Dediğiniz doğtu, gerçekten frekans olayı da olabilir..Ben hayatımda bugüne kadar en iyi fal bakan kadınla yurtdışında karşılaşmıştım, fakat para avcısı diye ciddiye almamıştım. Latin, şu Brezilya dizilerindeki büyücüler gibi bi kadındı, 10 $ ve en ucuzu diye el falı baktırmıştım ve yıl 2008'di. Bu tarihe kadar her dediği çıktı..Hep de olumsuz şeyler söyledi.. "Senin çakraların hep kapalı, 200 $ verirsen büyü yapar çakralarını açarım, yoksa hayatın boyunca böyle şeyler yaşayacaksın, işinle sağlığınla ilgili problemler olacak, ilişkilerin yürümeyecek." dedi..Ondan sonra 2 ameliyat geçirmek zorunda kaldım, iş yerimle problemler yaşayıp 4 dava açtım, sorun hala da sürüyor, ilişkilerim de gerçekten dediği gibi anlayamadığım bir şekilde berbat gitti. O yüzden gerçekten bilenler olduğunu düşünüyorum da bulabilmek mesele..
Bu hafta sonu için Mardin'e gidiyorum, oralarda hep iyi falcılar olduğunu duymuştum da orada bulabilirsem baktırır, size de haber veririm:)) Yıllar önce tesadüfen Osmaniye'de Arap kökenli, sanırım Mısır ya da Suudi Arabistan'dan gelmişti, öyle bir kadınla karşılaştım, hatta telefon numaasını aldım, kadın da banka hesabı açtırdı, tüm arkadaşlarımla Ankara'dan telefonla fal baktırıp kadının hesabına EFT yapıyordukAma sonra o da bozuldu, ya da telefonda diye sallamaya başladı, artık baktırmaz olduk. Mardin'de yine öyle birini bulursam haber veririm, yine telefonla baktırırız:)
Sanırım seni sabırsızlıkla bekleyeceğim siduri:80:
Son düzenleme: