Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar gunlerdır yaşar hanımın numarasını arıyorum ama bulamıyorum daha ocneden yazılmıstı buraya saimekadında fal bakıyor.tepsiye yazılar cıkıyormus flan.numarasını bılen yahut gidip de fal baktıran varsa görüşlerini beklıyorum..
yaşar hanımın telini bulduğunuzda banada yollarmısınız?
rica ederim ne demek![]()
pınarın yeri nerde bide eylül ün yeri nerde.gitmek istiyorumönce pınara gittim, sora bu kadına gittim..
keşke sadece pınara gitseymişimm.
Suzan'a gitmeyin bence. Bir daha belirtiyorum bunu. Ne dedi, ne demeye çalıştı, ne yaptı hiç anlamadım ben. Bir de görüşmelerini yap sonra yine gelirsin tamam mı diyor yaa...Bu güven nedir anlamıyorum ki? Bir şey için de önce olacak dedi, sonra boşver sen onu dedi, ardından bir daha olacak olacak dedi. Bu ne şimdi?![]()
Saçma sapan şeyler işte...![]()
bende katılıyorum.geçen hafta gittim.hala parama acıyorum.tryamour ankarada yeniyim eylüle ve suzana gittim.geleceği bırak geçmişle ilgili de bilemediler.sen hangisini tavsiye edersin.???senin mesajlarını takip ediyorum.
eylüle haksızlık etmeyeyim onu bulursam bikez daha gidicem.
arkadaşlar yaşar dediğiniz kişi kimdi nerde
yaşar hanım saimekadında evde bakıyor.kızıyla yasıyan bır bayanmıs.daha once gıdenler var ama numarasını bır turlu vermıyorlar nedense..