Ankara'daki Falcılar

arkadaşlar eğer şu ermeni olan ebruyu diyorsanız sakaryada yeri lokantacının yanındaki kapıdan giriliyor 1. kat yeri bende memnun kaldım ama çok paragöz bir bayan az söylüyor çok istiyorsanız uzun bakmasını tarot baktırın ama biraz tuzluuu:66::66:

arkadaslar gunlerdır yaşar hanımın numarasını arıyorum ama bulamıyorum daha ocneden yazılmıstı buraya saimekadında fal bakıyor.tepsiye yazılar cıkıyormus flan.numarasını bılen yahut gidip de fal baktıran varsa görüşlerini beklıyorum..

yaşar hanımın telini bulduğunuzda banada yollarmısınız?

Suzan'a gitmeyin bence. Bir daha belirtiyorum bunu. Ne dedi, ne demeye çalıştı, ne yaptı hiç anlamadım ben. Bir de görüşmelerini yap sonra yine gelirsin tamam mı diyor yaa...
181161610096.gif
Bu güven nedir anlamıyorum ki? Bir şey için de önce olacak dedi, sonra boşver sen onu dedi, ardından bir daha olacak olacak dedi. Bu ne şimdi?
Saçma sapan şeyler işte...
181161610096.gif

bende katılıyorum.geçen hafta gittim.hala parama acıyorum.tryamour ankarada yeniyim eylüle ve suzana gittim.geleceği bırak geçmişle ilgili de bilemediler.sen hangisini tavsiye edersin.???senin mesajlarını takip ediyorum.

Yau millet artık fal işinin ne kadar boş olduğunu anlayıp uzaklaştı.
Bir sürü yazı yazıldı burada hepsi fos, inanamayın, gitmeyin, boşuna para vermeyin diye...
Hala Yaşar Hanım'ın nosunu bilenler niye vermiyor diyorsunuz. :27::27::27:

ehli keyfteki mustafa gidipte memnun kalan varmı arkadaşlar,ayrıca ankaradaki bütün falcılara hemen hemen gittim sayılır %90,nı atıyor. ama ; bunların içinde 7 yıldır Rukiye,ye gidiyorum bundanda randevu almak çok zahmetli ayrıca kahveyi 20 tl yapmış çok kısa bakıyor zamanı tutturamıyor ama dedikleri çıkıyor tavsiye ederim. birde bu kadar falcılar içinde ykm nin yukarısında sevgi cafede Nur hanım var zamanı iyi tutturuyor bunuda tavsiye edebilirim kahve 15tl tarot 30tl ben memnun kaldım. hiç olmazsa dedikleri tutuyor:40::66:

azdere doğru diyorsun, ben de artık uzağım fallardan, hepsi palavra çoğunlukla.

Ama zaten falcılar sadece başkalırının düşüncelerini okuyup, gelecek hakkında konuşabilirler.
Fal bakanların hiçbiri kendi falına bakamıyor.
O yüzden kendilerine hayrı yok onların zaten gibi bir yorum mantıksız olmuş.

bahçeli 3.caddede bir kafede 2 bayan bakıyordu. Bunlar sanırım müşterilerin anne adını da alarak kafeye bağlıyorlardı. büyü yapıyorlarıdı ya da müşterinin içtiğine birşey katıyorlardı. çantalarında hayvan bağırsakları filan taşıyan tiplerdi. her gelene sende büyü var istersen 400 e 500'e bozarım, bir ay sonra yok olmadı sende tekrar büyü yapılmış, tekrar para ver diye diye müşterinin iliğini kemiğini sömürüyorlardı. Hatta duyduğuma göre 3.caddeye bazı sıvılar sular filan dökmüşler. yani arkadaşlar çok ama çok tehlikeli gitmeyin. zaten müşterinin arkasından dalga geçiyorlardı. bir senede sıfır araba aldı kendine birisi büyüden kazandıklarıyla.
Müşteri ona gitsin diye müşterinin hayatını daha mahvetmeye çalışan, müşterinin pskolojisini bozan tipler var.
Acaip bir sektör haline geldi bu.

Son düzenleme:
herkse meraba ben hayatımda ilk defa fal baktırdım bahçeli de bi cafe de nuran hanıma baktırdım kahve+tarot+el falı bakıyor. geçmişe ait söyledikleri doğruydu. gelecekle ilgili söylediği bi kaç şey çıktı tarih verdi. acaba aranızda giden var mı nuran hanıma. ben biraz etkisinde kaldım galiba.

Burada bahsi geçen birçok kişiye ben de önceden fal baktırdım, ancak uzun vadede hiçbirinden memnun kalmadım... Boş ümitlerle doldurmaktan ve aklımı karıştırmaktan başka bir işe yaramadı.

Uzun süredir falından çok memnun kaldığım Kevser Hanım var. Çok temiz kalpli, iyi niyetli ve altıncı hisleri çok güçlü olduğundan ona malum oluyor... Kahve, tarot, katina bakıyor. Ankara'da Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu’nun karşısındaki Cool Cafe’de.

Back
X