ankara'da ücretsiz doğum fotoğrafıı!!

gnlirm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
29
7
98
Ankara
sevgili eylül anneleri bir süredir fotoğrafçılık yapıyorum ve artık kendi yerimi açmak istiyorum. bunun için kendi portfolyomu oluşturmak amacıyla ankara'da ilk 5 çekimimi ücretsiz yapıcam. isteyen ailelerime albümü sadece maliyeti karşılığında yapabilirim. istemeyenlere ücretsiz olarak dvd de tüm fotoğrafları teslim edicem.

Ben talibim bu işe ama normal doğum bekliyorum son haftam bitmek üzere sabah akşam gidebiliriz hastaneye. Ilk doğuma fotoğrafçı çağırdım ama normal olduğu için gelmemişti. Şimdi Dr pek ümidim yok ama bir yazayım dedim. Doğumum koru hastanesinde olacak

Ben talibim bu işe ama normal doğum bekliyorum son haftam bitmek üzere sabah akşam gidebiliriz hastaneye. Ilk doğuma fotoğrafçı çağırdım ama normal olduğu için gelmemişti. Şimdi Dr pek ümidim yok ama bir yazayım dedim. Doğumum koru hastanesinde olacak
merhaba normal olması farketmez tabiki gelirim ancak balgattaki koru değil mi?

ben hamıle kalsan söz cagırırım ..ayrıca parada verırım iş acana yardım sevaptırr....

sevgili eylül anneleri bir süredir fotoğrafçılık yapıyorum ve artık kendi yerimi açmak istiyorum. bunun için kendi portfolyomu oluşturmak amacıyla ankara'da ilk 5 çekimimi ücretsiz yapıcam. isteyen ailelerime albümü sadece maliyeti karşılığında yapabilirim. istemeyenlere ücretsiz olarak dvd de tüm fotoğrafları teslim edicem.
Canım ben de Balgat Koru'da yapıcam. Maliyetini ve emeğini karşılayacak sekilde ben de bu konuda görüşmek isterim. Normal veya sezeryan durumu henüz kesinleşmedi. 3 haftamız var gibi görünüyor şimdilik. Senin için de uygunsa şartlar iletişime geçmek isterim.

guzel annelerim hesabim reklam amacli uyelikten dolayi kapatilmis. kimseden ucret talep etmiyorum nasil reklam dendigini anlayamadim. neyse bu yeni hesabim:) hepinizle tek tek ilgilenmek istiyorum ama mesaj hakkim yok, ....mail adresim bana iletisim bilgilerinizi yaklasik dogum tarihinizi ve hastanenizi yazarsaniz hepinize donus yapicam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X