Ankara'daki Falcılar

uzun bir süreden sonra tekrar merhaba kızlar, sadece yazılanları okuyordum ama bir de şöyle düşünün... tamam, burdaki herkes bir şekilde ün yapmış falcılara gitti, dediklerini duydu. hepimiz aynı durumdayız ama malesef söyle bir hata yapıyoruz, bugün duyduysak yarın olmasını bekliyoruz :) sabırsızız, yani ben öyleyim mesela, çok yakn bir arkadasım da öyle, o yzden genelliyorum :)
brz da zamana bıraksak, belki de gerçekten olacak denilenler ama olması için zamanı var, bilemeyiz. mesela bana 4 ay önce denilen sey 2 hafta once gerçekleşti, ve aklıma gelmeyecek bir şekilde, bir şey de geçen hafta oldu. demek ki diyorum, olacagı zamanda oluyormuş :)
olmadı diyip diyip kendimizi yıpratmayalım bence :)ama hala da beklentilerim var tabi, onların da zamanını bekliyorummmm halaaa :(
sincandaki teyzeyede gittim en sonunda buldum o adreste size msj atcaktım ama msj hakkım yokmuş o yüzden yazamıyorum

herkse meraba ben hayatımda ilk defa fal baktırdım bahçeli de bi cafe de nuran hanıma baktırdım kahve+tarot+el falı bakıyor. geçmişe ait söyledikleri doğruydu. gelecekle ilgili söylediği bi kaç şey çıktı tarih verdi. acaba aranızda giden var mı nuran hanıma. ben biraz etkisinde kaldım galiba.

arkadaşım gitmişti hiç tavsiye etmem

aleyna arkadasım tabiki de anlatırım ama sunu belirtmek istiyorum pınarın dedigi "herşey" çıkmadı :) sadece önemli hatta cok önemli sayabilecegim bir gelişme oldu ama tarif ettigi gibi bir şekilde oldu, bu olaydan da cesaret aldım brz devamını beklemekteyim sadece:)

aleyna arkadasım tabiki de anlatırım ama sunu belirtmek istiyorum pınarın dedigi "herşey" çıkmadı :) sadece önemli hatta cok önemli sayabilecegim bir gelişme oldu ama tarif ettigi gibi bir şekilde oldu, bu olaydan da cesaret aldım brz devamını beklemekteyim sadece:)

slm. şu ermeni kadın varya ona gittinizmi?

hayır, hakkında yazılanlara da reklam amaçlı üyelik denilip silinmiş, o yzden o yorumları da dikkate almıyorum ben:)

aleyna arkadasım tabiki de anlatırım ama sunu belirtmek istiyorum pınarın dedigi "herşey" çıkmadı :) sadece önemli hatta cok önemli sayabilecegim bir gelişme oldu ama tarif ettigi gibi bir şekilde oldu, bu olaydan da cesaret aldım brz devamını beklemekteyim sadece:)[/

Msjın için tşk ederim ipek_bal benim msj hakkım yok o nedenle atamıyorum ama sen paylaşımlarını yazarsan bana memnun olurum sen pınardan başka falcıya gittin mi önerin var mı????

yarın fal baktırcam,ben öle çok kısıye gıtmedım,ama çok ıhtıyacım var suan sımdı ben hangısıne gıdıyım sızce??

selamlar.
ben 2 kez pınara gittim
ilk gittiğimde solediği seyleri aynen yasadım arkadaslar. fakat en onemli dileğim için werdiği zaman henuz dolmadan ikinci kez gittim. yine aynı seyleri soledi yine zamanın dolması gerek. fakat 2. kez solediği seylerden de bi kacını yasadım.
kibele kafedeki ısın hanıma da gittim.cok basarılı we sempatik bi bayan. işin garibi pınar ile sanki anlasma yapmıslar gibi aynı seyleri solediler. zaman.. bakalım neler olacak ama ne olur artık su dileğim gercek olsun !

pınara gittim ama söledikleri halen çıkmadı belkide zamanı vardır ama biran önce çıksın yaaaaaaaaaa
çok güzel şeyler sölemiştiiiiiiiiiiiiii:52::52:dayanamıyorum fal baktırasım geldi. 4 ay olduuuu:52::52:

uyan20 teskkur ederm evet rukıyeyı çok duydum ama yerı nerde tam bılmıorum ve numarasını solermısn sanırm randevu almak gerekıyormus sabahtan alıyım,bıde makul derken nekadara bakıyo?

uyan20 teskkur ederm evet rukıyeyı çok duydum ama yerı nerde tam bılmıorum ve numarasını solermısn sanırm randevu almak gerekıyormus sabahtan alıyım,bıde makul derken nekadara bakıyo?

