Ankara'daki Falcılar

Kızlar merhaba bu forumu uzun zamandır takip ediyorum, tavsiyelerinizi okuyorum. Son 3 senedir fal bağımlısıyım gitmediğim falcı kalmadı Ankara’da. Deneyimlerimi aktarmak istedim sizlere belki yardımcı olabilirim diye. İlk fal maceram eski sevgilimle yeni başladığımız zaman oldu sürekli şüphelendirirdi beni davranışlarıyla sevgisinden, sadakatinden, dürüstlüğünden vs. Yaklaşık 2 sene sürdü ilişkimiz ve ben bu 2 sene boyunca sürekli bu soruları falcılara sordum. Turuncu,Evim, sakaryadakiler, tek bakanlar, evde bakanlar vs çoğuna gittim çok ciddi para harcadım. Bir tanesi de demedi ki bu adam çapkın, başkasi kadınlarla da görüşüyor, sana sürekli yalan söylüyor ve seni aslında sevmiyor. Hepsi ama hepsi ne kadar aşık olduğunu dürüst olduğunu söyledi durdu ve ben gerçekten inandım. 2 senenin sonunda da yakaladım bütün yalanlarını gerçekler tek tek ortaya çıktı. Tekrar gittiğimde de sana yalvaracak, peşinden koşacak evlenme teklifiyle gelecek dediler aramadı bile. Sonra çok uzun süre gitmedim.

Tek tek isim vermeyeceğim çünkü burda yazılan isimlerin nerdeyse hepsine baktırdım. Bırakın geleceği şu anı bile bilemediler. Gitmeseydim bu kadar falcıya kendi kendime soğurdum zaten ama inandırdılar olmayan şeylere. Hala da arada bir gidiyorum bağımlılık oldu çünkü. Yeni yeni isimlere baktırıyorum onlar daha da kötü ya çok olumlular yada çok olumsuz. Galiba sadece terapi gibi geliyor şimdi. Kısa süreli mutluluk sadece. Size gitmeyin falan demek için yazmadım çünkü boşluğa düştüğün an kendini onların masalarında buluyorsun gitmek isteyen gider ama kalbinizin derinlerinde gerçekleri biliyorsunuz zaten onlar sizden daha iyi bilemez bunu söylemek istedim.

Mehmet’in numarasını bana da özelden atabilirmisiniz acaba

Hepimiz ayni dertlerden gittik uckagitci falcilara icraat yok ama bende arayistayim :/

Evim ve turuncudaki tüm falcıları denedim onları gömmek bile sacma geciyorum onları. Sineme gittim dedikleri çıkmadı. Gülaya gittim tam bir fiyasko hep kendini övdü ama fos. O binada başka birine daha gittim adını hatırlamıyorum şuan ama o da fos.. Asuya gittim sohbet etti sadece.Ömüre gittim kendinle çelişiyodu dinlemedim bile.Taksim rukiye berbat ötesi ki kapanmış zaten..Kaana gittim berbat. Göksu ve Leyla sallamasyon Ya kızılaydaki falcıları denedim bahçeli ve tunalı tarafında var mı bildiğiniz??

Arkadaşlar medyum devrim nerede bilen varsa bana yazabilir mi? Teşekkür ederim.

Ne guzel soylemissin Allah hepimizin yardimcisi olsun dogru yoldan sasirtmasin.

Ben geçen turuncu da Yeliz diye birine baktırdım ateş falı diye bi şeye baktı.bilgisi olan var mı

Ben geçen turuncu da Yeliz diye birine baktırdım ateş falı diye bi şeye baktı.bilgisi olan var mı
Ben onu yeni geldi diye duydum. Hiç baktırmadım. İyi medyum anı ve gecmısı yakalıyor o da Allahın izin verdiği kadar. Gelecek amaaaan kim tutturabilmiş ki... Herkes kul işte. Bu aralar kimseye ugramıyorum bir Bukle sağolsun Bi hanımı önermişti dualı felan onun psikolojik yardımı oluyor. Taaa eskilerden geçen hanımlar konuşurken bir Devrim varmış piyasadan kaybolmuş. Onu merak edip sordum herhalde bilen yok kayıpmış. Yeliz nasıl sence ... Bazı olayları kafanda aydınlattı mi? Bana bu konuda bazı medyumların yardımı oldu. İşimden çıkaranlara kadar iz sürmeme yardımcı oldular :) iyi darbe yedım de. Aşık oldugum işimden kopardılar. Bu süreçte kendımı medyumların önünde buldum. Dua edın ya bana. İş için... Kendımı gectım bakmam gerekenler var. Ha bildim ne oldu? İntikam almadım Allaha havale ettım. Yalnız yaşadıklarım, iş arkadaşlarımın anlattıkları iyi medyumların ufak tefek şeyleri ile birleşince... Puzzle tamamlandı... Sen nasıl buldun Yeliz'i...

Sanırım bu su, ateş, kahve fiyatları verdıklerı vakit ve emek ile ilgili... Fiyat artıkça açılıyorlar:) ateş pahalıdır... En az 250 vardır. Herkese koştur koştur gıdıyorduk eskıden heves de kaçtı. Bilince noluyor bişey değiştiremiyor insan da işte geçen bir arkadas yazmış ya Bı bunalım anı falcının önünde kendini otururken buluyorsun

inşallahh canım inşallah daha iyi bir iş bulabilirsin işsizlik zordur bilirimm

Canım gelecek ile ilgili bi şeyler söyledi .ama bir ayı var bende bilmiyorum.tavrı güzeldi ama .benim de kafam çok karışık .rabbim yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…