• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Evim Cafe sineme 1 yıl önce gittim çok anlatılmıştı
Tamamen vasat
O kadar iddialı konuştu ki dediklerini yazdım hatta
Hiç ama hiçbir dediği çıkmadı
Evim Cafe tamamen boş
Ordaki hepsini denedim ,ağızları laf yapan falcı bile olmayan hasbelkader iş bulmuş birkaç bayan
Buna sevda da dahil
Turuncu daki o onur mu ne ?? Uydurukçunun teki ,her gün başka falcı över ,şu falı der bilmem çok ünlü der sizi ikna eder ama hepsi Fasa fiso , gerçi onun da işi bu ,sorun biz de biz uyanık olalım
Tutunca cafe de 1 tane bile iyi falcı varsa ismimi değiştiririm ,sağlam ticaret yapılıyor orda aynı evim Cafe de olduğu gibi
Peki senin varmi tavsiye edecegin bi falci anı guzel yorumlayan

Kızlar bana geleceğe dair söyledikleri çıkan, mümkünse tarihleri tutan biri lazım. Var mı öneriniz?

Eskiden Deniz Erin bu konuda harikaydı, ama artık pek tutmuyor dedikleri sanki :/

Peki senin varmi tavsiye edecegin bi falci anı guzel yorumlayan
Hemen hemen tüm falcılara gittim
Burada yazılan hepsine hatta 1-2 kişi hariç
Gelecek ile bir iki şeyi Sıla tutturdu bana ,anı güzel yorumlar ,kişilik analizi iyidir ,karşındaki erkeği de birebir tarif eder , ama gelecek konusunda verdiği tarihler çoğu zaman tutmaz,bana iddialı konuşup kesin olacak dediği olaylar henüz gerçekleşmiş değil %50 diyelim.ama bazen de hiç tutmuyor
Turuncu Aysun var ,o kadın su falında iyi ama şimdiki durum ve kişilik analizinde ,gelecek onda da çıkmadı
Cidan Figen : o da anlık ve kişi analizlerinde iyi ama onun da verdiği tarihler çıkmaz
3. Göz devrim de kişi analizi ve anlık durumda iyi
Bunlar maksimum 40-%50 dediğim falcılar
Diğerleri tamamen boş ,siz anlatınca yorum yapabilen falcılar
Kısaca kızlar an ve kişi soracaksanız gidin ,sakın beklentiye girmeyin ,hiçbirinin verdiği tarihler ve olaylar çıkmıyor

Hemen hemen tüm falcılara gittim
Burada yazılan hepsine hatta 1-2 kişi hariç
Gelecek ile bir iki şeyi Sıla tutturdu bana ,anı güzel yorumlar ,kişilik analizi iyidir ,karşındaki erkeği de birebir tarif eder , ama gelecek konusunda verdiği tarihler çoğu zaman tutmaz,bana iddialı konuşup kesin olacak dediği olaylar henüz gerçekleşmiş değil %50 diyelim.ama bazen de hiç tutmuyor
Turuncu Aysun var ,o kadın su falında iyi ama şimdiki durum ve kişilik analizinde ,gelecek onda da çıkmadı
Cidan Figen : o da anlık ve kişi analizlerinde iyi ama onun da verdiği tarihler çıkmaz
3. Göz devrim de kişi analizi ve anlık durumda iyi
Bunlar maksimum 40-%50 dediğim falcılar
Diğerleri tamamen boş ,siz anlatınca yorum yapabilen falcılar
Kısaca kızlar an ve kişi soracaksanız gidin ,sakın beklentiye girmeyin ,hiçbirinin verdiği tarihler ve olaylar çıkmıyor
Ben kişi ve ani guzel yorumlayan biri istiyorum sila bu konuda daha iyi galiba peki yeri nerdeydi kaca bakıyor siz hangi falina baktirmistiniz

Selam kızlar, Ankara da Zafer işhanında Fal Bilim Merkezi'nde Serap hanım var, bugun gittim, şu anki durumumu bildi, benim eşimle sorunlarım var. eşim de büyü olduğunu söyledi, çözebileceğini de söyledi. Siz ce güvenmelimiyim ne yapmalıyım?

Bir de Kızılay'da medyum Muzaffer Karakaş var, ona giden oldu mu acaba aranızda?
Geçen gün ben gittim ama Ramazan ayı başlıyor diye bakmadı.

Selam kızlar, Ankara da Zafer işhanında Fal Bilim Merkezi'nde Serap hanım var, bugun gittim, şu anki durumumu bildi, benim eşimle sorunlarım var. eşim de büyü olduğunu söyledi, çözebileceğini de söyledi. Siz ce güvenmelimiyim ne yapmalıyım?
Selam
Serap ablaya biz çok gittik ,büyü diyor giden herkese anlamış değilim
Kendisini çok severim,çok tatlıdır
Ama maalesef herkese büyü demesi beni şüphelendiriyor
Kuzenim dünyanın parasını verdi ona ,çok uğraştı ,okuma ,kağıt yakma ,yumurta gömme vs işleri ...ama hepsi boş .2 yıl oldu durum hala aynı maalesef
Ablama da büyü dedi o zaman 800 tl vermişti ama sonuç sıfır
Bana da büyü dedi ama ben o kadar parayı veremem dedim
Gelecek hakkına dedikleri de çıkmadı bu arada
Bana da kurşun dökmüştü ,işe yaramadı
Kısaca paranı sokağa atma ayrıca şu büyü vs işleri falcıların çözebileceği işler değil İnan.temiz kalpli birine okut kendini
Hem bu konuda ayet var "Allah'ın kelamını parayla satmayın "diye
Parasız okunmalı böyle şeyler
Falcıların okudukları hep yalan dolan ,zaten ben faydası olanı da görmedim
Sevgiler

