde olan biri olarak söylüyorum bunları. ve şunu da eklemek isterim devlet hastanelerinden tüp bebekte uzak durun belli bir prosedür var o uygulanıyor. Altta yatabilecek sebepler araştırılmıyor. Ha devlette yaptırıp şuan bebişini kucaklayan da çok var biliyorum ama eğer daha önce düşük, erken doğum, kimyasal gebelik, dış gebelik, polip vb, miyom vb durumlarınız varsa kesinlikle ama kesinlikle devlete gitmeyin.

Kızlar en iyi tüp bebek merkezi ya da en iyi doktor diye bir şey yoktur ki böyle ararsanız bulamazsınız. Araştırdığınız doktorların hangi labaratuvar ile çalıştığı önemli. Sonrası tabiki de doktor ile elektriğiniz uyuşmalı. Yukarıda yazılanlara binaen söylüyorum. Aygül hn için için diyen de var kötü diyen de ha neye göre değişir bilmiyorum ama ben deneyiminden dolayı tercih etmezdim Aygül Hanım'a gelene kadar onun hocası konumunda olabilecek bir sürüü doktor var. Aygül hanım dünkü çocuk gibi geliyor bana. Göğşen Hoca evet deneyim bakımından okey gibi giden biriyle hiç konuşmadım. 3. Tüp bebek deneyiminin içinde olan biri olarak söylüyorum bunları. ve şunu da eklemek isterim devlet hastanelerinden tüp bebekte uzak durun belli bir prosedür var o uygulanıyor. Altta yatabilecek sebepler araştırılmıyor. Ha devlette yaptırıp şuan bebişini kucaklayan da çok var biliyorum ama eğer daha önce düşük, erken doğum, kimyasal gebelik, dış gebelik, polip vb, miyom vb durumlarınız varsa kesinlikle ama kesinlikle devlete gitmeyin.
Bana da busüreçte aygül hoca recai hoca ve Emre hocayı söyleyen çok oldu. Fazla hassas bir süreç olduğu için çok kafam karışıyor

Ben yaklaşık iki senedir bebek sahibi olamıyorum sorun da yok bakalım süreç ne getirecek ama devlete de gittim ancak prosedürleri uzun, hocaya ulaşmak imkansız bu sebeple düşünmüyorum ama tabiki maddi açıdan devlet daha uygun

Bana da busüreçte aygül hoca recai hoca ve Emre hocayı söyleyen çok oldu. Fazla hassas bir süreç olduğu için çok kafam karışıyor
Hulusi Bülent Zeyneloğlu diyim ve biraz da ben karıştırayım kafanı:)) ama bi git görüş zaten kararını verirsin

Hulusi Bülent Zeyneloğlu diyim ve biraz da ben karıştırayım kafanı:)) ama bi git görüş zaten kararını verirsin
Emre hocayla görüştük pazartesi de hulusi hocayla görüşeceğiz hulusi hocayı son 2 gündür çok övdüler onunla da görüşüp karar vereceğiz. Çok gezmek de istemiyorum çünkü çok kafa karıştırıyorlar

Emre hocayla görüştük pazartesi de hulusi hocayla görüşeceğiz hulusi hocayı son 2 gündür çok övdüler onunla da görüşüp karar vereceğiz. Çok gezmek de istemiyorum çünkü çok kafa karıştırıyorlar
Ben de şunu merak ediyorum bir iki ay sonra başlamayı düşünüyorum şehir dışında olacağım işim sebebiyle ancak başlamadan gidip vitamin vs destek ne varsa başlanmalı mı yoksa başlamak istediğim ay regl ikinci günü mü gitmeliyim. Bilemedim açıkçası

Merhaba Arkadaşlar

Kafam allak bullak oldu…

üç dört seçeneğim var kime tedavi olmam gerektiğine karar veremiyorum

Berfu Demir
Mehmet Yıldırım
Hakan Yıldırım
Aygül Demirol

Hangisine tedavi olim bilemedim, yaşım 37 ve Polikistik over sıkımtım var siz ne tavsiye edersiniz???

Ben 44 yaşımda Aygül hoca ile bebeğime kavuştum, tüm tüp bebek sürecinde ki 3 yıl sürdü ve gebelik takibimde Aygül hoca ile devam ettim. Hastaya gereksiz hiç bir şey önermez, siz yapalım deseniz de eğer fayda sağlamayacaksa asla yapmaz. Mesela PRP sizde işe yaramayacaksa yap deseniz de neden olmayacağını açıklar ve yapmaz. Diğer doktorları bilmediğim için yorum yapamam ama Ankara Memorial ve Aygül hoca ile ben bu süreçleri olabilecek en stressiz ve sıkıntısız şekilde yaşadım. Hasta takibi konusunda aşırı titizler. Aygül hoca işinde çok hassastır. Muayenesi uzun sürmez, ama hiç bir detayı asla atlamaz. Hasta görüşmesinde de size gerekli bilgiyi verir ama lafı uzatmaz genelde.

Back
X