:)) amin amin canım2019da insallah bu fal takintimizdan kurtuluruzz :)
Mehmet’in numarasını bana da özelden atabilirmisiniz acabaÖnerdiğim 3 falcı içerisinde Zehra, Gönül, Zerrin vardı.
Gönülle Zerrin evde bakıyorlar ve parayla bakmıyorlar o yüzden onların numaralarını paylaşamıyorum.
İstanbul'da yaşayan ama sadece telefonla bakan bi falcı önerebilirim? İsmi Mehmet. Az önce sesli notlarımı incelerken buldum, 1 sene önce baktırmıştım telefonla, dediği herşeyi de yaşamıştım.
İstersen Mehmet in numaraısnı paylaşayım?
Hepimiz ayni dertlerden gittik uckagitci falcilara icraat yok ama bende arayistayim :/Kızlar merhaba bu forumu uzun zamandır takip ediyorum, tavsiyelerinizi okuyorum. Son 3 senedir fal bağımlısıyım gitmediğim falcı kalmadı Ankara’da. Deneyimlerimi aktarmak istedim sizlere belki yardımcı olabilirim diye. İlk fal maceram eski sevgilimle yeni başladığımız zaman oldu sürekli şüphelendirirdi beni davranışlarıyla sevgisinden, sadakatinden, dürüstlüğünden vs. Yaklaşık 2 sene sürdü ilişkimiz ve ben bu 2 sene boyunca sürekli bu soruları falcılara sordum. Turuncu,Evim, sakaryadakiler, tek bakanlar, evde bakanlar vs çoğuna gittim çok ciddi para harcadım. Bir tanesi de demedi ki bu adam çapkın, başkasi kadınlarla da görüşüyor, sana sürekli yalan söylüyor ve seni aslında sevmiyor. Hepsi ama hepsi ne kadar aşık olduğunu dürüst olduğunu söyledi durdu ve ben gerçekten inandım. 2 senenin sonunda da yakaladım bütün yalanlarını gerçekler tek tek ortaya çıktı. Tekrar gittiğimde de sana yalvaracak, peşinden koşacak evlenme teklifiyle gelecek dediler aramadı bile. Sonra çok uzun süre gitmedim.
Tek tek isim vermeyeceğim çünkü burda yazılan isimlerin nerdeyse hepsine baktırdım. Bırakın geleceği şu anı bile bilemediler. Gitmeseydim bu kadar falcıya kendi kendime soğurdum zaten ama inandırdılar olmayan şeylere. Hala da arada bir gidiyorum bağımlılık oldu çünkü. Yeni yeni isimlere baktırıyorum onlar daha da kötü ya çok olumlular yada çok olumsuz. Galiba sadece terapi gibi geliyor şimdi. Kısa süreli mutluluk sadece. Size gitmeyin falan demek için yazmadım çünkü boşluğa düştüğün an kendini onların masalarında buluyorsun gitmek isteyen gider ama kalbinizin derinlerinde gerçekleri biliyorsunuz zaten onlar sizden daha iyi bilemez bunu söylemek istedim.
Sinem milaz cafe de mi ayrıldı demişlerdi bana çok önceden...Milaz cafe Sinem e su falı baktıran var mı
Turuncu dan ayrılıp kendi yerini açan Sinem var .sakarya koton karşısı ben onu sormuştum amaSinem milaz cafe de mi ayrıldı demişlerdi bana çok önceden...