Anladım benberrin

Bizim bi tanıdık gitmişti, ona büyü falan dememiş. Benden de 500 tl istedi acaba verip denesemmi diyorum, insan umutsuz duruma düşünce her çareyi denemeye çalışıyor iste böyle :(

Bir de Kızılay'da medyum Muzaffer Karakaş var, ona giden oldu mu acaba aranızda?
Geçen gün ben gittim ama Ramazan ayı başlıyor diye bakmadı.
Asla ve kat'a gitme o şarlatana. Lütfen. Bizim paramızı yedi, büyü var şunu yak bunu yap falan diyip duruyor..! Rezalet yani. Bir işe de yaradığı yok.
Bu arada çok merak ettim, bahsettiğiniz Sinem'i buldum, kendi yerini açmış, asyam cafenin alt katında. eskiden turuncuda çalışmış, orta yaşlı, sarı uzun saçlı, ( dipleri kır), kurşun döken bir kadın. Aynı kişiden mi bahsediyoruz? Çok merak ettim dönerseniz...
Ben de uzun süredir gitmiyordum, en son Gırgır'daki Deniz'e gitmiştim bir iki ay önce.
Yazarım çıkınca

gerçekten fal baktırmak istiyorsanız kızılay yüksel caddesinde özgürlük heykelinin yanında altıncı his fal evi var bir tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım falcının ismi Gül anneydi hepinize tavsiye ederim gidin çok memnun kalacaksınız

gerçekten fal baktırmak istiyorsanız kızılay yüksel caddesinde özgürlük heykelinin yanında altıncı his fal evi var bir tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım falcının ismi Gül anneydi hepinize tavsiye ederim gidin çok memnun kalacaksınız

Asla ve kat'a gitme o şarlatana. Lütfen. Bizim paramızı yedi, büyü var şunu yak bunu yap falan diyip duruyor..! Rezalet yani. Bir işe de yaradığı yok.
Bu arada çok merak ettim, bahsettiğiniz Sinem'i buldum, kendi yerini açmış, asyam cafenin alt katında. eskiden turuncuda çalışmış, orta yaşlı, sarı uzun saçlı, ( dipleri kır), kurşun döken bir kadın. Aynı kişiden mi bahsediyoruz? Çok merak ettim dönerseniz...
Ben de uzun süredir gitmiyordum, en son Gırgır'daki Deniz'e gitmiştim bir iki ay önce.
Yazarım çıkınca
Yazarım çıkınca
Eskiden derken ben Şubat ayinda baktirmistim sonra martta tekrar gittigimde yoktu bu ay yani mayista aradim uzun süre izinnli olduğunu soylediler bana dedikleri tarih vermisti cikmadi belki ilerde bilmiyorum ama olmucak seye olmaz diyor sana olur diyerek umut vermiyor o yuzden sevmistim

Ayrica uzun sari sacli değildi kisacik ve kirlasmis saclari vardi hiç sarilikla alakası yoktu kursun dökme olayini hic bilmiyorum bana hic bahsetmedi

Valla bana 3 ay önce turuncudan ayrıldı dediler. Sarı boyalı ve uzun düzdü saçları. Ama dipleri gelmiş yani, kır'dı. 3 ay önce de zaten mart nisan mayıs aylarına tekabül ediyor.. 3 aydır kendi yerini açmış yani

Belki kırlaşmış saçlarını boyattı, dibi bile geldi bilemiycem :dua: Sen gider misin bi o muydu diye bakmaya? O'ysa belki baktırırsın...
Ayrica uzun sari sacli değildi kisacik ve kirlasmis saclari vardi hiç sarilikla alakası yoktu kursun dökme olayini hic bilmiyorum bana hic bahsetmedi

Anladım bende gidip tekrar baktirabilirim ayni kisimi degilmi o zaman netlesir siz nasil buldunuz yorumlarınız nedir

Valla bana 3 ay önce turuncudan ayrıldı dediler. Sarı boyalı ve uzun düzdü saçları. Ama dipleri gelmiş yani, kır'dı. 3 ay önce de zaten mart nisan mayıs aylarına tekabül ediyor.. 3 aydır kendi yerini açmış yani
Ben uzun zaman önce turuncuda sarışın bir sineme fal baktırdım memnun kaldım ancak görerek o kişi olup olmadığını anlayabilirim sanırım adresini söyleyebilir misiniz ? Asyamı bilmiyorum .

Ben uzun zaman önce turuncuda sarışın bir sineme fal baktırdım memnun kaldım ancak görerek o kişi olup olmadığını anlayabilirim sanırım adresini söyleyebilir misiniz ? Asyamı bilmiyorum .
Yüksel'de limon pazarın ordan biraz daha yukarı çıkıyorsun, Eylül diye bir yer var, oraya gelmeden önceki binalardan biri. Restoranlar var hep zaten o sırada. Tombiş'in binasındaydı diye hatırlıyorum.. o heykelin orda hep falcılara çıkaranlar var zaten, asyam cafeyi onlar söyler. Onun alt katında... Sinem.

Back
X