Erkek İnfertilitesi Ankarada veya istanbulda önereceginiz en iyi tüp bebek merkezleri hangileri ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

_Pulim_

SabrınSonuSelamet...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
253
140
103
Arkadaslar ankara yada istanbul fark etmez onereceginiz en iyi tup bebek merkezleri hangileri esimde klinefelter sendromu var sansimiz dusuk iyi kullanmak istiyorum yardimci olurmusunuz ?

Ben istanbulda oturuyorum birçok araştırmalarla Acıbadem Dr Bülent Tıraş'a gitmeye karar verdik çok başarılı bir doktor internetten araştırabilirsin çok da cana yakın umarım güzel sonuçlar alırsın.

Canım Fulya Bahçeci tüp bebek merkezi çok ilgililer tavsiye ederim

kızlar merhaba Tüp bebek merkezi araştırıyorum. istanbul avrupa yakasında. Sgk raporum kasımda çıkmış olur rapor geçen merkezler hakkında bilgisi olan var mı?

YeniyüZyıl Hastanesi Volkan Turan ın hastasıyım
Çok güzel bir hastane ve uygun bir gör derim ben ben faydalanıyorum hocadan herkes faydalansın çok ilgili araştırıyorda

YeniyüZyıl Hastanesi Volkan Turan ın hastasıyım
Çok güzel bir hastane ve uygun bir gör derim ben ben faydalanıyorum hocadan herkes faydalansın çok ilgili araştırıyorda

çok teşekkür ederim canım rapor geçiyor mu peki bilgin var mı?

çok saol canım görüşücem birazdan sen yaptırdın sandım :)
Ben pko yum hoca raporlu ilaç çıkardı aşılamanın sadece enjekte değil biz doğal yollarla oldu ama hoca çok titiz kapıda yaptıranlar vardı onlarlada konuşursun Hoca o kadar ilgili ki kendi arayıp soruyor ben hocadan çok memnunum o yüzden diyorum

Ben pko yum hoca raporlu ilaç çıkardı aşılamanın sadece enjekte değil biz doğal yollarla oldu ama hoca çok titiz kapıda yaptıranlar vardı onlarlada konuşursun Hoca o kadar ilgili ki kendi arayıp soruyor ben hocadan çok memnunum o yüzden diyorum

tamam canım çok teşekkür ederim görüşücem bakalım bende :) iki üç yer var aklımda hayırlısı artık :)

tamam canım çok teşekkür ederim görüşücem bakalım bende :) iki üç yer var aklımda hayırlısı artık :)
Hakkında hayırlısı olsun inş kısa süreçte bebeğine kavuşursun

Back
X