Ankara'daki bütün iyi doktorlar İstanbul'a mı gitmiş :(

cnm çok tşk ederim cvbın için olmaya karar verdim ama önce dr seçimi işten izin alma ve en mühimi maddi durumları bi ayarlayıp gözümü karartıp olucam artık.

Arkadaşlar araştırdığım Ankara'daki bütün iyi doktorlar İstanbul'a gitmiş . Ankara'da kalan iyi doktor var mı acaba???? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirmm :)))

yakın zmanda ankarada ameliyat olan kimse yok mu acaba ??

zühtü demir hakkında güzel şeyler duydum, ben de görüşmeye gideceğim bakalım nolucak

Kızlar, ben Ankara'da Medicana Hastanesi'nde Dr.Diren Çelik'e ameliyat oldum. Çok doğal oldu burnum. Daha önce konusunu açmıştım forumda. Görüşsenize Diren beyle özelden sormak istediklerinizi cvplayabilirim

Kızlar, ben Ankara'da Medicana Hastanesi'nde Dr.Diren Çelik'e ameliyat oldum. Çok doğal oldu burnum. Daha önce konusunu açmıştım forumda. Görüşsenize Diren beyle özelden sormak istediklerinizi cvplayabilirim

zühtü beyle görüşmeye gittim 3 gün sonra da ameliyata girdim eheheh:)) bnmde nerdeyse 1 ıyllık yeni burnuşum var:) herkesin burnu istediği gibi olsun kızlaar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…