• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da tüp bebek tedavisinde olumlu sonuç alan arkadaşlar

Olumsuz oldu canim.. aslinda bastanda belliymis olumsuz olacagi.. embriyolarda farkli durumlar gelismis ve tutmayacagini bile bile transfer ettiler.. 10 12 gun bosuna umutla bekledik.. doktorum oranin labaratuvarini kullanmisti canm orda opu oldm ve transfr oldm.
Benim esimde tese oldu orda hoca tup bebek icin hrs yi onerdi ama hangi doktor iyi fiyatlar nasil bilmiyorum simdi sen oyle deyincede kafam karisti :( biraz daha arastirmam lazim

Benim esimde tese oldu orda hoca tup bebek icin hrs yi onerdi ama hangi doktor iyi fiyatlar nasil bilmiyorum simdi sen oyle deyincede kafam karisti :KK43: biraz daha arastirmam lazim
Ben 2.ye nasip olursa novaarta baslicam canm bu sefer iyi araştırıyorum bende insaallah Rabbim yardimcimiz olsun

Ahmet Erdem Mehmet Erdem ikisi ikiz kardesler canim nova art tup bebek merkezindeler ayni zamanda klinigin sahipleri ve islerinde basarililar
Anladim canim cok tesekkur ederim vala fikir edindim cok iyi oldu sonucta o kadar para ve emek veriyoruz dogru secim yapmaliyiz

kızlar aranızda havuzlama yapılarak spermi toplayarak yanı bırıktırerek tup bebek yapan oldumu? menagon ıgne verdı hoca esıme esım azosperm sonra tup bebek dedı normal cıkısla sperm alıp havuzlama yapıcak tese yapmayacak kac kere sperm alıyor ayda bır kere dıye okudum 3ay havuzlama yapıp bırıktırıp sonra spermı dondurup tup bebek yapıyormus kaan hoca aranızda bu sekılde tedavı olan varmı? sonuc alan varmı? merak edıyorum paylasırsanız sevınırım

kızlar esıme azosperm teshısı kondu kaan hocadan maıl geldı menogon ıgne tedavısı verdı esıme bız korkuyorduk tese amelıyatı der dıye cok mutluyuz ıgne tedavısınden sonra tup bebek dedı kaan hoca oyuzden esı azosperm olanlar tese dıye korkmasın ıgne tedavısı varmıs aranızda esı menogon ıgneyle tedavı olup tup bebek yapıp pozıtıfı goren varmı????
Canım mrb bizde kaan hocada 1 sene tedavi görmüştük, eşime azosperm teşhisi konmuştu. Menegon iğne kullandı ve sperm çıkışı olmuştu. İlk denememizde kızıma kavuştuk. Şimdi 5 yaşında ellerinizden öper❤️ Şimdi ikinciyi düşünüyoruz. Yine aynı doktorumla devam edeceğim. O ya hrs yada genartta yaparız. İlkini genartta yapmıştık. Nedense içimden yine orda yapmak geliyor. Aralık veya ocak adetiyle başlamak istiyoruz. Nasip artık. Sizde hamilelik oldu mu?

kızlar aranızda havuzlama yapılarak spermi toplayarak yanı bırıktırerek tup bebek yapan oldumu? menagon ıgne verdı hoca esıme esım azosperm sonra tup bebek dedı normal cıkısla sperm alıp havuzlama yapıcak tese yapmayacak kac kere sperm alıyor ayda bır kere dıye okudum 3ay havuzlama yapıp bırıktırıp sonra spermı dondurup tup bebek yapıyormus kaan hoca aranızda bu sekılde tedavı olan varmı? sonuc alan varmı? merak edıyorum paylasırsanız sevınırım
Bu msjını görmeden yazmışım canım sana

Canım mrb bizde kaan hocada 1 sene tedavi görmüştük, eşime azosperm teşhisi konmuştu. Menegon iğne kullandı ve sperm çıkışı olmuştu. İlk denememizde kızıma kavuştuk. Şimdi 5 yaşında ellerinizden öper❤️ Şimdi ikinciyi düşünüyoruz. Yine aynı doktorumla devam edeceğim. O ya hrs yada genartta yaparız. İlkini genartta yapmıştık. Nedense içimden yine orda yapmak geliyor. Aralık veya ocak adetiyle başlamak istiyoruz. Nasip artık. Sizde hamilelik oldu mu?
ayyy cok moral verdın cokkk tesekkurederım canım esım sol varıkoselden amelıyat oldu 2basarısız tup denem var subattan berı kaan hocanın hastasıyız 2.tup denememde kımyasal gebelık yasadım once pozıtıfı sonra negatıfı gorduk okadar esın kac ay ıqne oldu ve havuzlama ıslemı kac ay surdu kac kez nekadar aralılarla sperm verdı kac sperm toplandı cok sordum kusura bakma ama cok merakedıyoruz surecı tesekkurler

