Ankara'daki Falcılar

Dediğiniz doğtu, gerçekten frekans olayı da olabilir..Ben hayatımda bugüne kadar en iyi fal bakan kadınla yurtdışında karşılaşmıştım, fakat para avcısı diye ciddiye almamıştım. Latin, şu Brezilya dizilerindeki büyücüler gibi bi kadındı, 10 $ ve en ucuzu diye el falı baktırmıştım ve yıl 2008'di. Bu tarihe kadar her dediği çıktı..Hep de olumsuz şeyler söyledi.. "Senin çakraların hep kapalı, 200 $ verirsen büyü yapar çakralarını açarım, yoksa hayatın boyunca böyle şeyler yaşayacaksın, işinle sağlığınla ilgili problemler olacak, ilişkilerin yürümeyecek." dedi..Ondan sonra 2 ameliyat geçirmek zorunda kaldım, iş yerimle problemler yaşayıp 4 dava açtım, sorun hala da sürüyor, ilişkilerim de gerçekten dediği gibi anlayamadığım bir şekilde berbat gitti. O yüzden gerçekten bilenler olduğunu düşünüyorum da bulabilmek mesele..

Bu hafta sonu için Mardin'e gidiyorum, oralarda hep iyi falcılar olduğunu duymuştum da orada bulabilirsem baktırır, size de haber veririm:)) Yıllar önce tesadüfen Osmaniye'de Arap kökenli, sanırım Mısır ya da Suudi Arabistan'dan gelmişti, öyle bir kadınla karşılaştım, hatta telefon numaasını aldım, kadın da banka hesabı açtırdı, tüm arkadaşlarımla Ankara'dan telefonla fal baktırıp kadının hesabına EFT yapıyorduk :9: Ama sonra o da bozuldu, ya da telefonda diye sallamaya başladı, artık baktırmaz olduk. Mardin'de yine öyle birini bulursam haber veririm, yine telefonla baktırırız:)

Sanırım seni sabırsızlıkla bekleyeceğim siduri:80:

Son düzenleme:
:nazar:Bencede eylül denenmeli arkadaşlar işinde bana göre frekansı uyarsa eger müşteriyle mükemmel biliyor evet kısa süreli duruma yorum yapıyor ama olagan duruma yorum yapması beni daha çok tatmin ediyor benimde önemli olan oldugum duruma yorum yapması ama söylediği tarihler geçikmeli olduysada hep çıktımıştır kesin!!! arkadaşlar bide falını çok uzun bakıyor..eylül ama işinde çok başarılı bence:nazar:

Arkadaşlar, Eskişehir'den medyum Gülnur Hanım'ı duyanınız var mı? Yurtdışından bi arkadaşım söyledi. O da oradakilerden duymuş. Arkadaşıma söyleyen kadın ona baktırdıktan sonra bi daha kimseye baktırmamış, söylediğine göre her dediği tarihi tarihine çıkıyormuş. Çok merak ettim. Hiç duyanınız oldu mu?
yakınlarda eskişehire gitcem sırf gezmek için gülnur hanıma ulaşırsanız bulunduğu yeri burda belirtirseniz sevinirim

tunalıda kibele kafede falcı ışıl var mükemmel her şeyi biliyor ablam gitmişti adında m ve t olan biriyle evleneceksin demişti ki o zamanlar daha nişanlısıyla tanışmıyordu bile iki ay sonra evleniyorlar çocuğun adı umut :)

tunalıda kibele kafede falcı ışıl var mükemmel her şeyi biliyor ablam gitmişti adında m ve t olan biriyle evleneceksin demişti ki o zamanlar daha nişanlısıyla tanışmıyordu bile iki ay sonra evleniyorlar çocuğun adı umut :)

adres ver telefon verrr ve nolurrr reklam olmasın

ayrıca size bir şey soracağım yaa mesela iyi bir falcı senin ailenle ilgili bir şeyleri bilemez mi? yani sen diyelim a bu dedin hayır bu b diyemez mi?

