Ankara'daki Falcılar

Bu 2. Kişi kimdir

Kızlar yeni bi falcı buldum ismi fatoş. Öyle uçuk fiyatlar almıyo belirli bir mekanıda yok evinde bakıyor
hisleri çok iyi nokta atışları iyi anda başarılı 3 tane olayımla ilgili tarih vermişti bitanesi oldu diğer ikisi beklemede duruma göre sonuçları yazcam ben beğendim

Tatlım tipini tarif edermisin bu fatoşun

Tatlım tipini tarif edermisin bu fatoşun
bence de etsin. benim tanıdığım ikş fatoş oldu ankarada biri kum saati fatoş.
ikincisi de dışarıdan gelen bir bayan vardı. enerjisi iyiydi ama?
yani onlardan biriyse fos.
ha şimdi hatırladım hoşbeşte çalışıyordu 2. si onun dediği bir olayın geçen sene %20 sini yaşamıştım ama yine de bir daha gitmedim.
yani özet olarak onlardan biriyse boş.

cnm bir tarif edersen iyi olur. biz tanıyor olabiliriz.

cnm bir tarif edersen iyi olur. biz tanıyor olabiliriz.
tanıyor olabilirsiniz valla hiç bilmiyorumki genelde ben burdak yorumlardan birilerine gidiyorum şimdi yanıltmış olmayayım ben beğendim anda iyiydi bi mekanda bakmıyor ama dışarda bakıyo bi arkadaşım vasıtasıyla gittim

tatlıs kısaboylu esmer 35 li yaşlarda
cnm bu benim bahsettiğim geçen sene hoşbeşte olan bayan galiba.
bu bayan bir tatil beldesinden geçen sene gelmişti.
o da mı öyle acaba?
o ise malesef çıkmıyor.

Merhaba kızlar bazılarınız bana yazmış şu hoca kim falan diye öncelikle şunu söyleyeyim büyü diye birşey yok arkadaşlar varsa bile bunu yapabilecek güçte kimse kalmadı yapılanlar sizi kötü etkileyecek şeyler hele birde para alıyorsa kaçın zaten bunun adı dolandırıcılık öyle bir insandan ne size nede başkasına fayda gelir bunu belirteyim.
Benim söylediğim kişiler üfürükçü falan değil öyle sende büyü var çözelim gibi şeyleri söyleyen inanan kişiler değil. bu iş için para alan insanlar değil bildiğiniz ağzı kuranlı sadece dua okuyan ayet veren kişiler zaten böyle şeyler asla teklif etseniz de hiç hoş davranacaklarını sanmıyorum. Büyü olayına iyi niyetle bakan kişiler de değiller yani büyü bozdurmak falan bunlar zaten safsata ki onlarda bildiğiniz hoca ya imam yani nazar için bereket için okuyacak kişiler insanlar kötü enerjilerden korumak için o yüzden ben böyle şeylere vesile olmak istemiyorum.

O yüzden lütfen tekrar söylüyorum eğer biri sizden para istiyorsa gitmeyinnnnnnnnnn inanmayın emin olun hayatınız daha kötüye gider hayır gelmez bu tarz insanlar tehlikeli gerçek bir hoca iyi niyetli biri para almaz dua okur gönderir bu kadar basit

arkadaşlar bugün çok gıcık bir olay odu. sizlerle paylaşmak istedim.
bu falcı takımının hakikaten kıçı kalkmış.
buradan melek diye bir bayanı tavsiye etmişlerdi.
bende aradım.
yok ben kafe falcısı değilim. yok referans oln-mazsa bakamam.
efendim 250 tl den başlar.
en önemlisi de KADINLAR KLÜBÜNDEN kimseye bakmıyormuş.
bu klüpteki kadınlar rahatsızmış.
kadın öyle bir nazlandı ki.
ben yalnızca sordum üstelik.
hani ısrarda yok.
sonra ne düşündüm biliyor musunuz?
amma burunu büyüdü bu insanların ya.

arkadaşlar bir de ALLAH AŞKINA saçma sapan insanları burada kimse tavsiye etmesin.
millet kendini fasulyeden nimet sayıyor.
o kadar üstün nitelikleri varsa falcılık yapmasınlar o zaman.

