Ankara'daki Falcılar

Maalesef 3.caddedeki çoğu falcıya gittim. Sufi ve nuran dahil hepsi yalan söylüyorlar bence. Söylediklerinin hiçbiri olmadı. Kandırarak ve müşterileri yeminlerle ve büyülerle bağlayarak milyarları götürüyorlar. Bence giderek hata yapmayın. İnsanların duygularını sömürüyorlar.

Son düzenleme:
arkadaslar bende aranıza yeni katıldım bu pınar dediginiz kadını coook merak ettim bugun kızılaydaydım ykm in arka sokagında soyle bi dolandım ama kadına ait hicbir tabelaya falan rastlayamadım tam adresini ve telefon numarısını verebilirseniz cok memnun olucan acil gitmem lazım
:18:

azdere doğru diyorsun, ben de artık uzağım fallardan, hepsi palavra çoğunlukla.

Ama zaten falcılar sadece başkalırının düşüncelerini okuyup, gelecek hakkında konuşabilirler.
Fal bakanların hiçbiri kendi falına bakamıyor.
O yüzden kendilerine hayrı yok onların zaten gibi bir yorum mantıksız olmuş.

tryamor galiba sen daha çnce pınar a gitmissin adresini yada numarasını yazabilirmisn

arkadaşlar rukiyenin telini buldum 312 417 14 34
yalnız gündüz 11de arayıp randevu alıosunuz falı akşam 4-8 arası bakıomuş.

selamlar.
ben 2 kez pınara gittim
ilk gittiğimde solediği seyleri aynen yasadım arkadaslar. fakat en onemli dileğim için werdiği zaman henuz dolmadan ikinci kez gittim. yine aynı seyleri soledi yine zamanın dolması gerek. fakat 2. kez solediği seylerden de bi kacını yasadım.
kibele kafedeki ısın hanıma da gittim.cok basarılı we sempatik bi bayan. işin garibi pınar ile sanki anlasma yapmıslar gibi aynı seyleri solediler. zaman.. bakalım neler olacak ama ne olur artık su dileğim gercek olsun !

selamlar.
ben 2 kez pınara gittim
ilk gittiğimde solediği seyleri aynen yasadım arkadaslar. fakat en onemli dileğim için werdiği zaman henuz dolmadan ikinci kez gittim. yine aynı seyleri soledi yine zamanın dolması gerek. fakat 2. kez solediği seylerden de bi kacını yasadım.
kibele kafedeki ısın hanıma da gittim.cok basarılı we sempatik bi bayan. işin garibi pınar ile sanki anlasma yapmıslar gibi aynı seyleri solediler. zaman.. bakalım neler olacak ama ne olur artık su dileğim gercek olsun !

arkadaşım pınar neredeydi ona gitmedim ben hiç.ışın hanıma gittim geçen yıl evet pozitif sempatik bir bayan

ykm nin arkasndaki sokakta kafede deil kndne ait ofsnde calısıo. ısın hnmn soledkleri cıkmıs mıydı

ışın hanımın söyledikleri çıktı büyük çoğunlukta evet fakat verdiği zamana takılmayın çok daha geç olabiliyor.benim bir arkadaşıma verdiği tarihler tam isabet olmuştu ama

arkadaşlar pınarın numarasını bilenlerden birinden rica ediyorum. yardımcı olabilirseniz ve mesaj atarsanız çok sevinirim

Daha önce Yıldız hakkında yazılanlar olmuştu; şöyle ki 'bana her gittiğim falcının olacak dediği şey için yıldız Hanım olmayacak dedi.' diye.

Bu arkadaşlara sesleniyorum, şayet okurlarsa bilgileri olsun. Bana da bir konuda herkes olumlu konuşmuşken, Yıldız olumsuzdu ama asla olmaz dediği şey oldu. Bunu belirtmek istedim. Yani Yıldız'ın asla olmaz dediği şeylere itibar etmeyin bence. Olacak dediği şeylere de itibar etmeyin çünkü onlar da olmadı bende. :27:

Tryamor'a katılıyorum. Yıldız'ın da bana olacağını söylediği şey olmadı, hiç bir falcıya inanmayın derim. aynı hafta içinde Eylül-Yıldız-Nuran'da baktırdım, her biri farklı şeyler söylediği gibi toplamda bi hafta içinde dünya para bayıldım. artık kendi kendime söz verdim, fal baktırmıyorum. Tek şey zaman kaybı oluyor ve beklentiye giriyorsunuz, olmayınca da daha çok üzülüyorsunuz.

mailim kullanıcı ismimin yanında@hotmail.com

şekerim ykm nin hemen arkasındaki sokakta orda sadece bir camcı dükkanı var apartmanın adı burç içeri gir arka zemin katta kapının üstünde hiç bişi yazmıyor zile bas sekreter hanım açıyor.:66::52:umarım yardımcı olabilmişimdir.

Uzun zamandır fal baktırmıyordum en son rukiyeye baktırmıştım yıllardır hep ona giderdim söledikleri %80 diğer falcılara kıyasla çıkıyordu ama son fal baktırdığımda benim için çok önemli bir konu hakkında ısrarla olacak dedi ama kesinlikle olmadı:43::43:yani rukiye eskisi kadar iyi değil sonra başka falcılara gittim onlar daha kötü çıktı:37::17:
Yakınlarda bir rukiyeye gideyim dedim yıllardır ona giderdim memnundum kendisinden oda ne rukiye nin müşterileri arttıkça şımarmış birde 20 tl yapmış oturmanızla kalkmanız bir oluyor düşündüm 20 tlye değer mi diye:50::50: ve halen düşünüyorum:66::66: offffffff koskoca ankarada hakkıyla bakan yok valla bizden çok para kazanıyorlar boşuna okumuşuz 3 kuruşa bir kurumda çalışıyorum acaba bendemi fal baksam diye iyi para var:66::52::59::59: ayda 3-4tl ye para demiyorlar.şaka bir yana fal baktırmamak için direniyorum ama falcıların yalan rüzgarlarını dinlemek rahatlatıyor:34::34: ya sabırrrrrrr

Back
X