Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiAnkarada veya istanbulda önereceginiz en iyi tüp bebek merkezleri hangileri ?
Arkadaslar ankara yada istanbul fark etmez onereceginiz en iyi tup bebek merkezleri hangileri esimde klinefelter sendromu var sansimiz dusuk iyi kullanmak istiyorum yardimci olurmusunuz ?
Ben istanbulda oturuyorum birçok araştırmalarla Acıbadem Dr Bülent Tıraş'a gitmeye karar verdik çok başarılı bir doktor internetten araştırabilirsin çok da cana yakın umarım güzel sonuçlar alırsın.
kızlar merhaba Tüp bebek merkezi araştırıyorum. istanbul avrupa yakasında. Sgk raporum kasımda çıkmış olur rapor geçen merkezler hakkında bilgisi olan var mı?
YeniyüZyıl Hastanesi Volkan Turan ın hastasıyım
Çok güzel bir hastane ve uygun bir gör derim ben ben faydalanıyorum hocadan herkes faydalansın çok ilgili araştırıyorda
YeniyüZyıl Hastanesi Volkan Turan ın hastasıyım
Çok güzel bir hastane ve uygun bir gör derim ben ben faydalanıyorum hocadan herkes faydalansın çok ilgili araştırıyorda
Ben pko yum hoca raporlu ilaç çıkardı aşılamanın sadece enjekte değil biz doğal yollarla oldu ama hoca çok titiz kapıda yaptıranlar vardı onlarlada konuşursun Hoca o kadar ilgili ki kendi arayıp soruyor ben hocadan çok memnunum o yüzden diyorum
Ben pko yum hoca raporlu ilaç çıkardı aşılamanın sadece enjekte değil biz doğal yollarla oldu ama hoca çok titiz kapıda yaptıranlar vardı onlarlada konuşursun Hoca o kadar ilgili ki kendi arayıp soruyor ben hocadan çok memnunum o yüzden diyorum