Ankara'da tüp bebek tedavisinde olumlu sonuç alan arkadaşlar

selin_ay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
274
59
73
Almanya
Merhaba arkadaşlar Ankara'da tüp bebek yaptıran arkadaşlarımdan yardım bekliyorum inşallah sesimi Hepinize duyurabilirim çok deneyimim oldu ama bir türlü sonuç alamadım Bu sefer de Ankara'ya gidip Ankara'da tedavi mi yaptırmak istiyorum Bu konuda bana nereyi tavsiye edersiniz sizlerin tavsiyelerini dikkate alarak kendimi ona göre yönlendireceğim şimdikten Hepinize çok teşekkür ediyorum tavsiyelerinizi bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Tatlım tek önereceğim yer Başkent Hastanesi, bak forumda Ankara'daki en iyi tüp bebek merkezine baktığın zamanda da büyük çoğunluk orayı söylüyor, başarı sıralamasında birinci. Benim de 2. tedavim olacak ve bu ay orada başlıyoruz.. Tereddütsüz tavsiye ederim. Rapor da çıkarabiliyorsun, ücreti de makul.

Canım hangi doktora gidiyosun hangi doktor baskentte

Hulusi Bülent Zeyneloğlu var ona gidiyorum benim rezervim düşük canım o biraz daha zor hastalarla uğraşıyormuş ona gidiyorum. Sizde sorun ne peki?

Ben de tanıdıgım dort bes arkadaşımda tup bebek yaptrdık başkentte hulusı hocaya.muhtesem bır doktor.sonuclarımız olumlu hamdolsun

Merhaba canım. Ikinci defa dendiğini okuyunca merak etim acaba 2 embriyo transferi yapıldı mi ilkinde? Bizde ön görüşme için göğüşen beye gitik. Rapor çıkartmak istiyoruz dediğimizde hallederiz sorun değil dedi! Ama biz eksik evrak vs varsa tamamlayalim dedik doktor eşimin 3 test sonucu 5mil. az Sperm çıktığı için size hemen rapor çıkar dedi. Ama başka yerlere aylarca uğraşanlaru okuyorum. Doktor gerçekten güven veriyor ama ne bileyim insan yinede tedirgin. Bilgi verirsen çok sevinirim:)

Canım ilkini Hacettepe'de yaptırdım ve embiryo olmasına rağmen tek koydular diğerini dondurdular tabi o diğeri de çözülürken dejenere oldu.. Bir daha asla oraya gitmem.

Canım ilkini Hacettepe'de yaptırdım ve embiryo olmasına rağmen tek koydular diğerini dondurdular tabi o diğeri de çözülürken dejenere oldu.. Bir daha asla oraya gitmem.

Peki rapor?

Rapor çıkarmak 2 gün sürüyormuş o kadar kolay yeter ki eşinizin ya da sizin o sigorta günleri tam olan ya da sperm ve yumurta düzeyiniz istenenin altında olsun..

Baskent hastanesi gogsen hocaya gittim.darisi basiniza.

Canım oradaki genel prosedür ile ilgili sorum olacak: öncelikle genel anestezi ile yumurta toplanıyor, Bir de 2-3 embiryo transfer oluyor değil mi? Yumurta toplamadan sonra ne kadar yatırıyorlar? Bir de embriyoları kaçıncı günde transfer ediyorlar ? Sen ne kadar ücret ödedin canım biraz fazla sordum ama 10 gün sonra benim de tedavim başlayacak bunları merak ediyorum :)

bende novaart tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum çünkü doktorum çok ilgili ahmet hoca çok iyi

Ankara'da kaan aydos u tavsiye ederim mükemmel bir dr. 2basarısız tüp denemem oldu kaan hoca 6ay tedavi doqal qebelık dedı herkes tüp derken

Kızlar bende hulusi hoca da başladım tedaviye iğne yapiyorum şimdilik 2 tüp bebek tedavisine ankara başkent hastanesi Hulisi hocada başlayalım dedik kızlar Hulisi hoca hep 2 embriyo mu transfer ediyor bilgisi olan var mı ama benim yaşım da 21 yaşındayım allah nasip ederse transfer günü inşallah bakalım

Kizlar cihangir cakici hakkinda bilgisi olan varmi
Merhaba Irmak Hanım ;Dr Cihangir ile 2 aşılama,2 tüpbebek denemesi geçirdim ve hüsranla sonuçlandı.İlk tüp bebek deneme sonrasında kimyasal gebelik geçirdim,2.denememde ise servikal gebelik geçirdim.haftalarca kanamam durmadı ve bir yakınımın referansı ile Dr.Tolga Ecemiş gittim.inanılmaz bir güven hissettim.Açıklayıcılığı ve güler yüzüyle önceki gittiğim doktorlara hiç benzemiyordu.Sana tavsiyem öncelikle kendini güvende ve huzurlu hissedeceğin ellere teslim etmen....şükürler olsun ki Tolga Bey'in sayesinde bu stresli dönemi güzel bir şekilde geçirip evlat sahibi oldum .Dilerim sende doğru seçimi yaparak evlat sahibi olursun....

Kevser hanım sonucunuz ne oldu acaba ben de Hulusi beyde tedavi oluyorum da :)

Canim hamileyim 3 kan test verdim bugün inşallah seninde güzel haberlerini alırız

Ay canım ya sormuştun bir forumda ben de başkente git demiştim olumsuz deseydin inan çok üzülecektim çok sevindim ya kaç tane koydu embiryo peki kaçıncı gün koydu :)

Ay canım ya sormuştun bir forumda ben de başkente git demiştim olumsuz deseydin inan çok üzülecektim çok sevindim ya kaç tane koydu embiryo peki kaçıncı gün koydu :)
2 tane embriyo transfer edildi 5 gün embriyo su canım saol ama canım ya hulusi hoca nın tedavi şekli bi başka yumurta topladık tan sonra bana kalcadan ve gobekten igneyi verdi bide hibor ve fitil ve bi tane de hap verdi yumurta topladık tan beri hala devam diyor tüm ilaçlara ben ilk tedavimde anatolia da yaptırdım hiç böyle birşey görmedim oldu bitiye getirdiler di ya allah izin verirse haftaya pazartesi günü kese ye gidecem öyle allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin insallah hepimize Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…