Arkadaşlar hepinizi bilmem de bazılarınız en azından benim gibi u fal işinin cılkını çıkarmıştır diye düşünüyorum. Ankarada aklınıza gelen herkese gittim sanırım. 5 liralıkta baktırdım.100 liralıkta. Telefonda da baktırdım şehir dışındakilere.

Şunu söyleyeyim en para canlısı ankarada ebru hanım ama cidden biliyor. Yine de değmez çünkü fal 5 dk sürüyor. Hemen suya yönlendiriyor.

Pınar hanıma kağıt grubuu baktırdım yaklaşık 1 saat sürmüştü ve bana söylediği 2 şey tam zamanında çıkmıştı. eğer paranıza kıyıyorsanız deneyin derim.

Eylül hanım çok tatlıdır. 2-3 defa baktırdım ona eskiden. Kartlara farklı bir bakışı vardır. Tarot yorumu iyidir.

Yıldız hanımın bir arkadaşıma dediği her şey eksiksiz çıkmıtır. Bana bir tane çıktı. Ama şu anı acaip ii yorumlar.

Sevda hanımı çözemedim daha. Kendisi aslında çok tatlı bir bayan ama ahh o eşi, zaman çok kısıtlı.

Sevda hanımın olduğu cafedeki falcılar bol bol sallar. Ama yine de sevda hanımı da deneyeilirsiniz.

Serhat ben de berbattı!

Berfin e verdiğim para da değmedi diye düşünüyorum ama sağlam bir kaynaktan bazen fala öyle bir baktığını duydum ağzı açık kalıyormuş insanların.

Cadı kazanı için daha önce yorum yapmıştım. Ben gittiğimde yağmur evrim ve şapkalı bey vardı. Yok yani boşa derim

Rukiye kısa bakıyor ama isabetli hatta diyim size benim hayatımda çokkk çoookkk çoookkk öenmli ir şeyi bilen tek insan. Hem de hiç konuşturmadan.

Bir de fal cafe de evrim hanım var o çok tatlı bir bayan. Tipik falcı profili değil:)

Bunun yanında izmir - istanbul:) deneyimlerim mevcut

Bahçeli de ki gül komikk:) sadece komik:)

cengiz var evim cafe ehhhhhh diim.ama kahveden öteye gitmeyin. Tarota grek yok. mercan var kötü berbat hatta.

Daha sayamadığım vardır bir sürü.

Ama şunu da söyleyeyim bazen forumda falcı diye tabir ettiğimiz insanlar hakkına kişisel olarak saçma sapan yorumlar yapılıyor yok şöyleymiş yok öyleymiş faldan uzak durmak gerekir yoksa şöyle oluyor. Arkadaşlar hayat bu kimin başına ne gelir bilinmez diyeceğim şu ki sadece iş olarak değerlendirelim yeter...

Herhangi bir falcı için fal deneyimlerimi paylaşabilirim sizlerle:21::)

selam arkadaşım deneyimleriniz fazla olmuş peki bunlardan önerebileceğiniz tam olarak kimdir ayrıca ebru hanıma gitmiştim çok önceden evet bazı şeyleri bilebiliyor ama çok para canlısı hemen suya yönlendiriyor sizi o yüzdende gitmeme kararı aldım ve 5dk bakıyor 30 tl uçtu yani:43::43:....rukiye hanım ise iyi bakıyor ama çok kısa bakıyor oturmanızla kalkmanız bir oluyor:50::50: pınar hanımda çok uzun bakıyor ama şuana kadar söledikleri çıkmadı. :50:

numarasını ablamdan isterim eğer hala varsa kafe tunus caddesindeydi belki kapanmışta olabilir ablam 2 sene önce fln gitmişti :(

selam arkadaşım deneyimleriniz fazla olmuş peki bunlardan önerebileceğiniz tam olarak kimdir ayrıca ebru hanıma gitmiştim çok önceden evet bazı şeyleri bilebiliyor ama çok para canlısı hemen suya yönlendiriyor sizi o yüzdende gitmeme kararı aldım ve 5dk bakıyor 30 tl uçtu yani:43::43:....rukiye hanım ise iyi bakıyor ama çok kısa bakıyor oturmanızla kalkmanız bir oluyor:50::50: pınar hanımda çok uzun bakıyor ama şuana kadar söledikleri çıkmadı. :50:

