Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kahve falına bakışından memnun kaldın mı bildi mi bişeylerKahveye 30 a kahve tarot istersen 60 a bakıyolar ama ben kahve tarotu 50 ye baktırdım![]()
İsim verme ve kişileri tarif etme konusunda cidden iyi yanağındaki gamzeye kadar tarif etti abartmıyorum. annemin rahatsızlığını ve temmuzda beklediğim birşey vardı onu bildi. Direk temmuz için şöyle şöyle bi durum var o olcak dedi benim iş tamamPeki kahve falına bakışından memnun kaldın mı bildi mi bişeyler![]()
İsim verme ve kişileri tarif etme konusunda cidden iyi yanağındaki gamzeye kadar tarif etti abartmıyorum. annemin rahatsızlığını ve temmuzda beklediğim birşey vardı onu bildi. Direk temmuz için şöyle şöyle bi durum var o olcak dedi benim iş tamamAyrıca çok eğlenceli bi kız kasıntı değil. öyle ruhani havalara girip tribe sokmuyo insanı
İsim verme ve kişileri tarif etme konusunda cidden iyi yanağındaki gamzeye kadar tarif etti abartmıyorum. annemin rahatsızlığını ve temmuzda beklediğim birşey vardı onu bildi. Direk temmuz için şöyle şöyle bi durum var o olcak dedi benim iş tamamAyrıca çok eğlenceli bi kız kasıntı değil. öyle ruhani havalara girip tribe sokmuyo insanı[/QUO 3. Göz veradan mi bahsettiniz yoksa baska birimi kaçırdım
3. Göz vera'dan bahsediliyor sanırımEvet Vera
Bilemedim gidyorum artık ara ara genelini bildi benim belki gerçekten enerjin tutmamıştır3. Göz vera'dan bahsediliyor sanırım
,3 hafta önce gittim .Ne işimi ne medeni durumumu ,ne hayatımdaki kişiyi bildi ,birkaç isim verdi bunlarla aranda sorun var dedi ,hiçbirini tanımıyorum ,hayatındaki erkek senden küçük dedi tam aksi büyük ..neyse enerjimiz pek tutmadı deyip masadan kalktım o derece yanı ...
Bilemedim gidyorum artık ara ara genelini bildi benim belki gerçekten enerjin tutmamıştır
Bugün gideceğim bakalım bilmiyorum.öncekı mesaja cevaben , ben o ara baya depresyondaydım belkı ıyı gelır dıye dokturdum ama maalesef ne bi rahatlama ne başka bir şey olmadı , biraz ılımlı bir kadın olsa yine gidebilirdim ama enerjisini hiç sevmedim
Evim Cafe Sinem'e yakın zamanlarda giden birileri var mı?
Kadının dedikleri ne kadar tutuyor. Bana o kadar net şeyler dedi ki, tereddütlüyüm.
3.göz kafe kızılay ın neresinde tam olarakBilemedim gidyorum artık ara ara genelini bildi benim belki gerçekten enerjin tutmamıştır
canım limon pazarın karşı tarafındaki binalardan birinde3.göz kafe kızılay ın neresinde tam olarak
Gittinmi veraya yorumlarini merak ediyorum3.göz kafe kızılay ın neresinde tam olarak
Henüz gidemedim bayramın geçmesini bekliyorum cnm :)Gittinmi veraya yorumlarini merak ediyorum