- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Yasemine yıllardır ara ara giderim meslek konularında çok başarılıdır.dedikleri çoğunlukla çıkar.isteyerek bakarsa baya biliyor.onun dışında gırgır tuğçenin adı çok geçiyor.onu da yıllardır tanırım.çok pozitif çok tatlı biri ama dedikleri çıkmıyor.anlık muhabbet için gidilebilir.son günlerdeki favorilerim 3.göz abdullah ve cidan funda.ortalamanın üzerindeler
Abdullah fena değildi ben de beğenmiştim.Yasemine yıllardır ara ara giderim meslek konularında çok başarılıdır.dedikleri çoğunlukla çıkar.isteyerek bakarsa baya biliyor.onun dışında gırgır tuğçenin adı çok geçiyor.onu da yıllardır tanırım.çok pozitif çok tatlı biri ama dedikleri çıkmıyor.anlık muhabbet için gidilebilir.son günlerdeki favorilerim 3.göz abdullah ve cidan funda.ortalamanın üzerindeler
Kahvesi 15 tarot 30du galiba tam hatırlamıyorum deneyebilirsin ben de başarılıydıCidan funda ismi enerjisel olarak iyi geldi bana, kaca bakiyor bu hatun bi gidesim var bugunlerde
Gidersen haber ver canım hangisi iyi :)oof yıne cok karrsız kaldım abdullah mı funda mı
figen ben de bi şey tutturamadı funda daha başarılıFundaya gıdıcem daha yakın bana da kızlar aynı cafede fıgenın de adını duymustum o nsıldı
Kızlar şimdi funda gidiyorm kahve denicem
Kızlar şimdi funda gidiyorm kahve denicem
Üç göz Abdullah'a gittik bugün bence başarılıydı. Denenebilir.. Nokta atışlı ve isabetli bir faldı..
Üç göz Abdullah'a gittik bugün bence başarılıydı. Denenebilir.. Nokta atışlı ve isabetli bir faldı..
Kibele Sibel'e ben de gitmiştim yakınlarda. Dediği her şey doğruydu ama gelecek çıkar mı bilmiyorum... Umarım çıkmaz ben de mutlu olurum :)
Arkadaşlar kızılayda falcıya gidecekseniz beklentiye girmeden sadece kafa dağıtma iki sohbet amaçlı gidin derim bu yüzden 50-100 çok uçuk rakamlar.
Evde bakan perihan adında yaşlı bir kadın buldum, nasıldır duyan eden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?