Ankara'da tüp bebek tedavisinde olumlu sonuç alan arkadaşlar

tuplerde normal cıkıs oldu ıkı tuptede 2embrıo transferımız oldu ama sonuc yok 2.sınde kımyasal gebelık oldu oda ayrı bır yıkım once pozıtıf cıktı sonra negatıf yıkım ustune yıkım
tese olmadı hıc esım ondan korkuyor zaten bılmıyorum cıkmama ıhtımalıde var bılıyorsun tesede napcaz bılmıyorum

tuplerde normal cıkıs oldu ıkı tuptede 2embrıo transferımız oldu ama sonuc yok 2.sınde kımyasal gebelık oldu oda ayrı bır yıkım once pozıtıf cıktı sonra negatıf yıkım ustune yıkım

Rabbim yardımcınızz olsun canımm en azından çıkış var korkutma kendini bunada şükür biz o çıkış olsun diyee nelerle uğraşıyoruz. İnan ki beterin beteri var kendimi hep böyle teselli ediyorum. Kimyasal gebeliğindee tutmamasının da bir sebebi olmalı inşş kaan hoca sebep olurdaa sizede aynı şeyleri tekrar yaşamazsınız

allahım yardımcın olsun rabbim tez zamanda kovuştursun yengemden örnek vereyim 7 senedir bebegi olmuyordu cok hast.vs yerlere gıttı olmadı asırı para döktü tabıkı vermesı gerekıyordu ama bı ev parası harcadı 7 sene icerısınde en sonunda bagdatta bi hastanede tedavı gördu ve suan oglu okula gıdıyor ondan sonrada kendılıgınden bır cocugu daha oldu cok şükür hastnenın ısmını bılmıyorum tam olarak ama arastırmanızı tavsıye ederım.. rabbim gönlüne göre versin..

Rabbim yardımcınızz olsun canımm en azından çıkış var korkutma kendini bunada şükür biz o çıkış olsun diyee nelerle uğraşıyoruz. İnan ki beterin beteri var kendimi hep böyle teselli ediyorum. Kimyasal gebeliğindee tutmamasının da bir sebebi olmalı inşş kaan hoca sebep olurdaa sizede aynı şeyleri tekrar yaşamazsınız
Allah yardıcımız olsun ne dıyım cok zorlu bır surecteyız inşallah Allah şifa verir kaan hocam vesile olur dıyoruz hep

allahım yardımcın olsun rabbim tez zamanda kovuştursun yengemden örnek vereyim 7 senedir bebegi olmuyordu cok hast.vs yerlere gıttı olmadı asırı para döktü tabıkı vermesı gerekıyordu ama bı ev parası harcadı 7 sene icerısınde en sonunda bagdatta bi hastanede tedavı gördu ve suan oglu okula gıdıyor ondan sonrada kendılıgınden bır cocugu daha oldu cok şükür hastnenın ısmını bılmıyorum tam olarak ama arastırmanızı tavsıye ederım.. rabbim gönlüne
darısı basımıza bızde 8yıllık evlıyız bızde 1ev parası harcadık ama azosperm olduqunu ogrenınce esımın sok olduk ne quzel qebesın massallah hayırlı uqurlu olsun bebegın darısı hepımızın basına insallah

kızlar esım azosperm cıktı moralımız sıfır oldu aranızda azosperm olupta hamıle kalan varmı? kaan hoca azospermı nasıl tedavı edıyor? paylasırsanız sevınırım
Canim bi z onun eski hastasıyız.tese yapacaktır ozelbir hastane de yapmıştı eşime.ibni sinahast. Gorev yapıyordu hala ordaki bilme m. Gidersen çok guzel ilgilenecektir.ama tüp bebek için başka hastaneye gönderiyor işin o kısmı biraz sıkıntılı. Benin eşinde azosperm ilk tese yi o yaptı okadar.tup bebek önerdi cebeci hastanesinde onu bidahada goremedik

Merhaba arkadaşlar Ankara'da tüp bebek yaptıran arkadaşlarımdan yardım bekliyorum inşallah sesimi Hepinize duyurabilirim çok deneyimim oldu ama bir türlü sonuç alamadım Bu sefer de Ankara'ya gidip Ankara'da tedavi mi yaptırmak istiyorum Bu konuda bana nereyi tavsiye edersiniz sizlerin tavsiyelerini dikkate alarak kendimi ona göre yönlendireceğim şimdikten Hepinize çok teşekkür ediyorum tavsiyelerinizi bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim ben centrum da yaptirdim .3 kez ama 2 transfer oldu ben memnumum.recai hocadan.paragoz bi merkez değil kesinlikle.benimle tedavi olan biri daha vardı oda hamile.yumurta rezerv azlığı olanlara havuzlama yapıyor.ve çoğu hastasıda ileri yas.benim ilki kim yasal. 2.de kaliteli embriyo yoktu .3.de hamileyim Allah'ım izniyle