ayyy cok moral verdın cokkk tesekkurederım canım esım sol varıkoselden amelıyat oldu 2basarısız tup denem var subattan berı kaan hocanın hastasıyız 2.tup denememde kımyasal gebelık yasadım once pozıtıfı sonra negatıfı gorduk okadar esın kac ay ıqne oldu ve havuzlama ıslemı kac ay surdu kac kez nekadar aralılarla sperm verdı kac sperm toplandı cok sordum kusura bakma ama cok merakedıyoruz surecı tesekkurler
Canım bizde havuzlama olmadı. İğne hatırladığım kadarıyla 6-7 ay kullandı, önce klomenle başlamıştık o etki etmeyince hoca iğneye geçmişti. Her ay eşim hormon ve sperm testi veriyordu ona göre iğnenin dozunu ayarlıyordu. En son sayı baya artmıştı fakat bizde hareket çok düşüktü. Şuanda öyle. Dedi tüpe geçebiliriz ve bizi kadın doğumcuya yönlendirdi. Sizde sper çıkışı başladımı? Morfolojiniz nasıl?

Kızlar selam bende Centrum düşünüyorum yorumlarınız nelerdir? Başkent, HRS, novart dışında (oraları gitmeyeceğim karar verdim) önereniz olan bir yer var mı?

Canım bizde havuzlama olmadı. İğne hatırladığım kadarıyla 6-7 ay kullandı, önce klomenle başlamıştık o etki etmeyince hoca iğneye geçmişti. Her ay eşim hormon ve sperm testi veriyordu ona göre iğnenin dozunu ayarlıyordu. En son sayı baya artmıştı fakat bizde hareket çok düşüktü. Şuanda öyle. Dedi tüpe geçebiliriz ve bizi kadın doğumcuya yönlendirdi. Sizde sper çıkışı başladımı? Morfolojiniz nasıl?
canım bızde sperm cıkısı var tek tuk cıkıyor zaten ıkı basarısız tup bebek denem oldu morfoloji %100bozuk bızım subattan berı kaan hoca tedavıe dıyor bızde once hapla basladık klomenle sonra ıgneye basladık 1aydır ıgne oluyor esım kan spermı yolladık cevap beklıyoruz hocadan zaten 6ay suruyormus ıgne tedavısı 6ay sonra bızede tup dıycek son msjda tupe baslarız ılerde dedı

İnş
canım bızde sperm cıkısı var tek tuk cıkıyor zaten ıkı basarısız tup bebek denem oldu morfoloji %100bozuk bızım subattan berı kaan hoca tedavıe dıyor bızde once hapla basladık klomenle sonra ıgneye basladık 1aydır ıgne oluyor esım kan spermı yolladık cevap beklıyoruz hocadan zaten 6ay suruyormus ıgne tedavısı 6ay sonra bızede tup dıycek son msjda tupe baslarız ılerde dedı
Canım süreç uzun olabilir ama gerçekten sabırla bu işin üstesinden geliniyor inşAllah.. bizde yaşadığımız yerdeki doktorlar sizin tüple bile çocuğunuz olmaz dediler, uğraşmayın dediler. Rabbim diledikten sonra olmayacak birşey yok. Bazen insan bunalıyor, ben sperm testlerinde hep üzülüp ağlıyordum, ümidim kırılıyordu ama çok şükür Rabbim kızımı nasip etti. İnşAllah sizde tez vakitte evladınıza kavuşursunuz. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım, sevgiler ❤️

İnş

Canım süreç uzun olabilir ama gerçekten sabırla bu işin üstesinden geliniyor inşAllah.. bizde yaşadığımız yerdeki doktorlar sizin tüple bile çocuğunuz olmaz dediler, uğraşmayın dediler. Rabbim diledikten sonra olmayacak birşey yok. Bazen insan bunalıyor, ben sperm testlerinde hep üzülüp ağlıyordum, ümidim kırılıyordu ama çok şükür Rabbim kızımı nasip etti. İnşAllah sizde tez vakitte evladınıza kavuşursunuz. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım, sevgiler ❤️
bız verdık ılk kan ve spermı ama hoca sayınız artmamıs dedı 600000sayımız cıktı menagona devam gunasırı klomen ekledı kaan hoca sızede ıgnenın yanına klomen verdımı? aralıkta tekrar kan ve sperm vercez umarım sonuc ıyı olur sısın dna hasarınıza bakıldımı sayımız az ıkı kere verıdık sonuc cıkmadı baska spermde ne testı yaptınız sperm fısh ve ya sperm genetık testı yaptırdınızmı? dna hasarımız cıkmıyor sayımız az dıye bunları ıster dıye dusunduk dna hasar testı en az kac sayıyla cıkıyor bılqın varmı? cok sordum tesekkurler

kızlar menagon ıgne ve klomenı beraber kullanıp tedavı olup sperm havuzlama yaptırıp, tup bebek yaptırıp olumlu sonuc alan varmı?

arkadaşım ve kuzenim gazide yaptırdı canım ve 2 si de başarılı oldu hatta arkadaşımın 3. gün embriyosuydu yaşamayacak diye apar tapor koydular doktor çok da ümitlenme dedi ama tuttu :) nasip işi işte :)
ayy gerçekten mii :KK73::KK73: maşallahh maşallahhh :nazar::nazar::nazar: Peki hangi doktora gitti canım bilgin var mı süreçlerden falann??

Back
X