- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Canım benim dışarıdandı doktorum, tıp fakültesinden. Toplama ve Transfer genartta olmuştu o zaman.Genartta ki doktorun kimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim dışarıdandı doktorum, tıp fakültesinden. Toplama ve Transfer genartta olmuştu o zaman.Genartta ki doktorun kimdi
Aaa böyle bişey olduğunu bilmiyordum. Dışarıdan doktor ileCanım benim dışarıdandı doktorum, tıp fakültesinden. Toplama ve Transfer genartta olmuştu o zaman.
Yapılıyor demek ki, sadece labı kullanıyorlar galiba. Anlaşmalılar merkezle, belli bir ücret karşılığı yapıyorlardır her halde. Çünkü o zaman ben cüzi bir miktar merkeze para ödemiştim. Bu tedavim nasıl olacak bilmiyorum ama. Çünkü her şey özel olacak. Çocuğum olduğu içinAaa böyle bişey olduğunu bilmiyordum. Dışarıdan doktor ile
Benimde ilki normal yolla ve birdaha tedavi ilede olmadı tüp denedik 3kez genartta Sertaç bey ile ama orayı istemiyorum.. senin doktorunun adı ne araştırmak isterimYapılıyor demek ki, sadece labı kullanıyorlar galiba. Anlaşmalılar merkezle, belli bir ücret karşılığı yapıyorlardır her halde. Çünkü o zaman ben cüzi bir miktar merkeze para ödemiştim. Bu tedavim nasıl olacak bilmiyorum ama. Çünkü her şey özel olacak. Çocuğum olduğu için
İlgisiz bi hastane mesela embriyo kalitesi hakkında bilgim yoktu arkadaşların o topik söylediklerinin hiç biri yapılmadı. İki embriyo 3. Gün transfer edildi kaçıncı kalite söylemediler verdikleri kağıtta da yazmıyordu. Ayrıca 8 yumurta dollendi 2 si 3. Güne gelebildi sperm seçimi çok kötü. Eğer sperm sorunu yoksa ve kalite önemli değil 5. Güne gitsin yeter diyorsanız düşünebilirsiniz.ervanazlim canım seni sanki hatırlıyorum, haziran topiğinden. Bende ocakta tedaviye başlıyorum, doktorum bana da genart veya hrs de yaparız demiş. Acaba sen hrs'nin neyini beğenmedin? Benim kızım genartta olmuştu. Açıkcası bu tedavim de de tekrar genart düşünüyorum. Doktor hrs derse ne yapayım sence?
Canım bizim spermde sorun var. Sorunumuz zaten erkek infertilesi. Benim 8 tane döllenip 5. güne 3 embriyo gitmişti genartta. 2sini koyup birini dondurmaya gerek yok dediler.İlgisiz bi hastane mesela embriyo kalitesi hakkında bilgim yoktu arkadaşların o topik söylediklerinin hiç biri yapılmadı. İki embriyo 3. Gün transfer edildi kaçıncı kalite söylemediler verdikleri kağıtta da yazmıyordu. Ayrıca 8 yumurta dollendi 2 si 3. Güne gelebildi sperm seçimi çok kötü. Eğer sperm sorunu yoksa ve kalite önemli değil 5. Güne gitsin yeter diyorsanız düşünebilirsiniz.
Bildiğin yerden şaşma derim canım benim le tedavi olan başka birinin onun da tutmadiCanım bizim spermde sorun var. Sorunumuz zaten erkek infertilesi. Benim 8 tane döllenip 5. güne 3 embriyo gitmişti genartta. 2sini koyup birini dondurmaya gerek yok dediler.
Tamam canım çok teşekkürlerBildiğin yerden şaşma derim canım benim le tedavi olan başka birinin onun da tutmadi
İsmi nedir bahsettiğiniz doktorunCanım genartta sertaç bey benim doktorumdu. 3denememiz oldu biri düşük ile sona erdi digerleride tutmadı. Ama sana genetik doktoru bakar eğer istersen cok iyi bi aktar var telefon numarasıni verebilirim. Dna, morfolojiydi yanlış hatırlamıyorsam eğer ve vsayiyi yukseltmede cok faydasini görürsün. Bi çok kişiye önerdim ve hamişler şimdi öz dayım kısırdı yani seninki gibi bodoslama söylemiş doktor ameliyat ilaç vs. Hepsi yapıldı çare yok dendi. Once Allah sonra bu aktar sayesinde 3 çocuğu var. Aklında bulunsun.