arkadaşlar bir de ALLAH AŞKINA saçma sapan insanları burada kimse tavsiye etmesin.
millet kendini fasulyeden nimet sayıyor.
o kadar üstün nitelikleri varsa falcılık yapmasınlar o zaman.
Kadınlar Kulübünü içeriden dışarıdan falcılar dahil bir çok kişi takip ediyor. Yazmak istemezler, çekinceleri vardır o ayrı... Buradaki samimi ve cesur insanların hem inançlarına hem samimiyetlerine bu tür kul hakkına girecek şekilde konuşanlar hem bu insanların samimiyetine kurban olsunlar hem de bize attıkları ithamı bizatihi yaşamadan vefat etmesınler amin. Takma kafanı. Zaten falcılık yapıp biz falcı değiliz demek cool havaları filan:))falcısınız... Beğenin beğenmeyin kadim kültürler, gelmiş, geçmiş tüm geleneklerde adınız falcı... Medyum, yaşam koçu, duru görü vs hepsi hikaye... Falcılara gıtmeyı toptan kesip tövbe etmek en güzeli... Bir kısmı gerçekten insancıl. Yardımcı olmayı sevıyorlar dert dinliyorlar onlara sözüm yok bu kadınlar kulübünde bir sürü konu ve bir sürü insan var. Bu nasıl kul hakkıdır ben anlamadım. Allah onu kendine bağışlasın deyin ve geçin. İnsan kendı markasını bu kadar batırır herhalde.

Ayrıca öyle bir cafe var ki Ankara da sağlam medyum değilsen kapıdan almaz seni... Günlük cirosunu düşünemiyorum bile. Adamlar nerde hangi sağlam medyum var bulup yalvar yakar transfer ediyorlar. Enerjiniz tutmaz, zamanla falcının ilmi elinden alınır o ayrı. Cafedeki falcıların kaçının hayatını bazıları ne biliyor ki aşağılıyorlar? Acaba onların yaşadığı sıkıntı, bela ve imtihana tutuldunuz mu? Acaba neden falcılık yapıyorlar? Düşünmek lazım ya. Gerçekten kötü niyetliler para avcıları var zaten onlar burada rezil oluyorlar. Neyse ya. Bence kızlar artık çok kişiyi aramayın çok kişiye gitmeyin piyasada büyüye şuna buna karışmayan kibirli olmayan bir kaç tanesi var. Onları da az çok tanıyoruz. Zaten cafeler sakarya ve yükselde vızır vızır polis takibinde. Cafelerin aşağısı içi sivil polis kaynıyor. Cafe falcısı olmamak neyin kafası acaba:))Dip kuytu yerlere de gıtmeyın. Bilinmedik ortamlara hiç girmeyin asla yalnız ortamlarda baktırmayın. Herkes enerjisi tutanı az çok biliyor bence artık falcılara çok yaklaşmamak lazım. İnsana kötülük de edebilirler. Şimdi seni ve başkalarını aşağılayarak küçük görerek yaklaşan sana ne verir? Ankara piyasasını biz buradan duyuruyoruz zaten. Yazık ya. İnsanları yerip aşağılamak ile kim kime ne kazandırabılır. Falcıya da gıtmek haram falcılık da haram... Ama kimseyi kınama ak lazım kimsenin şartlarını bunalımlarını bilmiyoruz. Hayırlısı olsun.. Ay yok gercekten çok kızdım... En guzeli falcıya hiç gitmemek lazım. Falcı değilmiş... Bunu soyleyen hanımefendi O zaman klinik açsın... Bu işi sağlık sektöründe devlet izni ile yapsın... Evıne insanları alıp kart açmasın. Allah şifa versın. Neyse kızlar akşamınız hayırlı olsun

cnm yorumlarına canı gönülden katılıyorum.
bunların hepsi böyle .denedik,gördük.
en iyisi gerçekten ara vermek.
zaten ben uzun zamandır gitmiyorum. meraktan sordum sadece.
ağzımın da payını aldım.

Ewett kimisi ole malesef :/ bilad wardir ya yüz verdin ayiya geldi ...... halıyaa die onun hesap bu kadar yuz werilirse oda kendinde bu hakki bulur gereksiz ego :) hepsi xeilde bole sozde falcilarda var bu nedensee

Ewett kimisi ole malesef :/ bilad wardir ya yüz verdin ayiya geldi ...... halıyaa die onun hesap bu kadar yuz werilirse oda kendinde bu hakki bulur gereksiz ego :) hepsi xeilde bole sozde falcilarda var bu nedensee
kolay kazandıkları için şımardılar.
ona yalan 200 buna palavra300
kurşun 500 derken böyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…