Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok heyecanlandım yazdıklarınızı okuyunca. Zorlu bir bekleyiş ama Rabbim inşallah gönlünüze göre versin dualarım sizinleTesadüf mü bilemedim ama bende hakan beyin hastasıyım transfer oldum 3. Günüm
Önceki denemem de anca 3.güne gelebilmişti embriyolar
Bunda hepsi de 5. Güne geldi
Laboratuvar da çok önemli ve bu konuda çok iyiler
Artık olur olmaz Allah’ım takdiri
Ama İnan’ın kendinizi çok rahat hissedeceksiniz
Hakan hoca transfere girmeden hemen önce eşimle beni alıp güzelce anlattı ikimizinde elini tuttu çok güzel dileklerde bulundu
Kızı da yanındaydı ve onum bile gözleri dolmuştu
Hakikaten kendi evlatları gibi sahipleniyorlar hastayı
İlkinde gitmediğine çok pişmanım
Kesinlikle anatolia derim
Yaaa çok heyecanlandım yazdıklarınızı okuyunca. Zorlu bir bekleyiş ama Rabbim inşallah gönlünüze göre versin dualarım sizinle
Merhabalar test yaptırdınız mı? Ne durumdasınızSaolun 6.günüm beklemedeyim
Merhabalar test yaptırdınız mı? Ne durumdasınız
Ahh.. Çok zorlu bir süreç bunu en iyi yaşayan bilir, ama lütfen pes etmeyin. Elbet bir zamanı vardır. Rabbim gönlünüzün muradını inşallah bir gün nasip eder. Allaha şükürler olsun bizim tarafta her şey yolunda. En kısa zamanda mutlu haberlerinizi almak dileğiyle. Sevgileryazıkki olmadı
Değerim çok yavaş arttı ve düştü
Hala adet olamadım
HaYırlısı artık
Siz ne durumdasınız
Ahh.. Çok zorlu bir süreç bunu en iyi yaşayan bilir, ama lütfen pes etmeyin. Elbet bir zamanı vardır. Rabbim gönlünüzün muradını inşallah bir gün nasip eder. Allaha şükürler olsun bizim tarafta her şey yolunda. En kısa zamanda mutlu haberlerinizi almak dileğiyle. Sevgiler
Bu arada eklemezsem gerçekten içim rahat etmeyecek. Bir daha denerseniz uygulamanızı önereceğim bir kaç husus olacak. Bu konuda her kafadan bir ses çıkıyor ben de çok araştırma yaptım. Ama kendimce faydalı olduğunu düşündüğüm hususları belirtmek isterim. Ben merkeze şehirdışından gelmiştim. O yüzden transfer sonrası merkeze çok yakın bir otelde konaklama yaptım, yolculuk yapmadım. Eve dönerken de arabanın arkasında yatarak döndüm. Transfer sonrası hemen kalkmadım dayanabildiğim kadar tuvalete gitmedim. Folik asit içeren özellikle ÇİĞ çerezler tükettim. Her gün bir dilim ananas tükettim. Bol su tükettim. Sık sık tuvaletim geldiği için wc ye kalkarken odanın içinde bir kaç tur atıp yatağa öyle uzandım. Evde de sürekli küçük yürüyüşler yaptım. Tabii ki iş yapmaktan kaçındım ama yatağa bağlı kalmamaya da çalıştım 1 hafta dikkat ettim işe gitmedim. Ve en önemlisi her gün elim karnımda bebeğimle konuştum uzun uzun sohbet ettim, onu ne kadar sevdiğimi ve istediğimiZi anlattım. Bol bol da dua ettim. (Özellikle her gün Sekine 19 duası ve inşirah surelerini okumaya özen gösterdim) ve tevekkül ettim. Şükürler olsun nasip oldu. Gerçekten yürekten diliyorum, imkansız bebeğiniz olmaz denen o kadar insan bebek sahibi oluyor ki siz de inancınızı yitirmeyin. İnşallah allah size de nasip eder..yazıkki olmadı
Değerim çok yavaş arttı ve düştü
Hala adet olamadım
HaYırlısı artık
Siz ne durumdasınız
Bu arada eklemezsem gerçekten içim rahat etmeyecek. Bir daha denerseniz uygulamanızı önereceğim bir kaç husus olacak. Bu konuda her kafadan bir ses çıkıyor ben de çok araştırma yaptım. Ama kendimce faydalı olduğunu düşündüğüm hususları belirtmek isterim. Ben merkeze şehirdışından gelmiştim. O yüzden transfer sonrası merkeze çok yakın bir otelde konaklama yaptım, yolculuk yapmadım. Eve dönerken de arabanın arkasında yatarak döndüm. Transfer sonrası hemen kalkmadım dayanabildiğim kadar tuvalete gitmedim. Folik asit içeren özellikle ÇİĞ çerezler tükettim. Her gün bir dilim ananas tükettim. Bol su tükettim. Sık sık tuvaletim geldiği için wc ye kalkarken odanın içinde bir kaç tur atıp yatağa öyle uzandım. Evde de sürekli küçük yürüyüşler yaptım. Tabii ki iş yapmaktan kaçındım ama yatağa bağlı kalmamaya da çalıştım 1 hafta dikkat ettim işe gitmedim. Ve en önemlisi her gün elim karnımda bebeğimle konuştum uzun uzun sohbet ettim, onu ne kadar sevdiğimi ve istediğimiZi anlattım. Bol bol da dua ettim. (Özellikle her gün Sekine 19 duası ve inşirah surelerini okumaya özen gösterdim) ve tevekkül ettim. Şükürler olsun nasip oldu. Gerçekten yürekten diliyorum, imkansız bebeğiniz olmaz denen o kadar insan bebek sahibi oluyor ki siz de inancınızı yitirmeyin. İnşallah allah size de nasip eder..
sanırım yorumdan sonra hamile kaldınızBulunduğum şehirde olmadığı için bende şehir dışında yaptırdım
Ve ilk 3 gün orda kaldım
WC ve yemek harici pek kalkmadım yani uzun oturdum genelde
Su içmeye çok dikkat ettim
Anans çiğ badem çiğ fındık tükettim
Ben resmen elim karnımda yalvardım bebeğime beni bırakma diye
Kısmet olmadı
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
İnş sağlıkla kucağınıza alırsınız
Baya zaman geçmiş ama geçen sene ekimde tüp bebek tedavisi görüp ikizlerimi kucağıma aldım şükürler olsun.Doktorum Esra Çabuk Cömert araştırıp görüş derim tedaviye başlamadıysan.Allah sanada nasip eder inşallah.Arkadaşlar Ankara'da tüp bebek tedavisinde olumlu sonuç alanlar merkez önerebilir mi acaba?