• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Merhaba su perisi kader isimli falcıdan randevu almak istiyorum fakat iyi bakiyor mu bilmiyorum bilen varsa söyleyebilir mi lütfen acil.

Yenimahallede bakanı diyorsanız halam baktırmıştı ona zamanında 2 kez. Geçmişi biliyor ama gelecek fos, çıkmadı.

ankarada gercekten benım baktırdıgım ve acayip derecede memnun kaldığım zarife hanım var dediklerinin hem çoğu çıkıyor hemde insana terapi gibi yardımcı oluyor inanılmaz memnunum 1 senedir yaklasık sureklı oraya gıdıyorum falcı arayanlara tavsiyemdir telefonla randevu alınıyor ümitköy sevgi kafede suanda kendisi

uzun zamandır girmiyorum buralara baktırmıyorum da :) var mı önerileriniz??
Walla ben bu aralar dilek adinda birine gidiyorum kizilayda daha once 2012 de kasfetmis izini kaybetmistim bu yil tekrar tesadufen buldum Yüksel cadde limon bazarin ustunde 4. Katta

ankarada gercekten benım baktırdıgım ve acayip derecede memnun kaldığım zarife hanım var dediklerinin hem çoğu çıkıyor hemde insana terapi gibi yardımcı oluyor inanılmaz memnunum 1 senedir yaklasık sureklı oraya gıdıyorum falcı arayanlara tavsiyemdir telefonla randevu alınıyor ümitköy sevgi kafede suanda kendisi
Umitkoy de orada yasamayanlar icin biraz ters konumda ama yaa

Walla ben bu aralar dilek adinda birine gidiyorum kizilayda daha once 2012 de kasfetmis izini kaybetmistim bu yil tekrar tesadufen buldum Yüksel cadde limon bazarin ustunde 4. Katta

Hemen atlarımmm
Fiyatı nedir?
Daha önce çıkmış mıydı kankaaa biraz bilgi lütfen nasıl bakar ne der?

3. Göz vera'dan bahsediliyor sanırım
,3 hafta önce gittim .Ne işimi ne medeni durumumu ,ne hayatımdaki kişiyi bildi ,birkaç isim verdi bunlarla aranda sorun var dedi ,hiçbirini tanımıyorum ,hayatındaki erkek senden küçük dedi tam aksi büyük ..neyse enerjimiz pek tutmadı deyip masadan kalktım o derece yanı ...

Merhaba, siz Ankara'nın falcıları hakkında baya bilgilisiniz sanırım öyle gözlemledim buradan. Son zamanlarda yakın geleceği iyi bildiğini gördüğünüz bir falcı ismi verebilir misiniz bana varsa? :)

Bende ve arkadaslarimda çıktı 2012 de de cikmisti arada bir gidiyorum tutturuyor... kurşun da dokturdum bir kez kahve tarot su vb hepsine bakiyormus ben kahve tada kahve tarotla yetiniyorum

kızlar sanırım en son geçen yıl baktırmıştım tam hatırlayamıyorum ama zehra hanımın telefon numarasını tekrar bulabilir miyim kaybettim aranızda olan varsa bana yazabilir mi? tabi başka önereceğiniz falcılara da açığım

Dilek telefonda da bakıyor 100₺ dedi bana da henüz baktırmadım ben de. Uzaktan baktıracağım için su falı bakacakmış.

Ben baktirdim dilegin söylediği zaman gecti bana cikmadi kahve tarot 50 tl idi cok ta iddiali konusmustu oysa bircok musterisi oldugundan annesinin de cok iyi baktigini vs... ama çıkmadı
Ben zamana cok takilmiyorum cikip cikmadigina bakiyorum... eskiden eylul vardi mesela onun da söylediklerinin yuzde 70 80 i cikardi ama zamanlari tutmazdi... Sonra bozdu dediler gerçi

Back
X