Ankarada Ücretsiz Sigarayı Bıraktırma Merkezleri

hayat1979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
1.601
218
123
eşim sigarayı bırakmak için ilaç almayı falan düşündü. bırakmayı istediğini söyledi.Ben sadece ilaçla olmasını istemiyorum.
maddi manevi sigarayı bırakması lazım. hazır bırakmak istiyorken en iyi yöntemle bırakmasını istiyorum. durumumuz iyi olsaydı ücretli seanslara gitmesini isterdim. yeter ki bıraksın.. ama öncelikle ücretsiz olana bakmamız lazım..

şimdiden teşekkürler

bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum. lütfen bilginizi eksik etmeyin. bebişim için.. :49:

Son düzenleme:
annemde babamda acayip tiryakilerdi hacettepede bıraktılar ilaç veriyorlar ayrıca hasta ne durumda takibini de yapıyorlar ikisi de aylardır içmiyor çok memnun kaldılar

Devlet has.sigara bırakma merkezleri var oralara başvuru yapabilirsiniz.Alo 171 galiba sağlık bakanlığına bağlı sigara bırakma hattı.

eşim sigarayı bırakmak için ilaç almayı falan düşündü. bırakmayı istediğini söyledi.Ben sadece ilaçla olmasını istemiyorum.
maddi manevi sigarayı bırakması lazım. hazır bırakmak istiyorken en iyi yöntemle bırakmasını istiyorum. durumumuz iyi olsaydı ücretli seanslara gitmesini isterdim. yeter ki bıraksın.. ama öncelikle ücretsiz olana bakmamız lazım..

şimdiden teşekkürler

bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum. lütfen bilginizi eksik etmeyin. bebişim için.. :49:

Cnm ben ucretsiz sigara biraktirma merkezine gittim ama Ankarada degil tabikide baska sehirde. Bu seanslar tamamen ucretsizdi ozel psikolog tedavisi gordum ben sakiz yada ilac almadim vucuda yapistirilan bantlardan aldim ve uc ay biraktim o kdr rahattimki ama sonradan tekrar basladim maalesef.
Simdi bir arkadasla tekrar gitmeyi dusunuyoruz. Doktor demisti bana bazen sonucunu ilk seferde alamassin birakirsin bir kac ay ama tekrar baslama riskin var diye onemli olan bu seanslari surdurmen demisti !!!

Oncelikle sigara birakmanin temelinde yatan en onemli husus sigarayi gercekten birakmak istiyormu yoksa istemiyormu ??? Motivasyon cok onemli

Son düzenleme:

şimdiden teşekkürler

Sigara içen sayısı gerçekten gün geçtikçe azalıyor. Eskiden filmlerde bile dekor olurken şimdi yaşam alanlarımızda olmaması çok güzel.
Bu konuda eşini desteklemen lazım gerçekten. Kolay olmasa gerek sigarayı bırakmak ama danışma hatları ne kadar işe yarar bilinmez. Her şey karar vermek ve irade.

Allah allah bu bu kadar atla deve bıseymı
ben 1 hafta once cat dıye karar verdım ve ıcmıyorum

Allah allah bu bu kadar atla deve bıseymı
ben 1 hafta once cat dıye karar verdım ve ıcmıyorum

vallahi atla deve:27:
benim abim 6 senedir bırakmaya çalışıyo
ailecek pert olduk nazını çekmekten
bende istediğimde bırakmıştım ama bazıları için farklı bi durum sözkonusu sanırım. :31:

Bırakmak isteyen bırakıyor aslında. Burada sorun gerçekten bırakmak istememesi.. Ben hiç içmedim ama eşim bırakmak istemiyor ondan biliyorum:) İnsan isteyince atar bi kenara. Babam 30 yıl içti ve bırakalı 15 yılı geçiyor..

Back
X