Turuncu dan ayrılıp kendi yerini açan Sinem var .sakarya koton karşısı ben onu sormuştum ama
Ne guzel soylemissin Allah hepimizin yardimcisi olsun dogru yoldan sasirtmasin.Durumu kabullenmek zor bir olay emek vermişsin, sevmişsin. Bu sorun bir çok insanın başında. Ya o erkeği o şekilde başka kadınlara gider yine sana döner gerçeğini kabul edip devam edeceksiniz veya herşeyi kapatıp yola devam edeceksiniz. Yazdıgınız falcıların 3 tanesini tanıyorum paralel konusurlar. Gelecek her an değişiyor ama en son neticeyi yüce Allah biliyor. Bazen falcılar sizi aldattıgını görüyorlar size söyleseler yıkılacaksınız, vazgeçip başka şekilde söylüyorlar. Onlar da bazen (onlara) ya söyleniyor fısıldanıyor ama ya doğru degılse dıye soylemek istemiyorlar. Bunların çoklu nedenleri var. Sizin kalbiniz, ruyalarınız yüce Allah tarafından sizi yönlendirir. Yine de dua edin, yuva kurup aldatılmamışsınız. Daha da emek verip vurulmamışsınız. Nıkah kıyıp adınız dula çıkmadan dönüş yapmışsınız. Namazda dua edip bunu yaşatanı Allah'a havale edip bu acı karsısında tevekkül edip Rabbım'in hem bu dunyada hem öte dunyada bu acının, mağduriyetin karşısında verecegım mukafatını düşünmek daha doğrudur. Emın olun karsıdakı kişi hatasını görsün görmesin, kendını hep haklı görsün ama siz mazlum olun... Yuce Allah onun da Rabbi. Düzelmesi için fırsat verir, sızın kırılan kalbınıze zamanla kendı sevgısı dışında hiçbir sevgının gercekten sadık olmayacagını öğretir. Yıllar geçer... Belkı tekrar haber alacak iyi ki olmamış diye dua edeceksınız, verilmiş sadakam var diye. Vazgecılmez olan sadece Allah'tır. Onun sevgısının mılyonda biri bile degıl belkı ama en yakın tasıyan "gercek anne" ama bu devırde gercekten anne olanların yavrularına şefkati ve merhametlerıdır. Üzülüyorsunuz, ağlıyorsunuz... Falcı kendınce birşeyler söyler siz dertleşirsiniz. Ama falı o masada bırakın. Bir gun ustada sormuşlar deveyı Allah iğne deliğinden nasıl gecirir, deve mi küçülür, iğne deliği mi büyür? Allah istedikten sonra ne iğne deliği büyür ne deve küçülür ve deve geçer... Önemli olan şahsıyetli, asıl karakterli, insan sevmek onunla ömür geçirmektır. Elbette yaşadığınız ilişki helal ise ve yıne de sız sıkıntı çekiyor isenız Yuce Allah sizi ondan alır, onu kendıyle bırakır ve sizi de daha guzel birine acınız karsılıgı bugun olmasa da yarın emanet eder. Ruhun olgunlaşma süreci vardır hepsı bunun içindir. Ruhun aydınlıgının, yüz guzelliğinin ortaya çıkması için. Falcılar diğer varlıklardan bilgi alır, onlar da ne kadar doğruyu söylerler onu yine Allah bilir. Suda gördüm vs hepsi o varlıkların yardımı ile... Kendılerinin bir kısmı da bu işi yapmak istemıyorlar ama o yönde bir zeminleri var onların imtihanları da bu. Zaten insan namazına, guzel ahlaka, dogruluga dikkat ederse hisleri yani feraseti açılır. Gercekten bir Allah dostunun terbıyesıne İslam kurallarına göre girerse yanı erkek kadın asla aynı ortamda olmadan edep terbıye alırsa ruyaları durulaşır. Bu tür seyler enerji çalışmaları vs gıbı pahalı değil hatta hiç bir ücreti olmayan şeylerdir. Ancak bu devırde gercek Allah dostu da nasip işi... ama mümin dirayetli, ferasetli ve tevekkül ehlidir. Kul, Rabbıne vermedıgı için küser ama bilemez ki yuce Allah onu ne yılanlardan korudu vermeyerek... Olayların diğer yüzünün okumaları vardır Yuce Allah görmeyi nasip etsın amin. Zaman, yıllar geçer, hayat sona doğru devam eder vefat gelir ve baki aleme geçiş kapıları açılır. Yuce Allah hepımıze gercekten O na sevgı teslımıyet dolu bır hayat nasip etsın. Fala gide gide faldan tiksinip vazgecmek de guzel... Vıcdan azabı da zaten tövbedir. Dua ile artık kader suyune tevekkül ile teslim olup Yuce Allah tan gelene razı olmak, sessiz kalmak merhameti getırır. Ne için mücadele edeceksınız? Sizi ikide bir bırakan bır dengesız için mi? Size yalanlar söyleyip başkasına göz kırpanlar için mi? Verdıgınız emeği linç edip hakkınızda etrafa gıybetınızı yapıp sizi kucuk düşüren biri için mi? Allah hayatınızdan belayı savmış rahat olun.
