. Merhabaa gobek ve sirtim icin 7 mayista gittim.gittgim yer killrimi aldi onden sonra islemi yapti4 en seansta buyuk cogunluk gider dedi kisi daha once yaptirnlar geenllikle 4 seansta bitmis. Lazer hic canimi yakmadi.daha dogrusu bisey hissetmedim uteleme yontemi birde sogutmali oldugu icin, tam tersi masaj yapar gidi hissettim.ama cok dokulme olmadi simdi cikmya basliyolar haziranda 2.randevuya gidicem. Bundan sonra artik yavas yavas netice almayi umuyorum.cunku iyi sonuc alirsam yaani beni tatmin ederse tum vucuda basliycam bacak,paket, koltuk alti, kollar.fakat yapan kisi yuzume yapmadi ister istemez leke kalir o yuzden yapmam dedi. Boyle konusunca benle lazeri yapan hanim bende de ister istemez bir guven olustu.bakalim bekliyorum.merhaba,
bende bu makineyi merak ediyorum ama internette hiç yoruma rastlamadım. sen randevuna gittin mi? gittiysen eğer izlenimlerin nasıl?
canım yalan söyleyebiliyorlar her jel IPL midir bilmem amakızlar benim de kuzenlerim soprano ile lazer yaptırıyorlar çok memnunlar ancak başka şehirdeler. Ankarada Soprano cihazı olan bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz iyi bi yer var mı fiyat önemli değil? ben alex yaptırdım kalanlar için gideceğim bir de jelle yapılan herşey ipl dir dedi görüşmeye gittiğim bir yer. Ben jelle koltukaltımı yaptırdım 5 seans ve hiç memnun kalmadım bıraktım ama diod olduğunu söylemişlerdi kafam karıştı
kuzenlerin sopranodan memnun olabilir bu seninde memnun olabileceğin anlamına gelmez.kızlar benim de kuzenlerim soprano ile lazer yaptırıyorlar çok memnunlar ancak başka şehirdeler. Ankarada Soprano cihazı olan bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz iyi bi yer var mı fiyat önemli değil? ben alex yaptırdım kalanlar için gideceğim bir de jelle yapılan herşey ipl dir dedi görüşmeye gittiğim bir yer. Ben jelle koltukaltımı yaptırdım 5 seans ve hiç memnun kalmadım bıraktım ama diod olduğunu söylemişlerdi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?