Gırgır Cafe Tuğçe'den memnun olanınız var mı kızlar?
Bence denenmeli. Gelecek icin gidiyorsaniz gitmeseniz de olur da ani ogrenmek istiyorum derseniz deneyin bence.
Peki randevu almak için numarası var mı sizde? Cafe'nin numarasını bulamadım niyeyse internetteBence denenmeli. Gelecek icin gidiyorsaniz gitmeseniz de olur da ani ogrenmek istiyorum derseniz deneyin bence.
Peki randevu almak için numarası var mı sizde? Cafe'nin numarasını bulamadım niyeyse internette
Evet aynen o. Bende önemli tarihleri değil de bi iki şeyi tutturdu. Bakalım son gittiğimde "Aralığı bekle" dedi. Çıkarsa yazarım.Yasemin zayıf uzun esmer olansa ben yıllardır giderim ben de çoğu şeyi tutturdu
Asıl ben birini keşfettim ama söylemem. Çünkü,
1- daha dedikleri çıkmadı
2Kazen ve Mune reklam diye az git de kapının önünde oynar der
Dedikleri çıkarsa tavsiye ederim, ama hiçbir şey demeden çok tutarlı ve aşırı isabetli bir fal baktı. Eğer yanındaki diğer falcıdan bilgi aşmadıysa ya da oradan buradan bilgi toplamadıysa cidden çok iyiydi.
Not: gerçi sıla ya da öyle diyorduk da ne oldu o ayrı mesele de neyse...
Kim kiz bana ozelden atsana bi inanilmaz merak ettim, ben gelecek cikan falci gormedim zaten, ani ortalama bilsin yeter. Falcilardan da cok sey beklememek lazim.
Asıl ben birini keşfettim ama söylemem. Çünkü,
1- daha dedikleri çıkmadı
2Kazen ve Mune reklam diye az git de kapının önünde oynar der
Dedikleri çıkarsa tavsiye ederim, ama hiçbir şey demeden çok tutarlı ve aşırı isabetli bir fal baktı. Eğer yanındaki diğer falcıdan bilgi aşmadıysa ya da oradan buradan bilgi toplamadıysa cidden çok iyiydi.
Not: gerçi sıla ya da öyle diyorduk da ne oldu o ayrı mesele de neyse...
Kimdir kız ben de isterim
Kızlar üçüncü göz diye bi yerde devrim diye bi kadına baktirdim daha onceden de çatı kafede mi ne çalışmış hani kadın herseyimi bildi gibi ama birazda moralim bozdu açıkçası dedikleri çıkıyormu bu kadının ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?