- 19 Haziran 2016
- 105
- 52
- 18
İnşallah valla. O kadar ihtiyacım var ki. Mesela ona yarın iş görüşmem var o ne olacak dedim. O olur mu olmaz mı bilmiyorum ama seni bekleyen çok iyi bir şey var dedi. O iş güya oldu ama bugün şirkete gittim, kapı duvar. Arkasından çıktı İstanbul ihtimali de.Ayy inşallah Zehra nın dedikleri çıkar sana da, çıksın istiyorum çünkü bana şahane şeyler söyledi
Israrla dedim olumsuz görürsen söyle üzülmem diye, görsem söylerim ama olumsuz olmayacak diye bastıra bastıra söyledi.
O yüzden İnşallah sana da dedikleri çıkar yaaaa
İnşallah valla. O kadar ihtiyacım var ki. Mesela ona yarın iş görüşmem var o ne olacak dedim. O olur mu olmaz mı bilmiyorum ama seni bekleyen çok iyi bir şey var dedi. O iş güya oldu ama bugün şirkete gittim, kapı duvar. Arkasından çıktı İstanbul ihtimali de.
Kızlar bende evim cafede mercan diye bi hanima baktirdim ara ara geliyormuş kadın 1 hafta sonra yolculuğa gidiyorsun dedi bildi büyük bi para gelicek bi yerden dedi geldi ve dediği bi çok seyi yasadım ve yana cafedeki zarif abla ile turuncudaki basak ablanın farsi falini da yaşıyorum
Zehra da bana İstanbul'a geri döneceksin dedi (önce senin İstanbul'la bağın ne dedi, lisansı orada okudum ben). Bugün İstanbul'a dönme ihtimali doğdu.
Ayy inşallah Zehra nın dedikleri çıkar sana da, çıksın istiyorum çünkü bana şahane şeyler söyledi
Israrla dedim olumsuz görürsen söyle üzülmem diye, görsem söylerim ama olumsuz olmayacak diye bastıra bastıra söyledi.
O yüzden İnşallah sana da dedikleri çıkar yaaaa
bu zehra abidinpasada oturan zehra degil mi? en son bana donus bile yapmadi. garip birisiydi zaten cok ugrasmaya gelmez. forumu tararsaniz hakkinda olumlu yorum kadar olumsuz yorum da okursunuz. fali fena degildir.bu zehra boyle incecik kısa boylu kara kuru bir kız mı acaba?
bu zehra abidinpasada oturan zehra degil mi? en son bana donus bile yapmadi. garip birisiydi zaten cok ugrasmaya gelmez. forumu tararsaniz hakkinda olumlu yorum kadar olumsuz yorum da okursunuz. fali fena degildir.
7 tane falcı gezdim
s balkon mine hanım : gercekten efsane mutlaka ama mutlaka gidin
tarot kafedeki adı esma yada sema hatırlamadıgım bi bayan var : 20 tl ye ortalama bildi diyelim pek iyi denemez
dilça kafe yeter: birazı tuttu ama biraz sıkıntılı sanki gencler ? bana biraz dolandırıcı gibi geldi
tabiki turuncu diyelim ve nuri ve nurdan uzak durun .
TURUNCU CENGİZ : HARİKA
TURUNCU VENUS : basından savarmıs gibi baktı ama bakalım dedikleri çıkacak mı
bana sorarsanız
pozitif enerjisiyle s balkon mine derim mutaka gidin ve turuncu cengiz önerimdir
Valla arkadasım komık olan sensn ben ilk defa yazdım ve ılk defa gordum mine hanım ıyı dedgı için ıyıyse gdecem dedm benm boyle oyunlara ıhtıyacım yok o arkadasıda tanımam kişi karsısındakini kendı gbı blrms yazıgı günahıda senden öğrenmem madem günahı blysun benm gunahmı aldın tebrıkler yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?