Ankarada Tüp Bebek Kafam Karıştı

Merhaba Arkadaşlar

Kafam allak bullak oldu…

üç dört seçeneğim var kime tedavi olmam gerektiğine karar veremiyorum

Berfu Demir
Mehmet Yıldırım
Hakan Yıldırım
Aygül Demirol

Hangisine tedavi olim bilemedim, yaşım 37 ve Polikistik over sıkımtım var siz ne tavsiye edersiniz???
Başkent hastanesi göğşen hocayı öneririm

Bana da histeroskopi önerdi bizde sperm faktörü etkiliydi o yüzden yaptırmak istemedim transfer olacağım siz oldunuz mu
İlk transferimde önerdi çünkü bende polikistik vardı ve rahim kalınlaşması olduğu için bu arada bizdede biraz sperm sorunları var biz ilkinde tutmazsa ikincisinde yaptıralım dedik ve gerçekten tutmadı ama ben sigara içtim aptal gibi transfer sonrası ondanda tutmamış olabilir ama 2. Transfer için âdetimi bekliyorum adetimi olduğumda ilk işim histeroskopi olmak olacak

İlk transferimde önerdi çünkü bende polikistik vardı ve rahim kalınlaşması olduğu için bu arada bizdede biraz sperm sorunları var biz ilkinde tutmazsa ikincisinde yaptıralım dedik ve gerçekten tutmadı ama ben sigara içtim aptal gibi transfer sonrası ondanda tutmamış olabilir ama 2. Transfer için âdetimi bekliyorum adetimi olduğumda ilk işim histeroskopi olmak olacak
Ya inşallah gönlümüze göre olur 🤲🤲 hayırlısıyla kucağımıza almamız nasip olur

Önerdi ama yaptırmadım şöyle ki hsg olmadığı için istedi ve seçimi bana bıraktı yaptır illa demediği için yaptırmadım ben
Ancak bir sorunum sıkıntım yoktu tanısal demişti
Evet bende de tamamen böyle oldu inşallah sizin gibi benimde tek de tutar. Maddi manevi yıpratıcı bir süreçmiş 🙏🙏🥹🥹

Önerdi ama yaptırmadım şöyle ki hsg olmadığı için istedi ve seçimi bana bıraktı yaptır illa demediği için yaptırmadım ben
Ancak bir sorunum sıkıntım yoktu tanısal demişti
Bir de transferden sonra özellikle dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu yazarsanız çok sevinirim yeme içmeyle doğrudan bir alakası olduğunu düşünmüyorum ama yine de insan tedirgin oluyor

Bir de transferden sonra özellikle dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu yazarsanız çok sevinirim yeme içmeyle doğrudan bir alakası olduğunu düşünmüyorum ama yine de insan tedirgin oluyor
Amin inşallah
Şöyle ki ben yeme içme dışında dikkat ettiğim bir şey olmadı normal hayatıma döndüm
Sadece temizlik ütü vs yapmadım
Yemeğimi kendim yaptım
Kimisi yapmıyor hasta gibi yatıyor ya buda doğru değil bence
Aygül hoca ne dediyse onları yedim içtim ve yemedim paketli gıda vs önermiyor

Back
X