Ben onu yeni geldi diye duydum. Hiç baktırmadım. İyi medyum anı ve gecmısı yakalıyor o da Allahın izin verdiği kadar. Gelecek amaaaan kim tutturabilmiş ki... Herkes kul işte. Bu aralar kimseye ugramıyorum bir Bukle sağolsun Bi hanımı önermişti dualı felan onun psikolojik yardımı oluyor. Taaa eskilerden geçen hanımlar konuşurken bir Devrim varmış piyasadan kaybolmuş. Onu merak edip sordum herhalde bilen yok kayıpmış. Yeliz nasıl sence ... Bazı olayları kafanda aydınlattı mi? Bana bu konuda bazı medyumların yardımı oldu. İşimden çıkaranlara kadar iz sürmeme yardımcı oldular :) iyi darbe yedım de. Aşık oldugum işimden kopardılar. Bu süreçte kendımı medyumların önünde buldum. Dua edın ya bana. İş için... Kendımı gectım bakmam gerekenler var. Ha bildim ne oldu? İntikam almadım Allaha havale ettım. Yalnız yaşadıklarım, iş arkadaşlarımın anlattıkları iyi medyumların ufak tefek şeyleri ile birleşince... Puzzle tamamlandı... Sen nasıl buldun Yeliz'i...Ben geçen turuncu da Yeliz diye birine baktırdım ateş falı diye bi şeye baktı.bilgisi olan var mı
Sanırım bu su, ateş, kahve fiyatları verdıklerı vakit ve emek ile ilgili... Fiyat artıkça açılıyorlar:) ateş pahalıdır... En az 250 vardır. Herkese koştur koştur gıdıyorduk eskıden heves de kaçtı. Bilince noluyor bişey değiştiremiyor insan da işte geçen bir arkadas yazmış ya Bı bunalım anı falcının önünde kendini otururken buluyorsunBen geçen turuncu da Yeliz diye birine baktırdım ateş falı diye bi şeye baktı.bilgisi olan var mı
inşallahh canım inşallah daha iyi bir iş bulabilirsin işsizlik zordur bilirimmBen onu yeni geldi diye duydum. Hiç baktırmadım. İyi medyum anı ve gecmısı yakalıyor o da Allahın izin verdiği kadar. Gelecek amaaaan kim tutturabilmiş ki... Herkes kul işte. Bu aralar kimseye ugramıyorum bir Bukle sağolsun Bi hanımı önermişti dualı felan onun psikolojik yardımı oluyor. Taaa eskilerden geçen hanımlar konuşurken bir Devrim varmış piyasadan kaybolmuş. Onu merak edip sordum herhalde bilen yok kayıpmış. Yeliz nasıl sence ... Bazı olayları kafanda aydınlattı mi? Bana bu konuda bazı medyumların yardımı oldu. İşimden çıkaranlara kadar iz sürmeme yardımcı oldular :) iyi darbe yedım de. Aşık oldugum işimden kopardılar. Bu süreçte kendımı medyumların önünde buldum. Dua edın ya bana. İş için... Kendımı gectım bakmam gerekenler var. Ha bildim ne oldu? İntikam almadım Allaha havale ettım. Yalnız yaşadıklarım, iş arkadaşlarımın anlattıkları iyi medyumların ufak tefek şeyleri ile birleşince... Puzzle tamamlandı... Sen nasıl buldun Yeliz'i...
Canım gelecek ile ilgili bi şeyler söyledi .ama bir ayı var bende bilmiyorum.tavrı güzeldi ama .benim de kafam çok karışık .rabbim yardım etsinBen onu yeni geldi diye duydum. Hiç baktırmadım. İyi medyum anı ve gecmısı yakalıyor o da Allahın izin verdiği kadar. Gelecek amaaaan kim tutturabilmiş ki... Herkes kul işte. Bu aralar kimseye ugramıyorum bir Bukle sağolsun Bi hanımı önermişti dualı felan onun psikolojik yardımı oluyor. Taaa eskilerden geçen hanımlar konuşurken bir Devrim varmış piyasadan kaybolmuş. Onu merak edip sordum herhalde bilen yok kayıpmış. Yeliz nasıl sence ... Bazı olayları kafanda aydınlattı mi? Bana bu konuda bazı medyumların yardımı oldu. İşimden çıkaranlara kadar iz sürmeme yardımcı oldular :) iyi darbe yedım de. Aşık oldugum işimden kopardılar. Bu süreçte kendımı medyumların önünde buldum. Dua edın ya bana. İş için... Kendımı gectım bakmam gerekenler var. Ha bildim ne oldu? İntikam almadım Allaha havale ettım. Yalnız yaşadıklarım, iş arkadaşlarımın anlattıkları iyi medyumların ufak tefek şeyleri ile birleşince... Puzzle tamamlandı... Sen nasıl buldun Yeliz'i...
Teşekkür ederim, dualarını beklerım.inşallahh canım inşallah daha iyi bir iş bulabilirsin işsizlik zordur bilirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?