nasıll başlasam bilemedim 3 doğum yaptım ve doğumlarımdaki dikişlerim berbattı hatta sonuncuda dr ne yapmışlar vajinana böle bile dedi
Doğumlardan kaynaklı bi genişleme var ve Bu durum eşimle armızda baya bi sıkıntıya sebep olmaya başladı
Ankarada amaeliyat olan varmı acaba önerebileceginiz bi dr veya klinik yardım ederseniz sevinirim
xxx var. Bir arkadasım ona yaptırdı çok da memnun.
arkadasim merhaba benim sorunumda ayni nekadar kotu degilmi ne cinsel hayat var nede baska seyler seni anliyorum benimde 3 cocugum var vajen daraltmasi yaptirmak istiyorum ben yurt disindayim burdaki dr. larin hicbirseyden haberi yok bende turkiyede yaptirmak istiyorum ayrica ankaraliyim sende yaptirirsan veya fiyat alirsan banada yaz takip edecem lutfen rica ediyorum cunku telefonla bilgi veremeyiz gormemiz ve muayene etmemiz lazim diyolar ben muayene icin turkiyeye gelemem ancak yaptiracagim zaman olur insallah yaptirirsin hersey bekarligindaki gibi olurvereliniortak
arkadasim merhaba benim sorunumda ayni nekadar kotu degilmi ne cinsel hayat var nede baska seyler seni anliyorum benimde 3 cocugum var vajen daraltmasi yaptirmak istiyorum ben yurt disindayim burdaki dr. larin hicbirseyden haberi yok bende turkiyede yaptirmak istiyorum ayrica ankaraliyim sende yaptirirsan veya fiyat alirsan banada yaz takip edecem lutfen rica ediyorum cunku telefonla bilgi veremeyiz gormemiz ve muayene etmemiz lazim diyolar ben muayene icin turkiyeye gelemem ancak yaptiracagim zaman olur insallah yaptirirsin hersey bekarligindaki gibi olurvereliniortak
Arkadaşlar ben epeydir araştırıyodum bu yüzden hatta bu sayfayı buldum sonunda Süleyman Beyi buldum konuştum ve ameliyat oldum son derece memnun kaldım tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?