Pınar hanım ben de çok net 2 şeyi bildi... Ebru Hanım için senin düşündüğünün aynısı düşünüyorum ben de... en dün telefonda bir bayana baktırdım mesela söyledikleri hoşuma gitmedi ben de saçmaladım ablam avukat filan dedim ki ablam yok yani:) işlerini evliliğini sordum, cevapladı. ben de yok demesini bekliyordum. Erkek arkadaşımın abisi varmış hatta ciddi bir rahatsızlığı varmış gibi sordum atlatmış sağlıklı dedi. İnanmamak için kendime çıkar yollar buluyorum.

Ayrıca bu siteden bir arkadaş var mesela pınar hanımın her söylediği çıkıyormuş ona. Eylül Hanımın söyledikleri de benim bir arkadaşıma çıkıyordu. Kız taşındı şimdi:) Yıldız Hanım bence tatlı bir bayan. Zaten reiki uzmanıymış. Bana 1 ay kadar işten uzak kalıcaksın demişti ben 20 gün kaldım mesela.

Rukiye ye gittim bir kere. Çokkk farklı şeyleri bildi.

Melek'i denedin mi sen?

melek kim bilemiyorum.makbule kimdir yawww:66::66: izmirli handanı denedinizmi nasıl iyimidir

İyi olur babında demiştim makbule geçeri :)

Handan'ı denemedim ama izmirde acaip tırstıklarım oldu diim en sana:)

Melek'e benim bir arkadaşım tavsiye üzerine gitmiş, soru sormadan anlatmış herşeyi. çok tatlı bir bayan diyor. ki benim zavallı arkadaşım da acaip bir fal maduresidir:59:

Ona mesela kimsenin dediği çıkmaz. Bekler durur. Hoş hepimiz öyle değil miyiz? Ama melek'e çok güvenmiş nedendir bilinmez ki melek Hanım'da olacak diyen tiplerden değilmiş olabilir ben böyle görüyorum diyormuş.

uzun bir süreden sonra tekrar merhaba kızlar, sadece yazılanları okuyordum ama bir de şöyle düşünün... tamam, burdaki herkes bir şekilde ün yapmış falcılara gitti, dediklerini duydu. hepimiz aynı durumdayız ama malesef söyle bir hata yapıyoruz, bugün duyduysak yarın olmasını bekliyoruz :) sabırsızız, yani ben öyleyim mesela, çok yakn bir arkadasım da öyle, o yzden genelliyorum :)
brz da zamana bıraksak, belki de gerçekten olacak denilenler ama olması için zamanı var, bilemeyiz. mesela bana 4 ay önce denilen sey 2 hafta once gerçekleşti, ve aklıma gelmeyecek bir şekilde, bir şey de geçen hafta oldu. demek ki diyorum, olacagı zamanda oluyormuş :)
olmadı diyip diyip kendimizi yıpratmayalım bence :)ama hala da beklentilerim var tabi, onların da zamanını bekliyorummmm halaaa :(

