canım ben anıttepede yaşıyorum anıttepe, maltepe, demirtepe taraflarında kız yurtları var kızılaya yürüyerek 10 dk. mesefade kızılaydan dolmuşla bilkente gidebilirsin yada bilkent ve civarlarında ev tutabilirsin otaraflarda özel yurtlar varmı bilmiyorum ama vardır muhakkak araştır istersen.......
canım bilkentte bilkent üniversitesi var duymussundur belki. üniversite yakınında kocaaa bi site var. simdi yaz,mezun olanlar fln gitmiştir. eminim pek cok ev bosalmıstır. bilkentten ev tutabilirsin dolayısıyla. işinede yakın olur kolay olur. cünkü bilkente ulasım cok kolay değil acıkcası, kızılaydan otobüs kalkıyo ama cok cok sık değil sanırım, sıhhıyeden dolmus kalkıyo oda aynı sekilde sorun bence biraz. en kolayı bilkentten ev tutman bence.
ankaralı diilim ama ankarada 10 yıl yaşadım evimizi bile oradan aldık inşallah ankarayada 1 yıl sonra yerleşecegim 4 yıldır sudan çıkmış balık gibiyim ankara ankara güzel ankaram ya nedemek tekin diil falan filan her biyük şehrin cilvesi nazı vardır ama ankara yı çok özledik.
ankaralı diilim ama ankarada 10 yıl yaşadım evimizi bile oradan aldık inşallah ankarayada 1 yıl sonra yerleşecegim 4 yıldır sudan çıkmış balık gibiyim ankara ankara güzel ankaram ya nedemek tekin diil falan filan her biyük şehrin cilvesi nazı vardır ama ankara yı çok özledik.