Ankarada yasayan arkdaslar bakarmisiniz

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Arkadaslar 2 kere dusuk yasadim bunu arastirabilcegim doktor hastane önerebilrmisiniz riski gebeliklere bakan iyi bi yer ankarada?

Batikent bilgi hastanedi selçuk Arslan tavsiye ederim. Benimde aynı sorunum vardı cozüm buldu

Özel hastane ama sgk ile anlaşması var muayane ücreti 50 tl. Randevu aldığında 2 hafta ve 4 hafta aralığında veriliyor. Selçuk beyin hastası olduğunuzda ikinci gıttığınızde randevu almadan gelin diyor hastalarını tıtızlıkle muayane edıyor dinliyor ve cözüm buluyor. Laf aramızda düşük nedenlerimden dolayı beni ameliyat ortamında kamera işe rahim içime girip odalasma yamukluk çıkıntı varmı dıye baktı. Ameliyata girerken Selçuk beyin hastası olduğum duyulunca iki katı ilgi gördüm hastalarını kimseye ezdirmiyor calısanların yaşnışlarını affetmiyor

Ozel mi canim cok gecmis olsun ilgilimi acaba testleri yapabiliyor mu?
Birde inanirmısın bilmem ama fatma ana eli otu var bende yeni ögrendim hamile kalmak ve kolay Doğum yapmak içinmiş annem bana temin etmiş kolay Doğum için sende bebeğinin seninle kalması için denersen eğer diye bi söyleyeyim dedim. Bende 4 kez düşük yaptım denemediğim sey kalmadı. Allah'tan umut kesilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…