20 tl kahve. teli yok ama önceki yazılan msjlarda bir arkadaş rukiyenin telini bu sayfaya yazmış.ermeni ebruda iyidir ama 30 tlye bakıyor sonuçta 2side 5dk bakıyor bence 20tl de 30 tl de 5dk bakım için fazla bir ücret:50::50: fala inanma falsız kalma... saygılar.

arkadaşlar çok önceleri ankara'daki Fikriye, Mihriye, Deniz(sarışın olan kızılaydaki) ve Rukiye'ye gitmiştim.

bugün Ela'ya gittim.

geçmişle ya da şimdiki zamanla ilgili pek sıkıntı yok ancak gelecek konusunda fazla emin konuşuyor ve ısrarla bu adam seninle yüzyüze konuşacak bekle diyor.. acaba umutlansam mı? size baktıkları nasıldı?

arkadaşlar çok önceleri ankara'daki Fikriye, Mihriye, Deniz(sarışın olan kızılaydaki) ve Rukiye'ye gitmiştim.

bugün Ela'ya gittim.

geçmişle ya da şimdiki zamanla ilgili pek sıkıntı yok ancak gelecek konusunda fazla emin konuşuyor ve ısrarla bu adam seninle yüzyüze konuşacak bekle diyor.. acaba umutlansam mı? size baktıkları nasıldı?

Ela'ya değil arkadaşlar ya.. Eylül'e :)) kafamın hali ortada işte:))

Eylül bana ilk gidişimde kesinlikle sevdiğin insanla konuşacaksın, birlikte bir yere seyahate gideceksiniz dedi.
Ama en ufak bir irtibat bile olmadı.

Tamam onu geçtim, zor bir ihtimal zaten o kişiyle beraber olabilmem, her ne kadar bi iki falcı hariç herkes onunla olacağımı söylese de.
2. gidişimde ise hayatına yeni biri girecek demişti; girmedi.
Aylar geçti üstünden.

Eskiden sevdiğim insan için de hepsi geri dönecek demişti, ben de çok falcıya gittim, ama 2 yıl oldu gelen yok. :27::27:

Gerçekten palavraaa... :19:

bu arada ben de detay vereyim gitmek isteyenler olursa fikir olsun.

fikriye ve mihriye kardeşler. eskiden terapi diye bir yerleri vardı şimdi taşındılar sanıyorum.

fikriye hanım'a bir kez baktırdım çok çok genel şeyler, işte çok zekisin çok güzelsin ıvır zıvır..

mihriye hanım nispeten daha iyi biliyor. b. sana dönecek 13 şubat'a kadar arayacak sakın arama teyze sözü dinle demişti, hakikaten aramadım ve tam 13 şubat'ta aradı o çocuk.

tam bir dönme olmadı ama aradı.

ve yakın zamanda teyzemi kaybetmiştik, bunu da söyledi, ailenizde biri ölmüş canınızdan can gitmiş çok yakınmış diye..

lakin beni çok tatmin etmedi sonra onun falları. sohbet gibi sürdürüyor. niye ayrıldınız? bak benim de kızlarım var yapma böyle vs.. öğütler öğütler.. sende nazar var, aslında çok şanslı bir kızsın'lar..

deniz sakaryadaydı sarışın bir kadın, o da taşınmış sanıyorum.

uzun bakar, mesela doktorla mı berabersin onu görür. iyidir hisleri. dua verir sonrasında oku yıldızın yükselsin diye. ondan da çok memnun olanları gördüm (hatta birkaç kez peşpeşe gittiğim nadir falcılardan) ama artık gitmiyorum çünkü bir kağıda aldığım notlardan baktım da gelecekle ilgili pek tutmamış..

dilça ve çidan kafelerde farklı farklı bir sürü kişiye gittim, isim hatırlamıyorum. Ece-emel olabilir, vardı sanırım bir tane. hafif toplu siyah saçlı bir kadın. o sadece dertleşir. burcuna göre falan yorum yapar.
için sıkılmış, hayatta olmaz denen şey yoktur der. taktik verir.. sevimlidir. ama tatmin etmez.

yine çidan kafede bir kadın vardı, fincanın üzerine 1 lira koydurup sonra o parayı da alıyordu. (bu bana sahtekarlık gibi geliyor çok huzursuz oldum) baktığı fal da tutmadı zaten. sevgilinle evleneceksiniz yüzük takacaksınız demişti, gayet de ayrıldık iki üç sene önceki sevgilimle.

sakarya'da türbanlı, iri sürmeli gözleri olan bir kadın var. keşke adını hatırlasam da söyleyebilsem oraya da gitmeseniz. sakaryadaki çiçekçilerin olduğu caddenin arkasındaki cadde. üst katta minik bir kafe. böyle osmanlı tarzı, hasır koltuklarla falan döşenmiş.

ay ablacım senin için kararmış, baban çok zor bir adam(baba yok bende) tarzı düz şeyler söylüyor.

rukiye beni bu kadar falcıdan sonra asla tatmin etmedi. iki kez gittim, ikincide arkadaş zoruyla.
ikisinde de dümdüz şeyler söyledi.
sevgilin senle evlilik düşünüyor. ama olmayabilir de. üniversitede misin? ha yüksek lisans yapıyorsun evet. araba alabilirsin bu ara(ki arabam var) gibi sıradan şeyler..

en son bugün Eylül'e gittim işte. sonuçları bildireceğim:)

Son düzenleme:
Mihriye'ye de gittim. Çok ufak bir şey hariç, hiçbiri çıkmadı dediklerinin. :19:

Galiba bende problem var. :84::84:

Cidan Cafe'de fincanın üstüne 1 tl koymanı isteyen Figen olabilir. Kapalı bir kadın.
Onun ilk 2 falı çıktı ama 3. ve 4.sü çıkmadı bende.

Uzun zaman oldu fal baktırmayalı.
Baktırdıklarımın hepsi boşa gitmiş cidden. :43::43:

Back
X