uzun bir süreden sonra tekrar merhaba kızlar, sadece yazılanları okuyordum ama bir de şöyle düşünün... tamam, burdaki herkes bir şekilde ün yapmış falcılara gitti, dediklerini duydu. hepimiz aynı durumdayız ama malesef söyle bir hata yapıyoruz, bugün duyduysak yarın olmasını bekliyoruz :) sabırsızız, yani ben öyleyim mesela, çok yakn bir arkadasım da öyle, o yzden genelliyorum :)
brz da zamana bıraksak, belki de gerçekten olacak denilenler ama olması için zamanı var, bilemeyiz. mesela bana 4 ay önce denilen sey 2 hafta once gerçekleşti, ve aklıma gelmeyecek bir şekilde, bir şey de geçen hafta oldu. demek ki diyorum, olacagı zamanda oluyormuş :)
olmadı diyip diyip kendimizi yıpratmayalım bence :)ama hala da beklentilerim var tabi, onların da zamanını bekliyorummmm halaaa :(

Aynen, sabirsizligimiz yuzunden bir suru para saciyoruz. Ben Elmira'dan sonra baktirmayi dusunmuyorum.. dedigi birsey soyledigi gibi oldu, sanki karsidaki kisinin beyninin icini okuyor.. zamani var dedi, napalim beklicez, sabredicez :)

Bu kadar kaptırmayın kendinizi kızlar falı bir keyif işi olarak görün alışkanlık haline getirmeyin ne derdiniz var ya Allah askınıza amansız bir hastalıga mı düştünüz de çare arıyorsunuz falcılarda?en son 31 aralık'da fal baktırdım bir daha da baktırmayacagım dedim ne ben onların enerjisini alıyorum ne de onlar benim özellikle yıldızınız düşükse de enerjiniz düşebiliyor fal baktırdım dedikleri de yavas yavas gerçekleşiyor İpek'in dedigi gibi ....

Bu kadar kaptırmayın kendinizi kızlar falı bir keyif işi olarak görün alışkanlık haline getirmeyin ne derdiniz var ya Allah askınıza amansız bir hastalıga mı düştünüz de çare arıyorsunuz falcılarda?en son 31 aralık'da fal baktırdım bir daha da baktırmayacagım dedim ne ben onların enerjisini alıyorum ne de onlar benim özellikle yıldızınız düşükse de enerjiniz düşebiliyor fal baktırdım dedikleri de yavas yavas gerçekleşiyor İpek'in dedigi gibi ....

aynennn, paranıza yazık gerçekten... aylar önce bunu düşünecek durumda diildim çok sabırsızdım hepsinden aynı seyleri duyunca mutlu oluodum bi de, sanki tescilleniyor gibi :)
sadece zamana bırakın, düşünmeyin, işinizle gücünüzle ilgilenin, bekleyip bekleyip gelmeynce sinir de olmazsınız hem :)

Pınar hanım ben de çok net 2 şeyi bildi... Ebru Hanım için senin düşündüğünün aynısı düşünüyorum ben de... en dün telefonda bir bayana baktırdım mesela söyledikleri hoşuma gitmedi ben de saçmaladım ablam avukat filan dedim ki ablam yok yani:) işlerini evliliğini sordum, cevapladı. ben de yok demesini bekliyordum. Erkek arkadaşımın abisi varmış hatta ciddi bir rahatsızlığı varmış gibi sordum atlatmış sağlıklı dedi. İnanmamak için kendime çıkar yollar buluyorum.

Ayrıca bu siteden bir arkadaş var mesela pınar hanımın her söylediği çıkıyormuş ona. Eylül Hanımın söyledikleri de benim bir arkadaşıma çıkıyordu. Kız taşındı şimdi:) Yıldız Hanım bence tatlı bir bayan. Zaten reiki uzmanıymış. Bana 1 ay kadar işten uzak kalıcaksın demişti ben 20 gün kaldım mesela.

Rukiye ye gittim bir kere. Çokkk farklı şeyleri bildi.

Melek'i denedin mi sen?

yıldıza gittim çok attı:60: yani bilemedi.

slm şekerim sen pınara gitmiştin değilmi onun sölediklerimi gerçekleşti

Back
X