ankarada tup bebek yaptıran ve memnun kalıp tavsiye ederim diyenler

Aaa böyle bişey olduğunu bilmiyordum. Dışarıdan doktor ile
Yapılıyor demek ki, sadece labı kullanıyorlar galiba. Anlaşmalılar merkezle, belli bir ücret karşılığı yapıyorlardır her halde. Çünkü o zaman ben cüzi bir miktar merkeze para ödemiştim. Bu tedavim nasıl olacak bilmiyorum ama. Çünkü her şey özel olacak. Çocuğum olduğu için

Yapılıyor demek ki, sadece labı kullanıyorlar galiba. Anlaşmalılar merkezle, belli bir ücret karşılığı yapıyorlardır her halde. Çünkü o zaman ben cüzi bir miktar merkeze para ödemiştim. Bu tedavim nasıl olacak bilmiyorum ama. Çünkü her şey özel olacak. Çocuğum olduğu için
Benimde ilki normal yolla ve birdaha tedavi ilede olmadı tüp denedik 3kez genartta Sertaç bey ile ama orayı istemiyorum.. senin doktorunun adı ne araştırmak isterim

ervanazlim ervanazlim canım seni sanki hatırlıyorum, haziran topiğinden. Bende ocakta tedaviye başlıyorum, doktorum bana da genart veya hrs de yaparız demiş. Acaba sen hrs'nin neyini beğenmedin? Benim kızım genartta olmuştu. Açıkcası bu tedavim de de tekrar genart düşünüyorum. Doktor hrs derse ne yapayım sence?
İlgisiz bi hastane mesela embriyo kalitesi hakkında bilgim yoktu arkadaşların o topik söylediklerinin hiç biri yapılmadı. İki embriyo 3. Gün transfer edildi kaçıncı kalite söylemediler verdikleri kağıtta da yazmıyordu. Ayrıca 8 yumurta dollendi 2 si 3. Güne gelebildi sperm seçimi çok kötü. Eğer sperm sorunu yoksa ve kalite önemli değil 5. Güne gitsin yeter diyorsanız düşünebilirsiniz.

İlgisiz bi hastane mesela embriyo kalitesi hakkında bilgim yoktu arkadaşların o topik söylediklerinin hiç biri yapılmadı. İki embriyo 3. Gün transfer edildi kaçıncı kalite söylemediler verdikleri kağıtta da yazmıyordu. Ayrıca 8 yumurta dollendi 2 si 3. Güne gelebildi sperm seçimi çok kötü. Eğer sperm sorunu yoksa ve kalite önemli değil 5. Güne gitsin yeter diyorsanız düşünebilirsiniz.
Canım bizim spermde sorun var. Sorunumuz zaten erkek infertilesi. Benim 8 tane döllenip 5. güne 3 embriyo gitmişti genartta. 2sini koyup birini dondurmaya gerek yok dediler.

Canım bizim spermde sorun var. Sorunumuz zaten erkek infertilesi. Benim 8 tane döllenip 5. güne 3 embriyo gitmişti genartta. 2sini koyup birini dondurmaya gerek yok dediler.
Bildiğin yerden şaşma derim canım benim le tedavi olan başka birinin onun da tutmadi

Ankara da profesyonel çalışan ve gerçekten hastasıyla çok ilgili olan Prof. Dr. Murat sönmezer i tavsiye ederim ekibi de kendi gibi profesyonel. Benim işlemlerim Genart ta yapıldı ve bütün ekipten çok memnun kaldım ilgi alaka bilgilendirme harikaydı birde genetik problem imiz vardı ve daha önceki tedavilerde ameliyat ile alınan sperm örnekleri genart ta yapılan tedaviyle ameliyatsız ve sağlıklı bir şekilde yapıldı ve şimdi 2 yaşında oğlum var

Merhaba;
Ben Başkent Hastanesi Prof.dr.Hulusi Bülent Zeyneloğlu ile tedavi oldum. İlk tüp denememdi ve tuttu çok şükür. İşinin ehli, kişiye göre tedavi uygulayan bir hoca asla ezbere iş yapmıyor. Çok detaycı siz istemeseniz de her türlü ihtimali göz önünde bulunduruyor. Ve çok garantici tedbiri asla elden bırakmıyor . Titiz ve işkolik. İşini Ticaret olarak yapmadığını aşkla yaptığını zaten tedavi esnasında anlıyorsunuz. Disiplinli ve çok nettir. Lafı dolandırmıyor, gereksiz Umut aşılamıyor. Babacandır korksanız çekinseniz de güvenip seviyorsunuz. Gün yüzüne çıkmamış tedavi yöntemleri var araştırdıkça hayran oluyorsunuz. Tek dezavantajı opu hariç her işlemi kendi yaptığından ve çok tercih edildiğinden acayip kalabalık, çok bekliyorsunuz. Ama İnanın tanıdığınız da beklemeye değer diyorsunuz. Ankara için bulunmaz nimet diyorum . Herkesin gönlüne göre olsun.

Canım genartta sertaç bey benim doktorumdu. 3denememiz oldu biri düşük ile sona erdi digerleride tutmadı. Ama sana genetik doktoru bakar eğer istersen cok iyi bi aktar var telefon numarasıni verebilirim. Dna, morfolojiydi yanlış hatırlamıyorsam eğer ve vsayiyi yukseltmede cok faydasini görürsün. Bi çok kişiye önerdim ve hamişler şimdi öz dayım kısırdı yani seninki gibi bodoslama söylemiş doktor ameliyat ilaç vs. Hepsi yapıldı çare yok dendi. Once Allah sonra bu aktar sayesinde 3 çocuğu var. Aklında bulunsun.
İsmi nedir bahsettiğiniz doktorun

Back
X