E
edaamm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elifzeynep2008
-
monalan neden ilk denemen ve son şansın?
ben anatoliada tedavi oluyorum, ilk denemede olmadı, yani transfer olamadı embriyo kalitesiz olduğu için, Dr. Bülent Tıraş'a çok güvendim ben, haziranda tekrara orda 2. denemeye başlıyorum.. doktorları çok iyi, biraz kalabalık ama ben orda devam edeceğim.. sen nerde yaptıracaksın?
canım meraba sendemı ankara gazi üniversitesinde gıdıyosun bende oraya gıdıyorum doktorum ahmet erdem yumurta toplma işlemi nasıl oluyo uyutuyolarmı
Genart konusunda pek emin değilim?
Dr Aysun Hanım ve hemşirelerin güler yüzü olmasa başarılı olabileceğine inanmadığım bir yer.Açıkçası biz hayal kırıklığına uğradık.Gebeleğin oluşmamasının açıklanamaması ya da nasip kısmet gibi kelimelerle açıklanıyor olması düşündürücü.Öte yandan transfer sonrası hastanın yalnız bırakıldığını kaderine terkedildiğini düşünüyorum.Bu sayede olası olumsuz sonucun merkez üzerindeki etkilerinin azaltılmaya çalışıldığını düşünüyorum.Merkez bir şekilde otomatiğe bağlanmış ve işlemler çok düzenli ve kontrollü şekilde ilerliyor,ancak Dr.Aysun Hanım'ın üzerindeki iş yükü o kadar fazla ki yeteneklerinin sınırlandığını düşünüyorum.Merkezin psikolojik destek adına hiç bir çalışma yapmaması büyük bir dezavantaj.Sürecin büyük bir bölümüyle ilgili sıkıntı yaşamamış olmamıza rağmen sonuçla ilgili aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.Yeniden uygulama yaptırmak için Genart'ı düşünürmüyüm? Emin değilim....
merhaba arkadasim,Merhaba arkadaşlar, ilk tüp bebek denememi geçen ay yaptirdim olmadi. Merkezimi değiştirme konusunda kararsizim. Tüp bebek yaptirdiğiniz ve memnun kaldiğiniz merkezler varsa fiyatlari ile birlikte yazarsaniz sevinirim.
bugun istanbul da yaptırdığım ıkıncı tup bebek tedavısıden de olumsuz sonuç aldım(((((((( , birinciyede izmirde yaptırmıştım simdi tekrar merkez arayışına girdim ankarada yaptırmayı düşünüyoruz anatolıa bulent tıraşı çok tavsiye ediyorlar ankaralı olmadığım için bilmiyorum nasıl bir yer başarı oranları nasıl ? fiyatı nasıl ? kalmak için pansiyonları var mı? bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
bende 2 olumsuz denemeden sonra 3.için araştırma yaptık...
gürgan klinikte başladık ,aslında henüz başlamasakta tedaviye..dosyam açıldı,tahilillerin bir kısmı yapıldı..evet süper bir merkez ..timur hocada özellikle pko üzerine çok uzman bir prof..
aslında tercihim gürgandan yana ama maya ilede görüştük orada süper bir merkez...,kafamız karıştı ..
ama sanırım iki merkezde çok başarılı....
GERıSı RABBıME KALMIŞ...
ALLAHIM ıSTıYEN HERKESE NASıP ETSıN ıNŞALLAH...
Canım ben bugün anatolia ile görüştüm.Bana 4250 peşin + ilaçlar dediler.Bir arkadaşım orada tedavi oldu ve şu an ikizlerine hamile. Kalmak için pansiyondan haberim yoktu. Yarın beni arayacaklar. Sorar haber ederim sanada. Benimde merkez konusunda kafam çok karışık...
slm kızlar umarım iyi haberleriniz vardır ben uşaklıyım banada anotoliayı tavsiye etti doktorum nasıl sonuç tututumu
arkakadaşlar bişey sormak istiyorum cehaletimi mazur görün; bende şuan normal yollarla kalmaya çalışıyorum tedavideyim;ama doktorumu belki değiştirmeyi düşünüyorum gittiğiniz bu merkezlerle ilk önce doktora muayene olup maddi kısmını diğer çalışanlarla mı görüşüyorsunuz;ayrıca doktora ilk gittiğinizde durumunuzdan nasıl bahsediyorsunuz benim ilk doktorum başka doktora gitmedimde yardımıcı olursanız sevinirim ne tip sorular soruyorsunuz:26:
canım ne cehaleti bu sistem hr yerde farklı mesela ben hş de yaptırdıım randevu aldım gittim dr la görüştüm sonra dışarıda beni karşıladılar size bilgi verecegiz dediler ücretimi dışarıdaki arkadaşa ödedim dr kesinlikle karışımıyor ödemeyi ne şekilde yapacaın ve nasıl ödiyecegin hepsi anlatılıyor genelde merkezlerde böyle zaten egr ssende erkek infertiletisi sen gel bak bizim bölüme her sordugun soruya cevap alırsın beni bul erkek infertiletisi yüzünden hamile kalamayan bölümündeyim
canım birde dr zaten soruyor ayrı ayrı ne gibi aşamalrdan geçtiginizi ne tür ilaç kullandıgını elinde varsa hangi testleri yaptırdıgını bunları götür mutlaka isterler onlar soracak sen de cevaplıyacaksın rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?