Tüp Bebek Merkezleri Ankarada tüp bebek yaptiranlar

elifzeynep2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
342
5
96
47
Ankara
Merhaba arkadaşlar, ilk tüp bebek denememi geçen ay yaptirdim olmadi. Merkezimi değiştirme konusunda kararsizim. Tüp bebek yaptirdiğiniz ve memnun kaldiğiniz merkezler varsa fiyatlari ile birlikte yazarsaniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, ilk tüp bebek denememi geçen ay yaptirdim olmadi. Merkezimi değiştirme konusunda kararsizim. Tüp bebek yaptirdiğiniz ve memnun kaldiğiniz merkezler varsa fiyatlari ile birlikte yazarsaniz sevinirim.

ben bursa acıbademi düşünüyorum 2 denemem olacak çok iyi olduğunu duydum ekip ve dr.şahin by

merhaba, geçen yıl ankara Gürgan Clinikte ilk tüp bebek denememi gerçekleştirdim. oğlum bu ay 1 yaşına giriyor. (hala inanamıyorum ) Gürgan Clinik; Prof Timur Gürganın. Hacettepeden. Gerçekten tüm ekip muteşem. özellikle Timur hoca. 9 yıl sonra beni oğluma kavuşturdular. hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ankarada tavsiye edilecek en iyi yer bence. çok arkadaşım var. tescilli denendi. bol şans dilerim.

Bende Gürgan Clinic te ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Ben Gürgan Clinikten memnun kaldım. Tavsiye ederim.

[/B]kızlar maya tüp bebek merkezi hakkında bilgisi görüşü olan var mı?

Merhaba akdaşcim.anneler gününde mynette ücretsiz tüp bebek çekilişi vardi
bende ona başvurmuştum ve ücretsiz muayene ve yüzde 20 indirim kazandim.ve beni aradilar gelin muayene olun diye ve geçen ay gittim maya tüp bebek merkezine muayene oldum ve çok memnun kaldim çok güzel karşiladilar.üstelik hiç para ödemedim.tüp bebek önerdi.ve ekim kasim gibi yaptirmayi düünüyorum.seninle ayni dönemde aşilanma yaptirmiştik.çok içime sindi.şimdi heyecanla yaptiracağim günü bekliyorum..

Ve rahatsizligina göre özel işlem uygulaniyor.buda sadece mayada uygulaniyormuş.eşimde sperlerinde şekil bozuklugu var.spermler özel bi işlemden geçecekmiş.o yüzden başka bir yere güvenemiyorum artik

:teytey:Ve rahatsizligina göre özel işlem uygulaniyor.buda sadece mayada uygulaniyormuş.eşimde sperlerinde şekil bozuklugu var.spermler özel bi işlemden geçecekmiş.o yüzden başka bir yere güvenemiyorum artik

arkadaşlar ikinci kez gen arta gittim. sorunun ne olabileceği konusunda araştırma yaptılar. Çok ilgiliydiler. yine aynı yerde tedaviye başladım. Bu arada maya tüp bebek merkezinin de çok iyi olduğunu duyuyorum. Türkiyenin ilk embriyoloğu orada çalışıyormuş

Merhaba,arkadaşlar.Uzun zamandır siteyi ve yazdıklarınızı takip ediyorum.Ben de Ankarada maya tüp bebek merkezine gittim.Her yönden çok memnun kaldım.BU konuda merakı olan arkadaşlar için yazmak istedim.bir de paragöz diyenler falan olmuş.Ben ve eşim devlet memuruyuz.Devlette rapor için uğraşmadan doğrudan mayaya gittik.maddi anlamda bizi dediğiniz gibi yolabilirlerdi ama sevkli alabileceğimiz ilaçlar konusunda bizi yönlendirip devlet imkanlarından faydalanmamız için de yönlendirdiler.Bu arada hamileyim çok şükür.İnşallah darısı tümünüze.benimle aynı fikirde olmayanlar olabilir tabi ama şahsen hiijyen olsun ilgi olsun her yönden beğendim diyebilirim

bende 2 olumsuz denemeden sonra 3.için araştırma yaptık...
gürgan klinikte başladık ,aslında henüz başlamasakta tedaviye..dosyam açıldı,tahilillerin bir kısmı yapıldı..evet süper bir merkez ..timur hocada özellikle pko üzerine çok uzman bir prof..
aslında tercihim gürgandan yana ama maya ilede görüştük orada süper bir merkez...,kafamız karıştı ..
ama sanırım iki merkezde çok başarılı....
GERıSı RABBıME KALMIŞ...
ALLAHIM ıSTıYEN HERKESE NASıP ETSıN ıNŞALLAH...

merhaba arkadaşlar
Anatolia Tüp Bebek Merkezinde tedavi olan var mı? Benim ilk denemem olacak ve son şansım da diyebilirim.

monalan neden ilk denemen ve son şansın?
ben anatoliada tedavi oluyorum, ilk denemede olmadı, yani transfer olamadı embriyo kalitesiz olduğu için, Dr. Bülent Tıraş'a çok güvendim ben, haziranda tekrara orda 2. denemeye başlıyorum.. doktorları çok iyi, biraz kalabalık ama ben orda devam edeceğim.. sen nerde yaptıracaksın?

Arkadaşlar HRS'de Tarık Aksu var 2 Kere micro yaptırdım şu an da hamileyim. Allahıma şükürler olsun. Hepinize öneririm

slm arkadaşlar bizde genartla görüştük mükemmel bir merkez ve orada karar kıldık mayıs adetinin ikinci günü uzun protololle başlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…