Bebek Beslenmesi ankarada yenidoğan bebeklerinizi hangi doktora götürüyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Serifea4206

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
91
6
98
Ankara
merhabalar ben bu yaz temmuzda doğum yapacağım ve bebeğim doğduktan sonra kontrollere nereye gideceğimi bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim ankarada yaşıyorum ankarada yaşayıp hastane doktor tavsiye eden varmı?

Acıbadem Taha hocaya götürüyoruz, memnunuz. Çok detaylı inceliyor bebeği. Muayene koşulları iyi, sıcacık ortam.

Bir de Koru Hastanesi içinde Özlem Gülümser var. Gelişimsel pediatri üzerine de çalışıyor. Yeni birim açmışlar hastane içinde sanırım. Çok öneriyorlar.

koru cukurambar özlem hanım ile hakan bey muayenemizi yapıyor ikisinden de memnunum

sağlık sigortası aldım
8 muayene + tahliller ve acil durum da yatış = 550 TL

1 yıl içinde mi

1 yıl içinde 8 muayene mi? Rutin mi oluyor bu muayeneler her bebek için?
evet 1 yıl içinde 8 muayene
yenidoğandık ilk 6 ay her ay sonrası 9cu ay şimdide 12ci ay 1 yaş için bu hafta gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…