- 15 Eylül 2016
- 25
- 11
- 88
- 39
Ben ilk kez gittiğim için çok para vermek istemedim kısa bir fal olmasına rağmen başından sallamadı. Falı iyiydi beğendim. Fal bitiminde sormak istediğin tüm soruları sorabilirsin dedi. Sordum cevap verdi.
Yalnız verdiği tarihler daha gelmedi
zarife hanım taynatta ıse bana cıkmamıstı alaksı yoktu falının benımle hattaselam arkadaşlar bende bir falcı önermek istiyorum Zarife hanım gerçekten benim hakkımda söylediği çoğu şey çıktı 1.5 ay önce baktırmıştım dediklerini bir bir yaşadım bana bir karar vermem gerektiğini ve kendim için olumsuz olacağım sandığım şeyi şeye karar vermemi ama sonrasında çok olumlu şeyler yaşacağımı söylemişti bende sanırım onun etkisiyle öyle bir karar verdim ve şuan o kadar mutluyum ki bu kararımdan hayatımda ki herşey yoluna girdi..su falına baktırmıştım ben gayet net ve detaylı şekilde baktı yani kısacası falcı arayan arkadaşlara önerimdir suan sakarya caddesinde tarot kafede sanırım
ben Mustafa miraç kayaya telefonda baktırdım ve dediği şey de olmadı gecem ay baktırmıştım parana yazık gitme bencemerhaba arkadaşlar mustafa miraç kaya ya gitmeyi düşünüyorum daha önce gidenlerden bilgi alabilir miyim tavsiye eder misiniz?
Soner ilk falında bende iyiydi. İkincisinde çok kötüydü. Sonra birgün fal notlarıma bakarken Soner'in 41 gün süre vermiş olduğunu farkettim. 43. gün dediği şey olmuş, bu fena değildi işteMasal kafede Sonere de fal baktırdım oldukça iyiydi. Verdiği tarihler oldu çıkarsa yazarım. Böyle böyle her falcıyı gezdim valla.Venüs, Yıldız, Aynur, Araf, Nesteren, Soner :)
Soner ve zarife bende çok kötüydü burda çıktı diyenlere çok şaşırıyorumSoner ilk falında bende iyiydi. İkincisinde çok kötüydü. Sonra birgün fal notlarıma bakarken Soner'in 41 gün süre vermiş olduğunu farkettim. 43. gün dediği şey olmuş, bu fena değildi işte
Bildiği öyle çok abartılı bişey değildi, ''adamla görüşme var'' dedi. Esas bildiği şey, bu görüşmeden sonra tekrar ilişkinin başlamayacağıydı. Başlamadı cidden.Soner ve zarife bende çok kötüydü burda çıktı diyenlere çok şaşırıyorum
Soner sana da ''isminin ikinci ve dördüncü harfi aynı'' dedi mi? Bana her gittiğimde aynı şeyi söylüyor çünkü. Hatta kardeşime de aynısını söylemiş :)Soner ve zarife bende çok kötüydü burda çıktı diyenlere çok şaşırıyorum
Zarife hanımın numarası var mı?selam arkadaşlar bende bir falcı önermek istiyorum Zarife hanım gerçekten benim hakkımda söylediği çoğu şey çıktı 1.5 ay önce baktırmıştım dediklerini bir bir yaşadım bana bir karar vermem gerektiğini ve kendim için olumsuz olacağım sandığım şeyi şeye karar vermemi ama sonrasında çok olumlu şeyler yaşacağımı söylemişti bende sanırım onun etkisiyle öyle bir karar verdim ve şuan o kadar mutluyum ki bu kararımdan hayatımda ki herşey yoluna girdi..su falına baktırmıştım ben gayet net ve detaylı şekilde baktı yani kısacası falcı arayan arkadaşlara önerimdir suan sakarya caddesinde tarot kafede sanırım
Evet bana da aynısını söyledi :)) herkese aynı yalanı söylüyor demek ki dedikleri de çıkmadıSoner sana da ''isminin ikinci ve dördüncü harfi aynı'' dedi mi? Bana her gittiğimde aynı şeyi söylüyor çünkü. Hatta kardeşime de aynısını söylemiş :)
kizlar denenebilir falci olarak telefonda bakan aysen hanimi, sakarya yeteri, bahceli hulyayi soyleyebilirim. ufak tefek cikan seyler oldu ama henuz tam cikmadilar
Tekirdağlı zeynep var ben beğendim baktıranlarda beğendiarkadaşlar merhaba ankara da dediğiniz çoğu falcıya gittim ama sadece turuncudaki cengizin dedikleri çıktı o da kısmen gerçi diğerlerinden uzun zaman veren oldu ama artık onların dediğinin olacagına pek inancım yok bana gerçekten budur dediğiniz biri var mı artık gittiğim kişiye inancam lütfen acil cevap verin çok ihtiyacım var
evim cafe sevda
taksim cafe rukiye
turuncu cafe cengiz
sevgi cafe gökhan
hülya cafe hülya
chadır cafe özge
waffle waffle gülbaşak
gittiğim ve hatırladıgım yerler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?