Merhaba arkadaşlar Ankara'da tüp bebek yaptıran arkadaşlarımdan yardım bekliyorum inşallah sesimi Hepinize duyurabilirim çok deneyimim oldu ama bir türlü sonuç alamadım Bu sefer de Ankara'ya gidip Ankara'da tedavi mi yaptırmak istiyorum Bu konuda bana nereyi tavsiye edersiniz sizlerin tavsiyelerini dikkate alarak kendimi ona göre yönlendireceğim şimdikten Hepinize çok teşekkür ediyorum tavsiyelerinizi bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım hangi doktora gidiyosun hangi doktor baskentteTatlım tek önereceğim yer Başkent Hastanesi, bak forumda Ankara'daki en iyi tüp bebek merkezine baktığın zamanda da büyük çoğunluk orayı söylüyor, başarı sıralamasında birinci. Benim de 2. tedavim olacak ve bu ay orada başlıyoruz.. Tereddütsüz tavsiye ederim. Rapor da çıkarabiliyorsun, ücreti de makul.
Tatlım tek önereceğim yer Başkent Hastanesi, bak forumda Ankara'daki en iyi tüp bebek merkezine baktığın zamanda da büyük çoğunluk orayı söylüyor, başarı sıralamasında birinci. Benim de 2. tedavim olacak ve bu ay orada başlıyoruz.. Tereddütsüz tavsiye ederim. Rapor da çıkarabiliyorsun, ücreti de makul.
Canım ilkini Hacettepe'de yaptırdım ve embiryo olmasına rağmen tek koydular diğerini dondurdular tabi o diğeri de çözülürken dejenere oldu.. Bir daha asla oraya gitmem.
Baskent hastanesi gogsen hocaya gittim.darisi basiniza.
Merhaba Irmak Hanım ;Dr Cihangir ile 2 aşılama,2 tüpbebek denemesi geçirdim ve hüsranla sonuçlandı.İlk tüp bebek deneme sonrasında kimyasal gebelik geçirdim,2.denememde ise servikal gebelik geçirdim.haftalarca kanamam durmadı ve bir yakınımın referansı ile Dr.Tolga Ecemiş gittim.inanılmaz bir güven hissettim.Açıklayıcılığı ve güler yüzüyle önceki gittiğim doktorlara hiç benzemiyordu.Sana tavsiyem öncelikle kendini güvende ve huzurlu hissedeceğin ellere teslim etmen....şükürler olsun ki Tolga Bey'in sayesinde bu stresli dönemi güzel bir şekilde geçirip evlat sahibi oldum .Dilerim sende doğru seçimi yaparak evlat sahibi olursun....Kizlar cihangir cakici hakkinda bilgisi olan varmi
Kızlar bende hulusi hoca da başladım tedaviye iğne yapiyorum şimdilik 2 tüp bebek tedavisine ankara başkent hastanesi Hulisi hocada başlayalım dedik kızlar Hulisi hoca hep 2 embriyo mu transfer ediyor bilgisi olan var mı ama benim yaşım da 21 yaşındayım allah nasip ederse transfer günü inşallah bakalım
Kevser hanım sonucunuz ne oldu acaba ben de Hulusi beyde tedavi oluyorum da :)
Canim hamileyim 3 kan test verdim bugün inşallah seninde güzel haberlerini alırız
2 tane embriyo transfer edildi 5 gün embriyo su canım saol ama canım ya hulusi hoca nın tedavi şekli bi başka yumurta topladık tan sonra bana kalcadan ve gobekten igneyi verdi bide hibor ve fitil ve bi tane de hap verdi yumurta topladık tan beri hala devam diyor tüm ilaçlara ben ilk tedavimde anatolia da yaptırdım hiç böyle birşey görmedim oldu bitiye getirdiler di ya allah izin verirse haftaya pazartesi günü kese ye gidecem öyle allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin insallah hepimize RabbimAy canım ya sormuştun bir forumda ben de başkente git demiştim olumsuz deseydin inan çok üzülecektim çok sevindim ya kaç tane koydu embiryo peki kaçıncı gün koydu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?