Canım ilkini Hacettepe'de yaptırdım ve embiryo olmasına rağmen tek koydular diğerini dondurdular tabi o diğeri de çözülürken dejenere oldu.. Bir daha asla oraya gitmem.
benim dondurulmuşlarım var.çözülürken hepsi dejenere mi oluyor ki öyle bir tehlike varmış mı?

Canim bi z onun eski hastasıyız.tese yapacaktır ozelbir hastane de yapmıştı eşime.ibni sinahast. Gorev yapıyordu hala ordaki bilme m. Gidersen çok guzel ilgilenecektir.ama tüp bebek için başka hastaneye gönderiyor işin o kısmı biraz sıkıntılı. Benin eşinde azosperm ilk tese yi o yaptı okadar.tup bebek önerdi cebeci hastanesinde onu bidahada goremedik
hrsde tese yapıyor omer altun hrsde tup bebek yapıyor kaan hocayla ortaklasa calısıyorlarmıs

hrsde tese yapıyor omer altun hrsde tup bebek yapıyor kaan hocayla ortaklasa calısıyorlarmıs
Hrs hastanesinde yumurta tplama islemim ve transfer olmustu gecen sene.. hic memnun kalmadim ozellikle calisanlarindan.. hakkinizda hayirlisi olsun insallah canm

Hulusi Bülent Zeyneloğlu var ona gidiyorum benim rezervim düşük canım o biraz daha zor hastalarla uğraşıyormuş ona gidiyorum. Sizde sorun ne peki?

mrb. benimde 2 başarısız denemem oldu. Başkent hastanesinde yaklaşık ne kadar harcadınız özeldende yazabilirsiniz. Benim 2 denememde bu yıl içinde oldu o nedenle param kalmadı ondan sordum cevaplarsanız çok sevinirim.

Hrs hastanesinde yumurta tplama islemim ve transfer olmustu gecen sene.. hic memnun kalmadim ozellikle calisanlarindan.. hakkinizda hayirlisi olsun insallah canm
kaan hoca hrsle calısıyor bende ızmırde sozum ona en ıyı ozel merkeze gıttım ozel ege tup bebek merkezı rafıel levı umur yensele ıkı basarısız denemem oldu oyuzden ızmır sayfasını kapattım hrsyı herkes cok ovuyor uzuldum senın ıcın hayırlısı olsun

kızlar esıme azosperm teshısı kondu kaan hocadan maıl geldı menogon ıgne tedavısı verdı esıme bız korkuyorduk tese amelıyatı der dıye cok mutluyuz ıgne tedavısınden sonra tup bebek dedı kaan hoca oyuzden esı azosperm olanlar tese dıye korkmasın ıgne tedavısı varmıs aranızda esı menogon ıgneyle tedavı olup tup bebek yapıp pozıtıfı goren varmı????

Canim ben centrum da yaptirdim .3 kez ama 2 transfer oldu ben memnumum.recai hocadan.paragoz bi merkez değil kesinlikle.benimle tedavi olan biri daha vardı oda hamile.yumurta rezerv azlığı olanlara havuzlama yapıyor.ve çoğu hastasıda ileri yas.benim ilki kim yasal. 2.de kaliteli embriyo yoktu .3.de hamileyim Allah'ım izniyle
Canım benim bende başladım tedaviye allahın izni ile Recai hocama hayırlısi olsun..

benim ikinci tüp bebek tedavim olacak bu ay hulusi hocada randevum var bakalım nasıl bi süreç izlenecek.araştırdım ve onda karar kıldım çünkü çok zor bi süreç inş ikincisinde bunda tutar hayırlısıyla:)

Canim peki hrs de sonucun ne oldu olumlu mu ve fiyat hakkinda bilgi verebilirmisin

Canim peki hrs de sonucun ne oldu olumlu mu ve fiyat hakkinda bilgi verebilirmisin
Olumsuz oldu canim.. aslinda bastanda belliymis olumsuz olacagi.. embriyolarda farkli durumlar gelismis ve tutmayacagini bile bile transfer ettiler.. 10 12 gun bosuna umutla bekledik.. doktorum oranin labaratuvarini kullanmisti canm orda opu oldm ve transfr oldm.

Back
X