• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Ayni kisidenmi bahsediyoruz cok sasirdim baktirdinizmi sizde nasildi begendinizmi
Saçları sarıya boyalı bi bayan orta yaşta. Kahve 10 su baktırırken kahve geleceği vermez çok bişey vermez tarotla 25 yapayım dedi o olay hoşuma gitmedi mesela madem bişey vermez kahve o zaman bakmayın yani. Güzel bakıyor ama yorgundu bende odaklamadı herhalde biraz

Evim kafede Huriye'ye gitmistim, uzunca zaman once. Ask acisi iste. Zaten neden gidiyoruz ki arkadaslar! Neyse, hep gelecek gelecek diye bana umut satti. En son cocuk sevgili yapinca anladim, ne kadar sahtekar oldugunu. Halbuki ne kadar da hanimefendi duruyordu :(
Sonradan Ipek diye bir kadina baktirttim, o da bilemedi ama en azindan Huriye'nin beni nasil salak yerine koydugunu ogrendim. Kadin tam bir sayisal lota delisiymis ve tefecilere bolca borcu varmis, o yuzden fal bakiyormus. Kendisi bana hep sayisal oyna oyna diye tutturmasa lafina inanmayacaktim ama oynadigini bildigim icin yalan gelmedi.
Masal dinlemek isteyenler Huriye'ye gidebilir.

Şuan kendi yerini açmış dün şans eseri gittim ona asyam kafenin bi üst katında yeri
Renkli gözlü bir kadın mıydı acaba sanırım onu arıyorum yerini bulamadım konur 39/d diyor asyam ama öylebir kafe bulamadım uzun zaman önce baktırmıştım sineme iyiydi. Görünce üye oldum.

Yaa kizlar hepimizin dedigi sinem ayni kisimi erenirem27 nimos20 sizlerin dedigi sinem turuncudanmi gecmis oraya asyam cafenin ustunde dedi nimos20

Ben 2015 ya da 2016 yılı arası emin değilim turuncu kafede kitapların olduğu bölümde oturan sarı saçlı mavi gözlü hafif toplu orta yaşlı denebilecek mavi gözlü sinem adında birine fal baktırdım ve memnun kaldım , şuan onu arıyorum . Eğer o ise adresini vermenizi rica edicem .

Yok benim dedigim o degil orta yasli kisa ve hafif kır sacli bi bayan bende subat ayinda baktirdim guzel bakiyor onu ariyorum izinli diyorlar surekli bilen duyan varsa banada soyleyebilirmi ama senin dedigin nimosla ayni kisi galiba

Nimos20 asyam cafenin ustunde dedi o sinem nasil bakıyor acaba sacini falanmi boyatti dicem ama zayif bi kadindi benim dedigim turuncu cafeyi arayip sordumu soylermi acaba

Söylemiyorlar , sormuştum . Kilo vermiş olabilir önemli değil ben görüp şansımı deneyebilirim fakat herkesin bildiği şu asyam kafeyi bilmiyorum . Yüksek caddesinin neresinde acaba ?

Subat ayinda turuncudaydi mart ayinda tekrar gittim yok dediler gecen gun aradim uzun sureli izne ayrildi dedi ayrilmis ordan asyam cafe yuksel cad. Diyorlar ama nerde bilmiyorum bende gitmeyi düşünüyorum hafta sonu erenirem27 gidetsen yazarmisin merak ediyorum bende daha onceden sana baktiginda cikmismiydi dedikleri

Sarışın sinem o zaman baktığı falda söylediği o zaman anlam veremediğim şeyler çıkmıştı allah günah yazmasın :) eğip bükmeden söylüyordu bir şeyleri.

O zaman bu sinemede gidilebilir umut tacirligi yapnayan biri gerek banada benim dedigim sinemde herseyi net soyluyor ama verdigi tarih cikmadi tabii ben net olusunu sevdim

Evim kafede Sinem var ama sadece perşembe günleri geliyor sanırım. çok popüler.
Kızlar Asyam kafeden uzak durun.Falcıların hepsi uyduruk sırf para tuzağı. kadının ısrarı ile kurşun döktürüp daha kötü oldum üstelik dünyanın parasını bayıldım. Sakın gitmeyin. Bi de müşterilerin yüzüne gülüp arkasından küfür ediyorlar falcılar orada gördüm. başka müşterilerle de dedikodusunu yapıyorlar ama parasını da alıyorlar gelince enayi gibi. müşterilerin arkasından dalga geçiyorlar.
Tunalıda melek diye biri vardı bir iş hanının içinde o iyiyidi. hem de kazıklamıyor. çok uygun fiyatı.

Son düzenleme:
Evim kafede Sinem var ama sadece perşembe günleri geliyor sanırım. çok popüler.
Kızlar Asyam kafeden uzak durun.Falcıların hepsi uyduruk sırf para tuzağı. kadının ısrarı ile kurşun döktürüp daha kötü oldum üstelik dünyanın parasını bayıldım. Sakın gitmeyin. Bi de müşterilerin yüzüne gülüp arkasından küfür ediyorlar falcılar orada gördüm. başka müşterilerle de dedikodusunu yapıyorlar ama parasını da alıyorlar gelince enayi gibi. müşterilerin arkasından dalga geçiyorlar.
Tunalıda melek diye biri vardı bir iş hanının içinde o iyiyidi. hem de kazıklamıyor. çok uygun fiyatı.
Melek hanım iyidir ama sadece insan olarak ,dedikleri asla çıkmaz . Pozitiftir Umut verir, kızı da bakıyor aynı yerde onun da hiçbir dediği çıkmaz haberiniz olsun

Evim Cafe sineme 1 yıl önce gittim çok anlatılmıştı
Tamamen vasat
O kadar iddialı konuştu ki dediklerini yazdım hatta
Hiç ama hiçbir dediği çıkmadı
Evim Cafe tamamen boş
Ordaki hepsini denedim ,ağızları laf yapan falcı bile olmayan hasbelkader iş bulmuş birkaç bayan
Buna sevda da dahil
Turuncu daki o onur mu ne ?? Uydurukçunun teki ,her gün başka falcı över ,şu falı der bilmem çok ünlü der sizi ikna eder ama hepsi Fasa fiso , gerçi onun da işi bu ,sorun biz de biz uyanık olalım
Tutunca cafe de 1 tane bile iyi falcı varsa ismimi değiştiririm ,sağlam ticaret yapılıyor orda aynı evim Cafe de olduğu gibi

Evim Cafe sineme 1 yıl önce gittim çok anlatılmıştı
Tamamen vasat
O kadar iddialı konuştu ki dediklerini yazdım hatta
Hiç ama hiçbir dediği çıkmadı
Evim Cafe tamamen boş
Ordaki hepsini denedim ,ağızları laf yapan falcı bile olmayan hasbelkader iş bulmuş birkaç bayan
Buna sevda da dahil
Turuncu daki o onur mu ne ?? Uydurukçunun teki ,her gün başka falcı över ,şu falı der bilmem çok ünlü der sizi ikna eder ama hepsi Fasa fiso , gerçi onun da işi bu ,sorun biz de biz uyanık olalım
Turıncu cafe de 1 tane bile iyi falcı varsa ismimi değiştiririm ,sağlam ticaret yapılıyor orda aynı evim Cafe de olduğu gibi

Back
X