sen baya uyguna almışsın.ben biyerde sordum 90 liraydı50 liraya aldım.. yeride kızılayda gezerin tarafta iş bankasından araya giriyorsun hatta karşıda peynirci gözüküyor,orda pasajda hamıle gıyım var
hayırlı olsun kesinleşmiş sizin cinsiyet.vatana,millete ,ailesine hayırlı bi evlat olur inşallahh
bende bugün ank tıp cebeci hastanesine gittim.
muayene 9 da başlıyordu benim gittigimde asistanlar vardı.daha muayene başlamamıştı.
tansiyon ve kilo ölcümüm yapıldı.sonrada hiç beklemeden beni usg ye aldı herşey normal dedi.
gittim kan verdim yine beklemedim.ama doktorunu bekleyen hasta sayısı epey fazlaydı.bende o sıraya gircem sandım korktum , neyseki ilk kez gittigim için hemen hallettiler işimi.
yani rutin kontroller için gidilmez oraya .cok kalabalık
cuma günü sonucum cıkıyor inşallah bi sorun yoktur.
kızlar bende 2011 ocak annesiyim.
mine mağazasında hamile giyim var.cepada gebe mağazası.ancak buralardaki kıyafetler pahalı
ve indirim yapmıyorlar.kızılay gama iş merkezi giriş katta bir mağaza var.köşede kalıyor biraz.
bana da kk dan bir arkadaş tavsiye etmişti.bu yazdığım mağazalarda gördüğünüz pantolonları biraz
daha uyguna alabilirsiniz.ben ilk iki pantolonumu burdan 80 civarına almıştım 2sene önce,(kalın canvas ve kot pantolon)
ondan sonraki gitmelerimizde
bayağı bir indirim yapmıştı.40-50 tl arası.
öyle işte...
Allah yardımcınız olsun
inşallah sağlıcakla alırsınız yavrularınızı...
Tontirikim erkek demiş herhalde bebeğine dimi.. Tekrar gidicem diyodun.. Hayırlısı olsun inşallah.. Bayramın nasıl geçti. Ankaradamıydın??
Ben çarşamba günü ayrıntılı için Zübeyde hanıma gideceğim... Gebe polikliniğinden aldım randevu ama yaparlar inşallah... Bilmiyorum nasıldır..
Bu 4 lünün üçlüden farkı ne? Ben bi ikiliyi yaptırdım o kadar...
Evet cnm erkek dedi ama nedense içimde şüphe var.bakan asistandı galiba.cünkü epey genc biriydi bana güven vermedi.Kordonla filan karıştırmış olabilirmiki :44:
Sabah gidecem doktora tekrar.akşam 7.30 da geliyor eşim ,o saatte de doktoru olan özel hastane bulamadım.
Bayramımda gayet güzeldi.Ankaradaydım ailemle birlikte gecirdik.Siz nerdeydiniz,nasıl gecti
Ayrıntılı usg için en ideal zaman aslında 22-23 haftalar deniliyor.cuma günü sonucumu aldıktan sonra benide alacak ayrıntılı usg ye sanırım
ama ben 23.haftada akropole gidip iyice tekrar baktırmak istiyorum herşeyine.
bugün bi arkadaşımla konuştum akropolde dogum yaptı.ayrıntılı usg için oranın cok iyi oldugunu söledi.
4 lünün 3 lüden cok bi farkı yok.
3 lü taramada 3 hormona bakılıyor
4 lüde 1 hormona daha fazladan bakılıyor ama 3 lüye göre dogruluk oranı daha yüksek oldugu için ben 4 lüyü tercih ettim
senin 2 li testin normal cıktıysa bunlara gerek yok cnm.ben mecburen yaptırıyorum.
Kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun ankaraya döndük hemen forumdayım:)
bu sabah çorum da gıttım doktora agrım olmustu bayramda uzun süreli hemde cinsiyetıne de kesın dememişti doktor ve en önemlisi cuma 4lü test yaptırdım ultrason çok flu idi,net göreemiştim...
neyse sancı için normal bundan sonra daha da artacaklar dedi dinlenmek tek çare imiş
ultrasonda baktı daha net gordumm
cinsiyetı içinde erkek dedi 4 poz ultrson foto çekmiş doktor:)
içim rahatladı yarında lokman hekımden 4lü testın sonucunu almaya gıtcem..
Kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun ankaraya döndük hemen forumdayım:)
bu sabah çorum da gıttım doktora agrım olmustu bayramda uzun süreli hemde cinsiyetıne de kesın dememişti doktor ve en önemlisi cuma 4lü test yaptırdım ultrason çok flu idi,net göreemiştim...
neyse sancı için normal bundan sonra daha da artacaklar dedi dinlenmek tek çare imiş
ultrasonda baktı daha net gordumm
cinsiyetı içinde erkek dedi 4 poz ultrson foto çekmiş doktor:)
içim rahatladı yarında lokman hekımden 4lü testın sonucunu almaya gıtcem..
Ben de 3 lü dörtlü yaptırmayayım dedim... Ayrıntılıya girerim, gerek yok diye düşündüm...
Biz bayramda denizlideydik, eşimin ailesi orada... İyiydi çok şükür.. Dün akşam geldik. Eşim işe gidecek diye... Ben de çamaşırla uğraştım bu gün... Yata kalka iş yapıyorum.. Gönülsüzüm anlıyacağın... Tembel oldum iyice..
Gözün aydım canım. Oğluşun yiğit bir delikanlı olur inşallah..
Sen nerelerde oturuyordun? Lokman hekime gittiğine göre Keçiörendir diye tahmin ediyorum..
hoşgeldin seninde bayramın mübarek olsun.benim eşimde çorumlu ama ben hiç gitmedim.evlendikten sonra hanım köylü oldu eşim
Kasık agrınmı olmuştu?benimde kasık agrım cok oluyor.belli süre oturduktan sonra ayaga kaklınca paytak paytak yürüyorum komik oluyor
zübeyde hanıma hamılelıkten once gıttım kaos resmen..
10kişi aynı anda ultrasona gırıyor nasılmı
dışardan ismin okunuyor 10kişi..
içeri gırıyosun karanlık bır korıdor daracıkonunde perde içerden doktorun sesi gelıyo ama ışıklar kapalı
sonra perdeden paravan var beyaz uzun yırtmaçlı etekelr gıyın dıyorlar kefen sanki..
tekrar beyaz eteklı 10kadın yan yana yıne ışıklar kapalı...ay sankı ıdam mahkumu gıbıydık ultrason mu celladı bekleyiş mi...
o hastaneye umarım bir daha düşmez yolum cahıllık işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?